Gabor -- C14Se Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Sétálok ma egyetemnél, mit találok: Egész jópofa lett ez a Passat kombi is, bár messziről egészen C Vectrás (sztem): De azért kéne :) Ekkora kerék azért már sztem túlzás, buszra való: 275/valamennyR20 :D Ja és a fekete TT pedig dízel, átlagfogyasztása 5l /100 km, papír szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Egész jópofa lett ez a Passat kombi is, bár messziről egészen C Vectrás (sztem): Ez a baj a mai kocsikkal, ha levennénk a márkajelzést nem biztos, hogy meg tudnám mondani melyik-melyik. :) Atráéknál is a G-ig még bejön a forma, utánna már nekem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Zotya, ma találkoztam egy alteregóddal. :) Fehér caravan, és nikecell vót a csomiban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Ez a baj a mai kocsikkal, ha levennénk a márkajelzést nem biztos, hogy meg tudnám mondani melyik-melyik. :) Atráéknál is a G-ig még bejön a forma, utánna már nekem nem. hát meg mit oldasz meg egy gémkapoccsal, ha nem indul a kocsi (ezeknél)? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 hát meg mit oldasz meg egy gémkapoccsal, ha nem indul a kocsi (ezeknél)? :) tudsz csinálni az oldalukra csíkokat! :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Jah, bocs. Eltévedtem. :lol: :D <_< :icon13: :) http://home.sch.bme.hu/~petro/files/felnik.jpg mindjárt jobb!!! -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 tudsz csinálni az oldalukra csíkokat! <_< :icon13: Az megoldja minden problémádat, ha mán nem indul :D Az A7 se volt túl egyszerű. Keret nélküli ajtaja van. Ha meghúzod a kilincset, 1 centit lehúzza az ablakot, hogy ki tudjon nyílni. Becsukásnál visszahúzza. Nem semmi. Persze semmi se él örökké. Mi van, ha lemerül az akksi? Vagy ez a cucc elromlik? Ja ilyen nem lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Sétálok ma egyetemnél, mit találok: Winterkorn úr tartott ma előadást az egyetemen, azért volt a felhajtás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Az megoldja minden problémádat, ha mán nem indul :D Az A7 se volt túl egyszerű. Keret nélküli ajtaja van. Ha meghúzod a kilincset, 1 centit lehúzza az ablakot, hogy ki tudjon nyílni. Becsukásnál visszahúzza. Nem semmi. Persze semmi se él örökké. Mi van, ha lemerül az akksi? Vagy ez a cucc elromlik? Ja ilyen nem lehet :) Huhuu <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Az megoldja minden problémádat, ha mán nem indul :D Az A7 se volt túl egyszerű. Keret nélküli ajtaja van. Ha meghúzod a kilincset, 1 centit lehúzza az ablakot, hogy ki tudjon nyílni. Becsukásnál visszahúzza. Nem semmi. Persze semmi se él örökké. Mi van, ha lemerül az akksi? Vagy ez a cucc elromlik? Ja ilyen nem lehet :) Ez már elég régi megoldás. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Ez már elég régi megoldás. <_< Jól van na, újszülöttnek minden vicc új, én még nem láttam. :D Bocs, még nem volt keret nélküli ajtós kocsim :icon13: Tudom, hogy nem egy nagy varázslat az elektronika ami megvalósítja, ennél bonyolultabbakat terveztünk már aláírásért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Zotya, ma találkoztam egy alteregóddal. <_< Fehér caravan, és nikecell vót a csomiban. :icon13: Neki is felemás volt a dísztárcsája? -_- Vettem egy havertól féláron tecsósat, első úton látom a tükörben, hogy a jobb hátsó elkarikázik az árok fele. Fék tapos, rüki vissza. Keresem az árokban, sehol, megyek vissza, pont a jobb első kerék alatt van. Az a nyomorult nem visszagurult az útra, amíg nem figyeltem?! :) hát meg mit oldasz meg egy gémkapoccsal, ha nem indul a kocsi (ezeknél)? :D Egy kadetton láttam: NO ABS, NO computer, NO injektor, NO problém! :lol: És milyen igaza van! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Jól van na, újszülöttnek minden vicc új, én még nem láttam. :D Bocs, még nem volt keret nélküli ajtós kocsim <_< Tudom, hogy nem egy nagy varázslat az elektronika ami megvalósítja, ennél bonyolultabbakat terveztünk már aláírásért :) Te is BME-s vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Egy kadetton láttam: NO ABS, NO computer, NO injektor, NO problém! :icon13: És milyen igaza van! :lol: főleg amikor egy 120-as Skodán van mindez!! :D <_< -_- :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Neki is felemás volt a dísztárcsája? :lol: Vettem egy havertól féláron tecsósat, első úton látom a tükörben, hogy a jobb hátsó elkarikázik az árok fele. Fék tapos, rüki vissza. Keresem az árokban, sehol, megyek vissza, pont a jobb első kerék alatt van. Az a nyomorult nem visszagurult az útra, amíg nem figyeltem?! :) Egy kadetton láttam: NO ABS, NO computer, NO injektor, NO problém! <_< És milyen igaza van! B) Őszintén, nem vártam mást... :icon13: -_- Jól van na, újszülöttnek minden vicc új, én még nem láttam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Te is BME-s vagy? igen. Miért, te is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 igen. Miért, te is? Így van. BME-s és tatabányai is mellé. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Te is BME-s vagy? igen. Miért, te is? ohh...BME-sek?? én is az szeretnék lenni majd milyen szakon vagytok? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Te is BME-s vagy? GDF- be jár valaki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 igen. Miért, te is? ...és tatabányai is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Így van. BME-s és tatabányai is mellé. :) És mindkettőtöknek fehér astratok van. váóóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 ohh...BME-sek?? én is az szeretnék lenni majd milyen szakon vagytok? :) :D infós-pályatévesztős Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 ohh...BME-sek?? én is az szeretnék lenni majd milyen szakon vagytok? :) :D Közlekedésmérnöki, autómérnök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 ohh...BME-sek?? én is az szeretnék lenni majd milyen szakon vagytok? :) :D És milyen szakot néztél ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 infós-pályatévesztős Mi a gáz az infóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts