Guest Sanci Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Nem kell jégkaparó. Garázsba áll a verda nekem is. :D Csak eléggé hűvös van ott, de nem vészes. :D Nekem se :) még amíg jó az idő szépen lemosom, kivakarom attól a kevés kis kosztól, körbefotózom, visszaállok vele a garázsba, felteszem a képeket egy kis leírással valami shoppoldalra aztán aki viszi az talán jól jár.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Tegnap este 4,5-5fok volt mikor jöttem haza. Reggel meg 6-7. Napközben meg van 12-13, de akkor meg nem megyek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Tegnap este 4,5-5fok volt mikor jöttem haza. Reggel meg 6-7. Napközben meg van 12-13, de akkor meg nem megyek. :D Hát nem tudom, reggel ritkán megyek, napközben meg 15-18-at mondanak. De végülis kopás szempontjából egy hónap ide-oda nem oszt, nem szoroz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Hát nem tudom, reggel ritkán megyek, napközben meg 15-18-at mondanak. De végülis kopás szempontjából egy hónap ide-oda nem oszt, nem szoroz. :) Jah. Na akkor majd dobok képet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 He-he, szar ügy! :) Klikk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Ki Laci? Megköszönném, ha valaki el tudná küldeni nékem CoolAdam számát pm-ben, beszélnem kellene vele /"a" póló ügyben/. Köszi:-) skacok! Halihó Srácok! Úgy néz ki a hétvégre nem is lesz gépem :D :D szal anyukám munkahelyéről csak beköszönök remélem mindenki jól van az autók is hajtanak! :P :) amúgy a probléma a Winchester lett és minden adatom menni fog :D :D nem tudom mikor leszek legközelebb max majd Lacin keresztül üzenek! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Sanci! Hogyhogy eladod? Új vas a láthatáron? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Ki Laci? Megköszönném, ha valaki el tudná küldeni nékem CoolAdam számát pm-ben, beszélnem kellene vele /"a" póló ügyben/. Köszi:-) skacok! Én Laci :D A számot elküldöm. :D Nekem se :) még amíg jó az idő szépen lemosom, kivakarom attól a kevés kis kosztól, körbefotózom, visszaállok vele a garázsba, felteszem a képeket egy kis leírással valami shoppoldalra aztán aki viszi az talán jól jár.. :D Eladod az opelt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Kössz Laci haver! :) Átgyött:D Én Laci :D A számot elküldöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Kössz Laci haver! :D Átgyött:D Nincs mit :D Húúúúúh....Neki se lennék a férje :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Sanci! Hogyhogy eladod? Új vas a láthatáron? :-) Eladod az opelt? :D :) ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 lakatolas.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 és akkor mi van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 és akkor mi van? :) Buksíí, ne mondd már, hogy nem látod a coszlopnál azt a grand canyont!? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Hummer utánzat 6ezres dízelmotorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Helló! Ha már mindenki Megalightosít, gondoltam én sem maradhatok ki belőle, csak nem lehet rossz. Hát nem is az. Ezúton is köszönet Tiv.-nek, hogy elküldte nekem postán ilyen gyorsan. Íme az eredmény: Előtte: Utána: Mindkét kép azonos beállításokkal készült: ISO 200, F6.3, 18 mm, 1 mp záridő. 12 perc telt el a két kép között, a motor nem járt. Szerintem nem rossz. Üdv Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Buksíí, ne mondd már, hogy nem látod a coszlopnál azt a grand canyont!? :) Gitt ápol és eltakar! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Hummer utánzat 6ezres dízelmotorral. Az eredeti HMMWV 6.5-ös szívó és TD-vel készült,de ez már valami SUV utánzat csak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Helló! Ha már mindenki Megalightosít, gondoltam én sem maradhatok ki belőle, csak nem lehet rossz. Hát nem is az. Ezúton is köszönet Tiv.-nek, hogy elküldte nekem postán ilyen gyorsan. Íme az eredmény: Előtte: http://kepfeltoltes.hu/101001/DSC_6436_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Utána: http://kepfeltoltes.hu/101001/DSC_6439_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Mindkét kép azonos beállításokkal készült: ISO 200, F6.3, 18 mm, 1 mp záridő. 12 perc telt el a két kép között, a motor nem járt. Szerintem nem rossz. Üdv Gábor Én is ma tettem bele. :D Szerintem is elképszető. És szép fehéres fénye van a lámpáknak. Nem pedig hugysárga mint eddig volt. Kérdés, hogy milyen hosszú lesz az élettartama...de az majd kiderül :D Az eredeti HMMWV 6.5-ös szívó és TD-vel készült,de ez már valami SUV utánzat csak! :D Kérkelszépen Avanti studebaker 6.0D XUV :) sztem csúnya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 lakatolas.com http://pics.coldline.hu/pics/100300-20101001-NLjUfA.jpg Te jó ég!! Remélem nem fizetett érte :D Gitt ápol és eltakar! :D Khmmm.... Gitt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Te jó ég!! Remélem nem fizetett érte :D Khmmm.... Gitt? :) Nem tudom. Hungárián elmentem mellette. :D Meg tudod mondani mi a te színkódod? Cimbim bontott két ilyen zöld caravant, csak egyiken sincs sehol színkód. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Nem tudom. Hungárián elmentem mellette. :) Meg tudod mondani mi a te színkódod? Cimbim bontott két ilyen zöld caravant, csak egyiken sincs sehol színkód. :D E369 172-es árnyalat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Khmmm.... Gitt? :) Mer nem azzal kezeled? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Mer nem azzal kezeled? :D Nem! Gittet a szobafestők használnak, vagy talán már ők se. Meg gitt az ablakon van. Én kitt-et használok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 E369 172-es árnyalat :) Köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts