Alex0403 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Köszi. :D Nm :D Ma én is elgondolkoztam a téli szetten....Na de csak gondolkodtam, mert 3fok volt reggel :) Igaz semmi vágyam a 14-es lemezcsodákra..... Valószínű hogy idén is megvárom még leesik az első hó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Nem! Gittet a szobafestők használnak, vagy talán már ők se. Meg gitt az ablakon van. Én kitt-et használok :) Példák gitt-re! :D Példák kitt-re! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 egész pofás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Nm :D Ma én is elgondolkoztam a téli szetten....Na de csak gondolkodtam, mert 3fok volt reggel :D Igaz semmi vágyam a 14-es lemezcsodákra..... Valószínű hogy idén is megvárom még leesik az első hó :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 KÉP Zser. Lassan de biztosan nekem is fel kell tenni. Mert ha nem teszem fel időbe meg halok ezekkel :) De jók ezek a felgnek Zoli. De vidéken a lemez a menő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Zser. Lassan de biztosan nekem is fel kell tenni. Mert ha nem teszem fel időbe meg halok ezekkel :) De jók ezek a felgnek Zoli. De vidéken a lemez a menő. :D Nekem is lemez volt tervben, de nem találtuk a gumisnál...aztán vettem alut. :D No meg azért raktam fel most, mert miért ne? 3fokban szarabb cserélni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Példák gitt-re! :) Példák kitt-re! :D A második linken már kitt :D És igen az első link miatt mondják sokan(még némelyik fényező is gitt-nek) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/100301-20101001-72WZwt.jpg :) Csini! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Nekem is lemez volt tervben, de nem találtuk a gumisnál...aztán vettem alut. :) No meg azért raktam fel most, mert miért ne? 3fokban szarabb cserélni. :D Az a baj tavaly én is el kummantottam. Valamikor november közepe fele raktam fel. De most szerintem hamarabb fel fogom. Aztán neki állok az alukat restaurálni. :D Jövőre Új gummák...................... új év, új szokás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Nekem is lemez volt tervben, de nem találtuk a gumisnál...aztán vettem alut. :) No meg azért raktam fel most, mert miért ne? 3fokban szarabb cserélni. :D óóóó szóltál volna nekem, adok 4 darab 13as 1es golf lemezfelnit, rámegy az opelre. Bár neked 5 likas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 óóóó szóltál volna nekem, adok 4 darab 13as 1es golf lemezfelnit, rámegy az opelre. Bár neked 5 likas. Az nem feszül eléggé a 16os gumikon. Vagyis a gumi a felnint... :) No meg a 15ös kerék is úgy van fenn, hogy 1mm van a nyereg és a felni közt. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 A második linken már kitt :) És igen az első link miatt mondják sokan(még némelyik fényező is gitt-nek) :D Nekem 8. Én ilyennel nem dolgozom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Az nem feszül eléggé a 16os gumikon. Vagyis a gumi a felnin... :D No meg a 15ös kerék is úgy van fenn, hogy 1mm van a nyereg és a felni közt. :D :D Ja, bocsesz...Saját méretekben gondolkodtam,13tól nem jutottam még feljebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 No meg a 15ös kerék is úgy van fenn, hogy 1mm van a nyereg és a felni közt. :D :) Brembo felírat van az oldalán? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Brembo felírat van az oldalán? :) Nem. Viszont tegnap óta van matricám, amit a szexrabszolga Tomi nem csinált meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Nem. Viszont tegnap óta van matricám, amit a szexrabszolga Tomi nem csinált meg. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 :) A matrica milyensége, vagy a személy nem megy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 A matrica milyensége, vagy a személy nem megy? :D Milyen matrinya? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Ez a szöveg, de sokkal jobban néz ki. :) Képet nem csináltam róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Ez a szöveg, de sokkal jobban néz ki. :D Képet nem csináltam róla. http://www.streetconcepts.com.au/images/pr...ts/82_0_big.jpg "Épített! Nem vásárolt" Bakker............Utállak, de ez tényleg jó :D :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Visit My Website :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Mondtam illene már téli gumikat szerválni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 :D :D :D :D Ettől a mitmivantól agy######t kapok...pár cimbi is mondta, meg írta, de szerencsére leszoktak.. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Példák gitt-re! :) Példák kitt-re! :D Szegény nemecsek ernő forog a sírjában. :D :D Vettem pár hónapja egy bricós 220-as ledes égőt, eddíg bírta. Mondjuk nem vártam túl sokat ezer forintért, de remélem nem az a 30 darab fúrt fejű led mekkent meg benne egyszerre. Ezek mind 3-5V-ról működnek? Mert akkor telepakolom a csomiteret velük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts