hening Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 :) Vegye be a fogaskerék koma! :D Hagyd már a fenébe....ahogy nézem nem lesz hosszú életű ezen a fórumon :D Meg is kapta érte a magáét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Meg is kapta érte a magáét. :) Ha dinamikus IP-e van visszajön! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Majd én vérig sértem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Majd én vérig sértem. :) Efelől nem volt semmi kétségünk :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Egyszer megyek ki füvet nyírni, és lemaradok a jó balhéról. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Húúú mekkora komfort ez a téligumi. :) 195/50R16 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 A második biciklimet lopták el...amit annakidején én csináltam meg.... (teleszkóp,V-fék, markolat,vastaggumi) stb...stb... :) Hát ezt nem hiszem el.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 A második biciklimet lopták el...amit annakidején én csináltam meg.... (teleszkóp,V-fék, markolat,vastaggumi) stb...stb... :D Hát ezt nem hiszem el.. Törne le a keze! :) Honnan vitték el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Törne le a keze! :) Honnan vitték el? Lépcsőházból, az emeletünkről. Le volt zárva lakattal. Ja, és ami még ennél is nagyobb szégyen...Apának a CIPŐJÉT is ellopták.. :D Költse gyógyszerre...Remélem darabokra hullik vagy megsemmisül a bicikli vagy átmegy rajta 1 vonat vagy 1 kamion, úgy hogy az illető rajta ül... Oké hogy nem egy nagy érték. De az enyém volt.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Na látjátok erről beszéltem!!! Fogyasztás meg város vagy sem miről beszélsz ember 6,5-ről 10,5-re szerinded mi köze a használathoz??!! GONDOLKODJ OKOSKA!!! Nem kell, hogy megoldják a problémámat a neten, csak olyan emberrel szerettem volna a problémával kapcsolatban az észrevételeket megbeszélni aki hasonló cipőben járt már és van tapasztalat is a háttérben nem csak pofája van és okoskodni tud. Amúgy ki a f...t érdekel ,hogy nem ír senki ! Írt valaki is egy értelmes választ???? Nem!! Akkor miről beszélünk?? Okoskodni meg nem kell! Tisztelet a kivételnek! Okoskodó kis csírák meg bevehetik!!! Amúgy probléma megoldva! biggrin.gif Te egy ###### vagy barátom... Igaza van mert ha én velem fordult volna elő ilyen és meglenne hogy mi a beteg akkor azzal kezdtem volna hogy mi a legvalószínűbb ebben az esteben majd beszúrtam volna a linket a további esetleges hibaforrások kiderítése érdekében! Ez nem off az elöttem szólóknak csak gondolom ha valaki 1 olyan hibával találja magát szemben amivel még nem találkozott ő maga is szeretné tudni hogy honnan kezdje a javítást nem pedig horibilis indokolatlan mennyiségű hozzászólás között megkeresni vagy 4-5 esetleges problémát találni aminek a javításáért mélyen bele kell nyúlni a zsebünkbe és a végén kiderül hogy csak egy "szösszenetnyi" a hiba oka és fillérekbe kerül (Persze segítség az a 4-5 feltételezhető hiba de a srác egy olyan hozzászólás várt amibe benne van hogy mi az amit elsőnek vegyen szemügyre mert biztos vagyok benne hogy már jártak itt így 1 páran és megtalálta a hibát) Esetleg barátja/rokona vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Lépcsőházból, az emeletünkről. Le volt zárva lakattal. Ja, és ami még ennél is nagyobb szégyen...Apának a CIPŐJÉT is ellopták.. :) Költse gyógyszerre...Remélem darabokra hullik vagy megsemmisül a bicikli vagy átmegy rajta 1 vonat vagy 1 kamion, úgy hogy az illető rajta ül... Oké hogy nem egy nagy érték. De az enyém volt.. :D Az asszonyét is az emeletről vitték el, igaz nem volt lezárva. Kifigyelhették, mert vagy 10 bicaj volt a lépcsőházban, az enyém meg rá volt támasztva, azt félrerakták ezt meg elvitték. Most nekem 2 bicajom van, egy ösztelós csepel, meg egy régi szarvkormányos csepel. Az össztelós vagy alattam van, vagy a pincébe, ha olyan helyre megyek ahol egyedül kellene hagynom, oda a régivel megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Biztos láttatok már buszmegállóban, egyéb helyeken olyan hirdetési plakátot amiről le lehetett tépni a telószámot. Régebben találtam egy ilyen oldalt csak be kellett illeszteni a fényképet, meg a számot beírni, és már lehetett nyomtatni. Két kiskutyától szeretnénk megszabadulni, esetleg valaki tudja hol találok ilyen hirdetési sémát? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Lépcsőházból, az emeletünkről. Le volt zárva lakattal. Ja, és ami még ennél is nagyobb szégyen...Apának a CIPŐJÉT is ellopták.. :D Költse gyógyszerre...Remélem darabokra hullik vagy megsemmisül a bicikli vagy átmegy rajta 1 vonat vagy 1 kamion, úgy hogy az illető rajta ül... Oké hogy nem egy nagy érték. De az enyém volt.. :D Nem akarok rasszista lenni de merek rá fogadni hogy a kisebbségiek közül volt egy aki elvitte! :D Amúgy el nem tudom képzelni hogy mi a jóistent tud kezdeni egy használt cipővel!? Pont az ő mérete volt és úgy gondolta hogy ez is jó lesz?? Vagy mi?? :) A biciklit se értem, mit kezd vele, eladja?? Szánalmas és egyben dühítő! :D Pár évvel ezelőtt asszonykámnak az ütött-kopott biciklijét lovasították meg, kb. 5000 Ft-ot se ért de vitték hogy rohadjanak meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Az asszonyét is az emeletről vitték el, igaz nem volt lezárva. Kifigyelhették, mert vagy 10 bicaj volt a lépcsőházban, az enyém meg rá volt támasztva, azt félrerakták ezt meg elvitték. Most nekem 2 bicajom van, egy ösztelós csepel, meg egy régi szarvkormányos csepel. Az össztelós vagy alattam van, vagy a pincébe, ha olyan helyre megyek ahol egyedül kellene hagynom, oda a régivel megyek. 2 darab bicikli volt itt is. Az enyém a telós monti, meg egy camping.. Campingot itthagyta hogy a feketerák egye ki a gyomrát.. Nem akarok rasszista lenni de merek rá fogadni hogy a kisebbségiek közül volt egy aki elvitte! :D Amúgy el nem tudom képzelni hogy mi a jóistent tud kezdeni egy használt cipővel!? Pont az ő mérete volt és úgy gondolta hogy ez is jó lesz?? Vagy mi?? :) A biciklit se értem, mit kezd vele, eladja?? Szánalmas és egyben dühítő! :D Pár évvel ezelőtt asszonykámnak az ütött-kopott biciklijét lovasították meg, kb. 5000 Ft-ot se ért de vitték hogy rohadjanak meg! :D igazad van! Ez se ért 5ezret se mert tiszta rohadás volt, tavasszal akartam venni rá új féket, felniket, meg lefújatni. Tehát...érted.. De elvitte. Faternak a cipője meg nem értem...Komolyan az agyam eldobom. nnnah...ezért nem merem levinni az új felniket a tárolóba. Mert az előző kerékpárt onnén lopták el. Inkább a szobámba tartom. A Büdös féregnek nincs kocsija, vagy ha van és nem jó rá, akkoris elviszi.... BIZTOS VAGYOK BENNE! Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Lépcsőházból, az emeletünkről. Le volt zárva lakattal. Ja, és ami még ennél is nagyobb szégyen...Apának a CIPŐJÉT is ellopták.. :D Költse gyógyszerre...Remélem darabokra hullik vagy megsemmisül a bicikli vagy átmegy rajta 1 vonat vagy 1 kamion, úgy hogy az illető rajta ül... Oké hogy nem egy nagy érték. De az enyém volt.. :D háát ez no comment...komolyan mondom!! :) inkább nem is reagálom le..! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 háát ez no comment...komolyan mondom!! :) inkább nem is reagálom le..! Úgy vagyok vele, hogy már nem tudom visszacsinálni... Ennyi erővel az astrát se hagyhatom az udvaron, mert elcsórják... Akkor ugranék ki a 10.ről idegességembe...az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Úgy vagyok vele, hogy már nem tudom visszacsinálni... Ennyi erővel az astrát se hagyhatom az udvaron, mert elcsórják... Akkor ugranék ki a 10.ről idegességembe...az biztos. hát azért az már durva lenne olyan sztem nemigen forulhat elő(meg ne is forduljon Isten ments!)..bár nem tudom milyen a "helyzet" ahol laksz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 hát azért az már durva lenne olyan sztem nemigen forulhat elő(meg ne is forduljon Isten ments!)..bár nem tudom milyen a "helyzet" ahol laksz. :) A környékkel nincs gond, nem cigánytelep, viszont ha a ház lakói nyitvahagyják a bejáratiajtót akkor bárki bejöhet az utcáról, és visz amit tud mozdítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Még szerencse, hogy a mi esküvőnkön nem történt semmi gigszer.... :D Képzeljétek, ha valami ilyesmi történt volna! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Még szerencse, hogy a mi esküvőnkön nem történt semmi gigszer.... :D Képzeljétek, ha valami ilyesmi történt volna! :D :D :D nem lett volna jó! amúgy a "zuhanással" kapcsolatban ma hallottam hírekben képzeljétek, hogy egy kisbaba a szavazó úrnába esett! és beszakadt, az elnöknek meg össze kellett ragaszgatnia és újra hitelesítenie! :D :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Na látjátok erről beszéltem!!! Fogyasztás meg város vagy sem miről beszélsz ember 6,5-ről 10,5-re szerinded mi köze a használathoz??!! GONDOLKODJ OKOSKA!!! Nem kell, hogy megoldják a problémámat a neten, csak olyan emberrel szerettem volna a problémával kapcsolatban az észrevételeket megbeszélni aki hasonló cipőben járt már és van tapasztalat is a háttérben nem csak pofája van és okoskodni tud. Amúgy ki a f...t érdekel ,hogy nem ír senki ! Írt valaki is egy értelmes választ???? Nem!! Akkor miről beszélünk?? Okoskodni meg nem kell! Tisztelet a kivételnek! Okoskodó kis csírák meg bevehetik!!! Amúgy probléma megoldva! :D Nédda.......Most veszem észre... :) Hát ezekszerint téged érdekel (le is írtad a megszólításodat) ha visszajössz megnézni válaszoltak-e :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Opelcity :) Mikor leparkoltam egy kocsi sem volt a közelben :D mire előmásztunk..hát tessék.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Opelcity :) Mikor leparkoltam egy kocsi sem volt a közelben :D mire előmásztunk..hát tessék.. :D Megvettük a caravant, elmentünk a tecsóbe, ugye előtte csak bicajjal, vagy busszal mentünk, asszony kérdi megjegyezted hova parkoltunk? Mondom minek, fehér astra caravanból mennyi lehet ...ugyan már! Kijöttünk, volt vagy 10. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Opelcity :) http://s6.images.www.tvn.hu/2010/10/03/18/...8a1e9625c1d.jpg Mikor leparkoltam egy kocsi sem volt a közelben :D mire előmásztunk..hát tessék.. :D Mint legyek a... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Plázacica palotapincsije? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts