spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Van most egy caravan bőrbelső ebayen. 461euron áll, viszont 100x szarabb állapotú, mint az enyém. No meg tekerősablakos... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Szegény nemecsek ernő forog a sírjában. :D :) Vettem pár hónapja egy bricós 220-as ledes égőt, eddíg bírta. Mondjuk nem vártam túl sokat ezer forintért, de remélem nem az a 30 darab fúrt fejű led mekkent meg benne egyszerre. Ezek mind 3-5V-ról működnek? Mert akkor telepakolom a csomiteret velük. :D Nagyjából minden fehér színű led ott nyit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Nagyjából minden fehér színű led ott nyit... :D A kéknek picit több kell, de a többinek már elég a 3V. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Nagyjából minden fehér színű led ott nyit... :D A kéknek picit több kell, de a többinek már elég a 3V. :) Aha kösz, már össze ís hoztam a sofitával 2X4darabot. Nyákot kellene venni, mert így elég körülményes megcsinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Sziasztok! Tudtok valami okosságot az ablaktekerő likjának eltüntetésére? :) Nem akarok kárpitot cserélni, mert tetszik a mostani, de az a lik nem mutat túl jól... :D Mintha hening kocsijában láttam volna valami takaróbigyót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Sziasztok! Tudtok valami okosságot az ablaktekerő likjának eltüntetésére? :) Nem akarok kárpitot cserélni, mert tetszik a mostani, de az a lik nem mutat túl jól... :D Mintha hening kocsijában láttam volna valami takaróbigyót... Nemtomhány colos csővéglezáró dugó. Vasbótban lehet kapni. Én viszont olyan on-line boltot keresek ahonnan nyák-ot lehet venni. Győrben régen volt egy kis bolt a piactéren ahol ömlesztve voltak különböző mérető darabok, de az már bezárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Öccsém! És van képe (is) hozzá!!! :D :) Köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Öccsém! És van képe (is) hozzá!!! :D :) Köszi. :D 3/4"-os :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Busman Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 (edited) Én viszont olyan on-line boltot keresek ahonnan nyák-ot lehet venni. Győrben régen volt egy kis bolt a piactéren ahol ömlesztve voltak különböző mérető darabok, de az már bezárt. Én innen szoktam rendelni. Nem sok a postaköltség sem a többi bolthoz képest és időben kihozzák. Módosítva Október2, 2010 : ivannorbi Picit belekontárkodtam, mert nem működött a link, és nem volt egyértelmű, hogy kinek szólt a válasz Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 3/4"-os :D THX! :D És Te honnan szoktad rendelni? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 THX! :D És Te honnan szoktad rendelni? :D :D Besétáltam egy Bricostore-ba, és vettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Olyan itt nincs, csak BauMax meg Praktiker (mind egy kutya), de a bratyóm víz- és fűtésszerelő, majd értekezek vele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Olyan itt nincs, csak BauMax meg Praktiker (mind egy kutya), de a bratyóm víz- és fűtésszerelő, majd értekezek vele. :) Norbi, há nincs avatarod eeeee. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 (edited) Próbáltam szerkeszteni, oszt ez lett belőle :) :D :D :D Módosítva Október2, 2010 : ivannorbi Most már van ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Próbáltam szerkeszteni, oszt ez lett belőle :D :D :D :D Sztem én sosem fogok megbarátkozni az ilyen maszkokkal.. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Nem baj. Én meg a Saab futóművekkel, meg a Merci projektoros lámpákkal... :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Nemtomhány colos csővéglezáró dugó. Vasbótban lehet kapni. http://kepfeltoltes.hu/101002/P9100001_www...ltoltes.hu_.jpg Én viszont olyan on-line boltot keresek ahonnan nyák-ot lehet venni. Győrben régen volt egy kis bolt a piactéren ahol ömlesztve voltak különböző mérető darabok, de az már bezárt. Vagy eljössz érte hozzám. Van egész is, de vannak pici darabok is. Igaz annyi benzinből már postán is rendelhetsz... (Szabadhegy-Sziget...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Nem baj. Én meg a Saab futóművekkel, meg a Merci projektoros lámpákkal... :D :) :D Futóművet ennyire látod, ha ránézel? Tudsz valamit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 De kellemes fehéres nappal is. :D Imádom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 nah megvan a gép de minden adatom helószia! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 De kellemes fehéres nappal is. :D Imádom :D http://dl.dropbox.com/u/7102596/PA020001.JPG Sötétben minden autó fekete.... :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Sötétben minden autó fekete.... :D :D :) :D ez fájt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Én innen szoktam rendelni. Nem sok a postaköltség sem a többi bolthoz képest és időben kihozzák. Kösz szépen! :D Sztem én sosem fogok megbarátkozni az ilyen maszkokkal.. :D :) Én meg az egyik golyóm odaadnám egy ilyen maszkért lámpákkal. :D Igaz a másikat meg egy SE-szettért, végülis már van 3 kölök. :D Vagy eljössz érte hozzám. Van egész is, de vannak pici darabok is. Igaz annyi benzinből már postán is rendelhetsz... (Szabadhegy-Sziget...) Na erre még visszatérünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Kösz szépen! :D Én meg az egyik golyóm odaadnám egy ilyen maszkért lámpákkal. :D Igaz a másikat meg egy SE-szettért, végülis már van 3 kölök. :) Na erre még visszatérünk. :D Még jó, hogy szóltam, hogy tudok eladó se szettet. Igaz akkor asszony gyilkolászna meg téged... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Még jó, hogy szóltam, hogy tudok eladó se szettet. Igaz akkor asszony gyilkolászna meg téged... :D Látszik, hogy nem vagy tisztában a a férfi nemi szerv működésével,. Attól hogy kiveszik a két golyóm, még feláll a farkam. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts