astrásgyerek Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Üdv Uraim! Lenne egy komoly,szakértelmet kívánó kérdésem...A napokban az ideggörcs kezdett kerülgetni autózás közben,ugyanis a Caravanom tetőkárpitjának szövete lassan a szemembe lóg <_< :icon13: :lol: .Van ötletetek,tippetek,hogyan orvosolhatnám ezt a dolgot,hogy nézzen is ki valahogy? Talán be kéne vonnom valamivel az egészet?Lehet,hogy LETÉÉÉPEM :) -_- Tetőkárpit csere projektem. Még most is olyan mint mikor megcsináltam, mindenki azóta is csodálja B) , és tényleg jól néz ki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 És egyik se nagyon megy -_- volt főnököm anyósáét vezettem, hát nem egy élményautó :) de élmény vele előzni.. :D Nem 236? <_< Pontosan :P regel azt cső, használ és örül.. :D ;) Amúgy kemény csávók ezek a pávák :D engedte, hogy kiszúrjam a szemét az optikával.. :icon13: :lol: http://s2.images.www.tvn.hu/2010/10/19/19/...3412f565f0c.jpg Hát ez a páva? Balatonon volt 1 ilyen a házba de az ki volt tömve. Ki is raktam a szobámból..nem akarok 1 halott állattal 1 szobába aludni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Hát ez a páva? Ez :icon13: Ez olyan volt mint amikor azt mondja a paraszt bácsi a zsiráfra az állatkertben:" Na ilyen állat nincs..!!" :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 :) Hova lett a klubtagságod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ez :( Ez olyan volt mint amikor azt mondja a paraszt bácsi a zsiráfra az állatkertben:" Na ilyen állat nincs..!!" :icon13: :lol: -_- Nincs biza B) Nagyapám akkor háborodik fel teljesen amikor valami univerzumos galaxisos holdraszállós műholdas dolgot hall. " Hogy mennének fel?? Hogy maradnának azok ott fent??? Potyogna mint a szilva a fáról..." De amikor szórakozni akarok vele csak elkezdem mondani neki hogy húúú még egy ember lépett a holdra.. Papó egyből: ;) :D :P :lol: :lol: NEKEM ILYET NE MONDJON SENKI!!! :) :D <_< Én meg nevetek hogy képes magát felhúzni rajta.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Tetőkárpit csere projektem. Még most is olyan mint mikor megcsináltam, mindenki azóta is csodálja :D , és tényleg jól néz ki! :) Tényleg nagyon hangulatosan néz ki.Valami hasonlóra gondoltam. Ez miféle anyag?Hol tudok ilyet beszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Hát ez a páva? Balatonon volt 1 ilyen a házba de az ki volt tömve. Ki is raktam a szobámból..nem akarok 1 halott állattal 1 szobába aludni. :D Enni se egyél halott állatot. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Csak ennek az a hátránya, hogy később ha valaki keresgél, akkor már csak a 404-et fogja látni! :) regisztrálsz a tvn.hu-ra, és oda tudsz korrektül feltölteni képeket! :D LINK Úgy látszik kénytelen leszek regisztrálni valahova. :D Amúgy kemény csávók ezek a pávák -_- engedte, hogy kiszúrjam a szemét az optikával.. <_< :icon13: Vagy ő látta amit te nem, a hátad mögött a két társát, csípésre emelt csőrrel. B) Ő volt a csalétek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Hát igen....mit is akartam? :) Ja persze , tudtok linket egy normális képfeltöltő oldalról? Amit eddíg használtam nem műkszik, egy csomót próbáltam az meg dinamikus oldal, a fórum pikkel rá. :D Aláírásomban ott a link. :icon13: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ismét készítettem pár videót, tgk híd készítés néhány fázisáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Enni se egyél halott állatot. <_< :) Az más...az az üvegszemével nem néz rám éjszaka meredten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Tényleg nagyon hangulatosan néz ki.Valami hasonlóra gondoltam. Ez miféle anyag?Hol tudok ilyet beszerezni? Kárpitosboltokban, szövetárú boltokban! Bemész, és megmondod, hogy tetőkárpithoz kell autóba, és már mutogatják is neked a szebbnél szebbeket! :) Ragasztót is kapsz hozzá, ajánlanak ott! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 (edited) Aláírásomban ott a link. :D :) Tudtam, hogy láttam valahol....ki is próbálom: fa-szállítás caravannal: ÉÉÉÉs műűűködik!!!! <_< Kösz Day! :icon13: Módosítva Október19, 2010 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Tudtam, hogy láttam valahol....ki is próbálom: fa-szállítás caravannal: http://pics.coldline.hu/pics/109031-20101019-4Yljy0.jpg ÉÉÉÉs műűűködik!!!! :D Kösz Day! <_< Szívesen! 5000 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 <_< Hova lett a klubtagságod? Nagyjából ide. :) Annyira nem mennék bele a dolgokba de ennyi a lényege, más elmondta :D a támogatói megszűnt, annyit nem is sajnálnék, annyit a Kadett Klub fórumába is beledobok.. :lol: Nincs biza :icon13: Nagyapám akkor háborodik fel teljesen amikor valami univerzumos galaxisos holdraszállós műholdas dolgot hall. " Hogy mennének fel?? Hogy maradnának azok ott fent??? Potyogna mint a szilva a fáról..." De amikor szórakozni akarok vele csak elkezdem mondani neki hogy húúú még egy ember lépett a holdra.. Papó egyből: :P NEKEM ILYET NE MONDJON SENKI!!! Én meg nevetek hogy képes magát felhúzni rajta.. Na ezen majdnem lefordultam a fotelből :lol: -_- akkor nagyanyámmal nem ugrasztanám össze :lol: nagy telefonbetyár az öreglány :( jobban ért a 6210-eshez lassan mint én.. B) :D Tudtam, hogy láttam valahol....ki is próbálom: fa-szállítás caravannal: Óó, te fatolvaj.. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Kárpitosboltokban, szövetárú boltokban! Bemész, és megmondod, hogy tetőkárpithoz kell autóba, és már mutogatják is neked a szebbnél szebbeket! :) Ragasztót is kapsz hozzá, ajánlanak ott! :D Kösszenet Uram,utána járok.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Na ezen majdnem lefordultam a fotelből :) :D akkor nagyanyámmal nem ugrasztanám össze -_- nagy telefonbetyár az öreglány B) jobban ért a 6210-eshez lassan mint én.. <_< :lol: Jófej amúgy az öreg... Főleg amikor elkezd magyarázni hogy naaah segít betolatni...majd mutatja az utat...Aztán mondja : "nnah odamegyek az udvar végibe, majd ha intek indulhatsz, és onnet jól látsz" Persze mire odaér én már beálltam a kocsival és kinyitottam a csomagtartót :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Kösszenet Uram,utána járok.... :D Nincs mit, nagyon szívesen!! :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Szívesen! 5000 :D Pont annyit akartam kérni a két gumiért, akkor ezt el is sikáltuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Jófej amúgy az öreg... Főleg amikor elkezd magyarázni hogy naaah segít betolatni... Nna az néha előfordul velem is :D ha betéved az öreg hozzánk :) mire ő kinyitná a kaput addigra én a garázsajtót csukom befele.. -_- Én magammal harcoljak? B) Az olyan "Norcis" lenne.. <_< :icon13: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Szívesen! 5000 :) Nééé lópjáá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nééé lópjáá! oké, 5000 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 oké, 5000 :) Ez egy másik 5000. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Tetőkárpit csere projektem. Még most is olyan mint mikor megcsináltam, mindenki azóta is csodálja :lol: , és tényleg jól néz ki! :) Ugyan ez az én anyagom is, csak én más színben vettem direkt :D Széplett <_< Enyémre is rácsodáztak már páran, legjobban az esik, mikor egymásik astrás teszi ezt :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ugyan ez az én anyagom is, csak én más színben vettem direkt :D Széplett <_< Enyémre is rácsodáztak már páran, legjobban az esik, mikor egymásik astrás teszi ezt :icon13: Mennyibe került? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts