spzoli Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/108891-20101019-iljkC3.jpg Ez gáz, beláthatod. Akkor inkább legyen ral2000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ez gáz, beláthatod. Akkor inkább legyen ral2000 kömi üzenete: *csak most szólok, hogy spzoli megint b@sztatni fog a melegségeddel :) csizsi üzenete: *lesz@rom *és ha meleg vagyok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 kömi üzenete: *csak most szólok, hogy spzoli megint basztatni fog a melegségeddel :) csizsi üzenete: *leszarom *és ha meleg vagyok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 kömi üzenete: *csak most szólok, hogy spzoli megint basztatni fog a melegségeddel :) csizsi üzenete: *leszarom *és ha meleg vagyok? biztos vagy benne, hogy ez így megfelelő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 *és ha meleg vagyok? ez nem kérdéses ezek után :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Te Zotya, mé nem mész el hozzájuk szerelőnek? :) Nap mint nap kiélhetnéd magad.. -_- :D Szerintem kirugatnám magam egy hét alatt, mert a legrosszabb napomon is olyat alkotnák ami tartósabb a gyári technologiánál. :lol: Polókba van olyan motor azt hiszem, ami 1.2-es, 3 hengeres és TURBÓS. Az más tészta, mert gyári, én arra gondoltam, amikor vesz valaki egy ezres mocit, és tuningolni akarja. B) kömi üzenete: *csak most szólok, hogy spzoli megint b@sztatni fog a melegségeddel <_< csizsi üzenete: *lesz@rom *és ha meleg vagyok? Nem is tudom, ki volt az a Blitzen aki azt mondta Ditának, hogy ne adj puszit, mert az olyan bu*is? :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nem is tudom, ki volt az a Blitzen aki azt mondta Ditának, hogy ne adj puszit, mert az olyan bu*is? :D Jaj, ne kínozd már velem! <_< Elvégre 34 éves vagyok. Érthető, ha egy huszoneleje férfi nem tőlem akar puszit kapni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Jaj, ne kínozd már velem! :D Elvégre 34 éves vagyok. Érthető, ha egy huszoneleje férfi nem tőlem akar puszit kapni. :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Jaj, ne kínozd már velem! <_< Elvégre 34 éves vagyok. Érthető, ha egy huszoneleje férfi nem tőlem akar puszit kapni. :) Jó, de nem úgy mentél oda, hogy :Helló 34éves vagyok, adok puszit! :icon13: Amúgy is most kinek szurkolsz?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Isuzu astra Felhasználása más módon: kép 1 kép 2 kép 3 kép 4 :D :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Isuzu astra Felhasználása más módon: kép 1 kép 2 kép 3 kép 4 <_< :) :icon13: Ez a donorautó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ez a donorautó? :) Nah még szép! :D Majd beállok kukoricát hordani a rendszámossal mi? -_- :icon13: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Jó, de nem úgy mentél oda, hogy :Helló 34éves vagyok, adok puszit! -_- Amúgy is most kinek szurkolsz?! <_< Szerintem ezt nem kell mondanom. :D :icon13: Kinek is szurkolok?! :) Hát hiába... nem elég hogy öregszem, már a memóriám se a régi. :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ez a donorautó? :) Ez tényleg traktor :D Tengeribe kijárni vele tökéletes <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Szerintem ezt nem kell mondanom. <_< :icon13: Kinek is szurkolok?! :D Hát hiába... nem elég hogy öregszem, már a memóriám se a régi. :lol: -_- Én egyáltalán nem éreztem cikinek, sőt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Szerintem ezt nem kell mondanom. :icon13: :lol: Kinek is szurkolok?! :D Hát hiába... nem elég hogy öregszem, már a memóriám se a régi. -_- B) Hát igen....mit is akartam? :) Ja persze , tudtok linket egy normális képfeltöltő oldalról? Amit eddíg használtam nem műkszik, egy csomót próbáltam az meg dinamikus oldal, a fórum pikkel rá. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Én egyáltalán nem éreztem cikinek, sőt... :) Most ha bunkó akarnák lenni akkor azt mondanám, hogy 3 boroskóla után már én sem. :D De persze ilyet nem mondok, gondolok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Hát igen....mit is akartam? :) Ja persze , tudtok linket egy normális képfeltöltő oldalról? Amit eddíg használtam nem műkszik, egy csomót próbáltam az meg dinamikus oldal, a fórum pikkel rá. :D Én a tar.hu-ra szoktam feltölteni képeket, eddig jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Hát igen....mit is akartam? :) Ja persze , tudtok linket egy normális képfeltöltő oldalról? Amit eddíg használtam nem műkszik, egy csomót próbáltam az meg dinamikus oldal, a fórum pikkel rá. :D kephost.hu -t szoktam mostanában használni, egész jól működik Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Én a tar.hu-ra szoktam feltölteni képeket, eddig jó volt. Olyanra gondoltam, ahova regisztráció nélkül lehet feltölteni, és nekem nem kell hogy tárolja, csak ide tudjam belinkelni/illeszteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 kephost.hu -t szoktam mostanában használni, egész jól működik Azt most próbáltam, nem szeresse a fórum, azt írja dinamikus oldalról nem lehet képet linkelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Én egyáltalán nem éreztem cikinek, sőt... :) Én sem érezném... :D ..sőt... Megtisztelő Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Olyanra gondoltam, ahova regisztráció nélkül lehet feltölteni, és nekem nem kell hogy tárolja, csak ide tudjam belinkelni/illeszteni. :) Csak ennek az a hátránya, hogy később ha valaki keresgél, akkor már csak a 404-et fogja látni! :D regisztrálsz a tvn.hu-ra, és oda tudsz korrektül feltölteni képeket! <_< LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Corsában is van 3 hengeres 1.2es. Sőt...1.0-es 3hengeres is van corsából :D És egyik se nagyon megy B) volt főnököm anyósáét vezettem, hát nem egy élményautó :) de élmény vele előzni.. :D Ez speciel 1.3 és 210 HP ;) Nem 236? :icon13: Csak ennek az a hátránya, hogy később ha valaki keresgél, akkor már csak a 404-et fogja látni! <_< regisztrálsz a tvn.hu-ra, és oda tudsz korrektül feltölteni képeket! :lol: LINK Pontosan :( regel azt cső, használ és örül.. :D :P Amúgy kemény csávók ezek a pávák :lol: engedte, hogy kiszúrjam a szemét az optikával.. :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Üdv Uraim! Lenne egy komoly,szakértelmet kívánó kérdésem...A napokban az ideggörcs kezdett kerülgetni autózás közben,ugyanis a Caravanom tetőkárpitjának szövete lassan a szemembe lóg :D <_< :icon13: .Van ötletetek,tippetek,hogyan orvosolhatnám ezt a dolgot,hogy nézzen is ki valahogy? Talán be kéne vonnom valamivel az egészet?Lehet,hogy LETÉÉÉPEM :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts