mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Inkább, mint a töltést figyeljem. :) Töltsél inkább te is :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Akkor inkább gsi motort veszek mint egy opc-t. Picivel olcsóbb. Nem tudja valaki hol tudnék Győrben 10-es 16-os villanykábelt vételezni? Mit csinálsz, bikakábelt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Akkor inkább gsi motort veszek mint egy opc-t. Picivel olcsóbb. Nem tudja valaki hol tudnék Győrben 10-es 16-os villanykábelt vételezni? Hol 2.0 16v, hol meg villanykábel ? Szórod a pénzt :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 íccckát Tessa! én meg még csak most értem ide egész nap tanulok! :D :icon13: <_< mi a helyzet Srácok? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Mit csinálsz, bikakábelt? :) Nem. 4-es vagy 6-os (átmérő) réz cső, vagy réz rúd kellett volna. Aztán ha máshonnan nem tudok szerezni, akkor a villanykábel is jó lesz. Na meg két kisebb darab réz tömb se lenne rossz.... Ehhez kelene: http://www.silentmods.com/section2/item261/part1 Hol 2.0 16v, hol meg villanykábel ? Szórod a pénzt :D <_< A motor mellett a kábel már aprópénz lesz... :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Nebazzz, hátha medve alakja volt neki, nem nevezhetem póninak! :) Ugy érti hogy vaniliának nevezted el :D <_< :icon13: szerk.: elkéstem asszem ezzel :lol: -_- B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Nem. 4-es vagy 6-os (átmérő) réz cső, vagy réz rúd kellett volna. Aztán ha máshonnan nem tudok szerezni, akkor a villanykábel is jó lesz. Na meg két kisebb darab réz tömb se lenne rossz.... Ehhez kelene: http://www.silentmods.com/section2/item261/part1 A motor mellett a kábel már aprópénz lesz... :D De erre már mondtam, hogy unixos univerzális fékcső. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Tavasszal megcsinálom, mert lóg. Eltüntél mostanába a fórumról. Há' mi van veled? Kell neked újat venni -_- fogadjunk, hogy nem győzöd légfrissítővel eltakarítani belőle.. :icon13: Szegeld fel <_< Biztos hekkeli az egyhat rettenetet :lol: meg dolgozni is kell ugye.. :) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Novy! Hát mi volt a helységetekben? Felgyújtotta magát egy ember? :D az utcán.. tuning.. utcsó a kapaszkodós világítás... aztán most kapott egy 75ös aksit melo, hát egyhuzamban 15 nap, meg szeptemberben fél- másfél napokra jöttem haza, a szálláson meg nagyon cudar a net... jah ebben az utcában lakott... ismertük is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 De erre már mondtam, hogy unixos univerzális fékcső. :) És az mekkora átmérőre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 jah ebben az utcában lakott... ismertük is... Sajnálatos dolog ez <_< :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Néztem 1-2 vidit a Z20LEH motorról. Ha nem nézzük a pénzt, amit bele feketetett a csávó, mernétek ti így menni, egy F Astrával? Nincs bajom velük, de akkor se olyan kategóriás autó, amivel bátran mennék 220 fölé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Néztem 1-2 vidit a Z20LEH motorról. Ha nem nézzük a pénzt, amit bele feketetett a csávó, mernétek ti így menni, egy F Astrával? Nincs bajom velük, de akkor se olyan kategóriás autó, amivel bátran mennék 220 fölé :) És a G Astra az a kategória...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Néztem 1-2 vidit a Z20LEH motorról. Ha nem nézzük a pénzt, amit bele feketetett a csávó, mernétek ti így menni, egy F Astrával? Nincs bajom velük, de akkor se olyan kategóriás autó, amivel bátran mennék 220 fölé :) 200nál tökmind1, hogy miben ülsz ha jön a betonfal...de 150nél is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 És a G Astra az a kategória...? Háááát, azzal azért picit más a helyzet...csak más technológiával van fel építve az egész autó, az már más generáció meg ilyesmi...az már jobban bírná a 200 feletti életet, nem ? De azért akkor is eszembe jut, hogy a gyárban a mérnökök akkor sem arra gondoltak, hogy 200 felett fog repeszteni a verda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Háááát, azzal azért picit más a helyzet...csak más technológiával van fel építve az egész autó, az már más generáció meg ilyesmi...az már jobban bírná a 200 feletti életet, nem ? De azért akkor is eszembe jut, hogy a gyárban a mérnökök akkor sem arra gondoltak, hogy 200 felett fog repeszteni a verda. Az OPC-sek azért gondolkoztak rajta... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Háááát, azzal azért picit más a helyzet...csak más technológiával van fel építve az egész autó, az már más generáció meg ilyesmi...az már jobban bírná a 200 feletti életet, nem ? De azért akkor is eszembe jut, hogy a gyárban a mérnökök akkor sem arra gondoltak, hogy 200 felett fog repeszteni a verda. 200nál tökmind1, hogy miben ülsz ha jön a betonfal...de 150nél is. Persze a betonfal az kész Royal Flush :) De lehet hogy egy sport verdába nem fog el szállni a bal első fel függesztésem 220-nál, mert az ilyen körülményekre lett tervezve. Én ilyesmire gondolok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Persze a betonfal az kész Royal Flush :) De lehet hogy egy sport verdába nem fog el szállni a bal első fel függesztésem 220-nál, mert az ilyen körülményekre lett tervezve. Én ilyesmire gondolok.... Ha olyan állapotú autóval mész, ami széthullik 200nál, az bizony széthullik 130nál is. Nyilván, ez esetben meg is érdemled. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Persze a betonfal az kész Royal Flush :) De lehet hogy egy sport verdába nem fog el szállni a bal első fel függesztésem 220-nál, mert az ilyen körülményekre lett tervezve. Én ilyesmire gondolok.... Aki olyan motrot applikál a gépbe, azért az csak átalakít mást is. 220-at meg az "egyszerű" autók közül melyik bírná. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Ha olyan állapotú autóval mész, ami széthullik 200nál, az bizony széthullik 130nál is. Nyilván, ez esetben meg is érdemled. :) Aki olyan motrot applikál a gépbe, azért az csak átalakít mást is. 220-at meg az "egyszerű" autók közül melyik bírná. Én értelek titeket, de akkor se bíznék benne 200 körül :D Hjoe, ott a pont. Így vagyok én is ,ezért mondom hogy nem merném a 200-at meg lépni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Én értelek titeket, de akkor se bíznék benne 200 körül :) Hjoe, ott a pont. Így vagyok én is ,ezért mondom hogy nem merném a 200-at meg lépni. Mentünk 200felett gyári futóműves caravannal, nem nagy kaland. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Mentünk 200felett gyári futóműves caravannal, nem nagy kaland. :) De gondolom nem is egy álom, amit mindig újraálmodnál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 De gondolom nem is egy álom, amit mindig újraálmodnál :) Hát eléggé libegős már...de a passat elmaradt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 ugyebár műszakin kiderült, hogy 2esből át kell tenni 4eskörnyezetvédelmi osztályba a kocsit, mos számoljak azzal, hogy ki kell csengetnem 7ezret az uj forgalmira, az okmányirodán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 ugyebár műszakin kiderült, hogy 2esből át kell tenni 4eskörnyezetvédelmi osztályba a kocsit, mos számoljak azzal, hogy ki kell csengetnem 7ezret az uj forgalmira, az okmányirodán? Daynek vmi 700Ft körüli összegbe került a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Daynek vmi 700Ft körüli összegbe került a dolog. Na rem nekem is ennyi lesz :) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts