Guest Sanci Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Én is ezt pofázom, de annyira én se akarom elhinni. :D Pedig elhiheted :P már a srác is bánja, hogy beletette pedig az az autó a nyálcsorgatásig pöpecre meg lett csinálva, külsőleg gyári kinézet királykék metál fénnyel aranyra fújt 5 ágú alukkal, bőr belső, blabla. Mármár irigységre méltó.. :D Hol van a cicalány? http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash...2_4003398_n.jpg Helyeske.. :D Kell neked idegen alkatrészekkel ékeskedni! ;) Jó az a lambéria, nem tudod hol vették? :) :D Tény, hogy hasonlóra vagy rosszabbra számíthat ha megfogják és hasonló szituba keveredik.. :D Hüle... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Hüle... :) :D Kaptam egy félmeztelen nénis naptárt, mondom kiteszem a falra a pincébe. Lehet az asszony meg engem tesz ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Hol van a cicalány? Ő is ismerősöd ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Kaptam egy félmeztelen nénis naptárt, mondom kiteszem a falra a pincébe. Lehet az asszony meg engem tesz ki. :D Kaptam egy "céges" naptárt hasonló kinézettel mint a fejléc (vagy mi) azt az asszony majdnem kivágta :) engem viszont nem akar :D még.. :D :D Sík mint az alföld :D de jól néz ki a csajos.. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Jóisaz, csattanáskor párosan másznak el a tornyok. :D Így nem lehet élni :) Amúgy ha a golyaláb off, akkor azt még nem feltétlenül adja át, de ha elmegy az egyik torony, akkor nem mindegy, hogy egy vagy kettő ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Kaptam egy "céges" naptárt hasonló kinézettel mint a fejléc (vagy mi) azt az asszony majdnem kivágta :) engem viszont nem akar :D még.. :D Sík mint az alföld :D de jól néz ki a csajos.. :P :D Nem ment be a csőbe :D Bár be lehetne menni vele a csőbe az biztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Rég volt már ez a videó. Az előző oldalon :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Nem ment be a csőbe :D Bár be lehetne menni vele a csőbe az biztos :P Áá neeeem :D de inkább csődbe vinne mint csőbe vagy máshova főleg másmiért.. :) Nekem megmérték a múltkor Hajdúböszörménynél. Még szerencse, hogy keleti országrész, és olcsón dolgoznak, úgyhogy háromezerből megúsztam. Ajánlom a Böszörmény végét jelző táblánál a gyorsítást! :D Melyik végén? :D Mert a benzinkútnál rendszeresen bebújnak a tujafák mögé.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Így nem lehet élni :D Amúgy ha a golyaláb off, akkor azt még nem feltétlenül adja át, de ha elmegy az egyik torony, akkor nem mindegy, hogy egy vagy kettő ? :D Nekem mindegy, de mire is való a toronymerevítő? 1.4, 16 szelepről beszélünk. :) Inkább csak optikai tuning. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Tecc is? :D Hááát... Szerinted miért kerestem, és miért mentettem el könyvjelzőnek? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Hááát... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Nekem mindegy, de mire is való a toronymerevítő? 1.4, 16 szelepről beszélünk. :) Inkább csak optikai tuning. :D "Kis motorral" is be lehet menni egy erős kanyarba úgy, hogy csavarodik a kasztni. Főleg a caravan-nal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Ő is ismerősöd ? :) Látom már honnan van az a kép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Sziasztok! Ma furcsa hangot hallottam a motortérből menet közben. Mintha levegőt nyomott volna vissza a kiegyenlítő tartályba. Félreálltam, de semmi furcsát nem láttam. Majd most este egy 15perccel leállítás után megnéztem és szintén semmi. Nem hiányzik a hűtővízből sem. Az egyik csövet néztem és eléggé kemény volt mint pl reggel, indítás előttihez képest. Ez normális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Látom már honnan van az a kép :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 :) Benne az ID, pompás-pompás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Benne az ID, pompás-pompás :) Még jó hogy, számítottam rá, hogy felfedezed. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Sziasztok! Ma furcsa hangot hallottam a motortérből menet közben. Mintha levegőt nyomott volna vissza a kiegyenlítő tartályba. Félreálltam, de semmi furcsát nem láttam. Majd most este egy 15perccel leállítás után megnéztem és szintén semmi. Nem hiányzik a hűtővízből sem. Az egyik csövet néztem és eléggé kemény volt mint pl reggel, indítás előttihez képest. Ez normális? Bugyogott ? Nyomás alatt keményebbek a csővek. Mondjuk ennek mérve nem mindegy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Még jó hogy, számítottam rá, hogy felfedezed. :) Igyekszünk, törekszünk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Nincs, de nem nagy szám, egy sima sofita két oldalára 4-4 led forrasztva. Az üveg is megvan.... :) Lehet, hogy a markolóval randalírozott... :D Azt így kell ni. ---> http://www.vasnepe.hu/cimlapon/20100222_el...rkolos_amokfuto http://www.vasnepe.hu/cimlapon/20100221_ka...ete_rendorautot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Igen! THX! :D Ezúttal elkönyvjelzőzöm... :D Ui: Mióta vagy Te Breki?! :D Fiatalodsz? :D :D Nincs mit! Szted én honnan linkeltem? :P Mióta megkértem Pistát és volt olyan szíves átírni nekem! Ezúton is köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Az üveg is megvan.... :) Megvan. De most alakítom át, ha elkészül majd dobok képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Megvan. De most alakítom át, ha elkészül majd dobok képet. De nem úgy mint tegnap... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Nincs mit! Szted én honnan linkeltem? :D Mióta megkértem Pistát és volt olyan szíves átírni nekem! Ezúton is köszi! :) Bíztam benne, hogy valaki elmentette, vagy benéz ide az, aki korábban bedobta a linket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts