mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 5évnél nem idősebb. :D Mikortól kettő5 ? Ádám pedig imádkozik, hogy ne linkeljem az adatlapjára ezt a kis liezont :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Mikortól kettő5 ? Ádám pedig imádkozik, hogy ne linkeljem az adatlapjára ezt a kis liezont :) mk1 rs az 2.0 mk2 2004től van, rs nemtom mikortól. nincs infó az autopult.hun :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 mk1 rs az 2.0 mk2 2004től van, rs nemtom mikortól. nincs infó az autopult.hun :) Az első mondat felesleges vót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 ....hogy kicsi autó legyen, nagy turbós dízelmotorral, és 5 évnél nem idősebb..... Az RS ezek közül melyik ? :) :D :D :D Oké, akkor ott a Fiat Grande Putno 1,9 multijet dízellel. Megfelel az úrnak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Oké, akkor ott a Fiat Grande Putno 1,9 multijet dízellel. Megfelel az úrnak? :D Olasz :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nono88 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Sziasztok! Valaki nem tudja véletlenűl hogy ami nekem van 10pin-es diagnosztikai csatlakozó ahhoz milyen obd2-es interface kell? Mert van átalakítóm meg egy ELM 327 v1.3A USB Multiprotokoll OBD2 / EOBD hibakód olvasó interfész-em és még a hozzá adott demó scanmaster se csatlakozik az ecu-hoz! az interfész-hez az van írva hogy: CAN - BUS , ISO , PWM , VPWM, KWP2000 Amerikai , Európai , Japán , Ázsiai típusokhoz is ! A piacon kapható leguniverzálisabb termék, amely az összes szabványos OBD2 protokollt ismeri ! http://www.autodiagnosztika.eu/pc-alapu-di...i-keszulek.html Mi nem jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Sziasztok! Valaki nem tudja véletlenűl hogy ami nekem van 10pin-es diagnosztikai csatlakozó ahhoz milyen obd2-es interface kell? Mert van átalakítóm meg egy ELM 327 v1.3A USB Multiprotokoll OBD2 / EOBD hibakód olvasó interfész-em és még a hozzá adott demó scanmaster se csatlakozik az ecu-hoz! az interfész-hez az van írva hogy: CAN - BUS , ISO , PWM , VPWM, KWP2000 Amerikai , Európai , Japán , Ázsiai típusokhoz is ! A piacon kapható leguniverzálisabb termék, amely az összes szabványos OBD2 protokollt ismeri ! http://www.autodiagnosztika.eu/pc-alapu-di...i-keszulek.html Mi nem jó? Semmilyen, a 10 pines OBD1. Pontosabban ALDL formátum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nono88 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Semmilyen, a 10 pines OBD1. Pontosabban ALDL formátum. Pedíg kell működnie mert amit lehet kapni 200.000ft-ér programot az kezeli itt van videóis megnézed a videót ott is meg van az átalakító meg az obd2-es interfész! én felhívtam az embert hogy odb 10pin-es csatlakozós opel astra 95-ös nél is működik-e az élő diagnosztika...stb ami a videóban van és azt mondta tökéletesen működik..nyugodtam menjek el rádugja megnézhetem....stb csak nincs sok kedvem átkocsizni bp-re szóval semmi tipp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nono88 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 a videóban lévő program az a Opel Auto Scanner aminek a régebbi verziója van meg és nem magyar Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 azé neeeem :) Most amúgy faterom van nagyon oda azért, hogy ő erős autót akar venni. Mondja neki anya, hogy vegyenek egy 1.3as dízel ignist ( anya a hozzáértő :D ), hát..erős tiltakozás volt, hogy nem kell 1 olyan wc csésze. Fater most inkább arra ment rá, hogy kicsi autó legyen, nagy turbós dízelmotorral, és 5 évnél nem idősebb. Meg max másfél millát költenének rá. Szerintem nem nagyon van ilyen :D Már összessen, vagy a vételáron fellül a tuningra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Már összessen, vagy a vételáron fellül a tuningra? :) :D fater meg a tuning..... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 ÚÚÚRISTEN.... 1.6 16V F caravan..Sportfokozattal... :D :D :P :D 1kicsit élvezkedtem, (padló, éppen hogy nem tiltotta le) és már 140 fölé megy a mutató :P ;) ez nagyon durva Pénteken a Köntösgátsoron blokkoltam egy S8-ast :P volt 100 métere és rámvert egy parkettával vagy 600at :) na az megy :D annyit azért láttam a pitsáján, hogy "V12" :D na az már a nekem se való kategória :D jó ott az RS Octavia szétgyilkolni a gyakorlópályán félévente 1x.. ;) ...és borzalmas szag a bokádig. ;) :D Kb :D :D -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nno akkó viccölőggyünk mán megint ;) Szabályzat! Állandóan halljuk 'a szabályokat' a nők részéről. Na most itt a másik oldal. Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg... Mindegyik pont SZÁNDÉKOSAN az 1-es számot kapta, mert egyformán fontosak! 1. Tanuld meg használni a WC-ülőkét. Nagylány vagy. Ha fel van hajtva, hajtsd le. Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok. 1. Vasárnap = sportok. Ez olyan mint a holdciklus vagy az apály-dagály váltakozása. Törődj bele! 1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni. 1. A sírás = zsarolás. 1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: a finom utalások nem működnek! A nyomatékosított utalások nem működnek! Az egyértelmű utalások sem működnek! Csak mondjad! 1. Az IGEN és NEM tökéletesen megfelelő válaszok szinte minden kérdésre. 1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a segítségünket kéritek. Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a barátnőitek. 1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már betegség. Menj orvoshoz! 1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználható vita közben. Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után. 1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplő, akkor ne várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplők. 1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínűleg úgy is van. Ne kérdezz minket! 1. Ha az, amit mondunk kétféleképp érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk. 1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy megmondhatjátok, hogy milyen legyen. De azt ne, hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a legjobban megcsinálni, tedd meg magad! 1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat a reklámok alatt mondjad el! 1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra. Nekünk sincs. 1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál. Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség. Fogalmunk sincs, mi az a mályva. 1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk. 1. Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok 'semmi', akkor úgy viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de nem éri meg a zűrt. 1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani. 1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerű. De tényleg. 1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball, lőfegyverek vagy versenyautók. 1. Elég ruhád van. 1. Túl sok cipőd van. 1. Formában vagyok. A kerek is egy forma. 1. Kösz, hogy elolvastad ezt. Igen, tudom, ma a kanapén kell aludnom. De tudod, ezt a férfiak egyáltalán nem bánják, olyan, mint a kempingezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Ádám, ismerős a csajszi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Ádám, ismerős a csajszi? :) Így első blikkre nem. Kéne hogy ismerős legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Így első blikkre nem. Kéne hogy ismerős legyen? Vele beszélgettem a megállóban, mikor betoltad azt a hűűűje fejedet. :) Tudod, okos lány. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Így első blikkre nem. Kéne hogy ismerős legyen? Elfektessem a képet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Ilyen sem volt még. Ma hazafelé, a saját utcánkban, a saját házunk előtt levillogtak a rend éber őrei. :D :P Az előző kereszteződésnél ért utol, de én ott ácsorogtam kicsit, mert balra kanyarodtam, és kiengedtem két autót, megvártam pár gyalogost. Na bekanyarodtam, ezek jöttek utánam, és már nyomták is a villogót. Nyugodtam megálltam, lassan kiszálltam, a két tüskéshátú is, és elkérték a papírokat. Nézegeti, és egyszer megkérdezi. Tudja miért jöttünk maga után? Mondom nem, de szerintem ugyis megtudom. Nagy volt a pofám, mert véletlenül épp be voltam kötve, indexeltem a kereszteződésben, pénteken kapott 90 % os gumit a két elsőkerék a slickek helyett, izzókészlet, elakadásjelző, minden volt nálam. Tudtam hogy a papirok rendben vannak, és még csak nem is ittam. :D Azt mondja, egy idős hölgy állt a zebránál, " a kereszteződés előtt ugy 10 méterrel" és nem álltam meg neki. :) :D Mondom, akkor a hölgy nem állhatott nagyon a járda szélén, mert meg szoktam állni ilyenkor. Amugy a forgalmat figyeltem, és autókat is engedtem ki, szerintem láthatta. Bár a rendőr, amikor én annál a zebránál voltam, még eléggé mögöttem volt. És volt nyüzsgés. Hmm. Azt mondta, ilyen ne forduljon többet elő, és visszaadta a papirokat. A fóliára csesztek rá. Amugy arról is van műbizonylatom. :D Persze a fél ház engem nézett. Pont a lépcsőházunk előtt volt. Alattunk éjjelnappali kisbolt, és egy zöldséges. Volt nézőközönségem. Az egyik szomszéd megkérdezte, mi történt? Mondom, gyorsultunk egyet, és ő veszitett. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Elfektessem a képet? :) azt hittem inkább hízlalnád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Ilyen sem volt még. ..... Az egyik szomszéd megkérdezte, mi történt? Mondom, gyorsultunk egyet, és ő veszitett. :) :D Jó szöveg.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Ilyen sem volt még. Ma hazafelé, a saját utcánkban, a saját házunk előtt levillogtak a rend éber őrei. :D :P Az előző kereszteződésnél ért utol, de én ott ácsorogtam kicsit, mert balra kanyarodtam, és kiengedtem két autót, megvártam pár gyalogost. Na bekanyarodtam, ezek jöttek utánam, és már nyomták is a villogót. Nyugodtam megálltam, lassan kiszálltam, a két tüskéshátú is, és elkérték a papírokat. Nézegeti, és egyszer megkérdezi. Tudja miért jöttünk maga után? Mondom nem, de szerintem ugyis megtudom. Nagy volt a pofám, mert véletlenül épp be voltam kötve, indexeltem a kereszteződésben, pénteken kapott 90 % os gumit a két elsőkerék a slickek helyett, izzókészlet, elakadásjelző, minden volt nálam. Tudtam hogy a papirok rendben vannak, és még csak nem is ittam. :D Azt mondja, egy idős hölgy állt a zebránál, " a kereszteződés előtt ugy 10 méterrel" és nem álltam meg neki. :) :D Mondom, akkor a hölgy nem állhatott nagyon a járda szélén, mert meg szoktam állni ilyenkor. Amugy a forgalmat figyeltem, és autókat is engedtem ki, szerintem láthatta. Bár a rendőr, amikor én annál a zebránál voltam, még eléggé mögöttem volt. És volt nyüzsgés. Hmm. Azt mondta, ilyen ne forduljon többet elő, és visszaadta a papirokat. A fóliára csesztek rá. Amugy arról is van műbizonylatom. :D Persze a fél ház engem nézett. Pont a lépcsőházunk előtt volt. Alattunk éjjelnappali kisbolt, és egy zöldséges. Volt nézőközönségem. Az egyik szomszéd megkérdezte, mi történt? Mondom, gyorsultunk egyet, és ő veszitett. :D :D Holnap meg már Tivadar, a rendőrverő leszel... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Ilyen sem volt még. Ma hazafelé, a saját utcánkban, a saját házunk előtt levillogtak a rend éber őrei. :D :D .... Szánalmas brigád.... :) Aljasok mind...Nekem is volt, hogy ott igazoltattak az út mellett, de nem intettek le. Amikor elmentem előttük, azonnal be a kocsiba, és a sötétítés miatt azonnal megállítottak. De ráb*sztak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Holnap meg már Tivadar, a rendőrverő leszel... :D Na de nemár. Ha minden gyalogosnak megállok, sosem érek haza. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Amikor elmentem előttük, azonnal be a kocsiba, és a sötétítés miatt azonnal megállítottak. De ráb*sztak. :D Tipikus :D :D Na de nemár. Ha minden gyalogosnak megállok, sosem érek haza. :) Kapcsold be a magassági kormányt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Tipikus :) :D Olyan jó látni olyankor a fejüket amikor gúnyosan kérik a fólia műbizonylatát....és odaadom a kezébe "parancsoljon biztosÚR" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Vele beszélgettem a megállóban, mikor betoltad azt a hűűűje fejedet. :) Tudod, okos lány. :D Jéééééé tényleg. :D Közben felpattintottam a maszk mögé a műanyag burkeszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts