Tiv. Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Kik ezek, mit csinálnak? Autószerelők, fényezők. Amugy golyóznak is. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Sullivanra. Nem te :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Te kire fogadtál ? :P Robertsonra! :D Sullivanra. Neki meg ne higgyéééé mk76!! :P Autószerelők, fényezők. Amugy golyóznak is. :) :D Vazzeee :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Autószerelők, fényezők. Amugy golyóznak is. :) :D Már megnéztem Gúgléba.......Jó jó tudatlan paraszt vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Már megnéztem Gúgléba.......Jó jó tudatlan paraszt vagyok. Elég lett volna 1-et visszalapozni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Robertsonra! :D Akkó fogadok ellened :D :D Tehát Sullivan rulez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Akkó fogadok ellened :D :D Tehát Sullivan rulez :) Jóde mit teszel fel? :D Bár ez így nem jó, mert ha veszít Robertson, akkor kettő hatos stella? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Elég lett volna 1-et visszalapozni :D :) Igen? Áááá az egyszerűbb :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Jóde mit teszel fel? :D Bár ez így nem jó, mert ha veszít Robertson, akkor kettő hatos stella? :D Legyen nagyobb tét ? :D :D De ha nyersz, akkor sokat nyersz.... NoriskNofun :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Legyen nagyobb tét ? :D :D De ha nyersz, akkor sokat nyersz.... NoriskNofun :) :D Mire gondoltál? :D Tivvel is meg kell beszélni ezt. Ez igaz... :P NoGameNoFun :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Mire gondoltál? :D Tivvel is meg kell beszélni ezt. Ez igaz... :D NoGameNoFun :) Nekem elég az egy fogadás. :D Nem vagyok nagy játékos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Mire gondoltál? :D Tivvel is meg kell beszélni ezt. Ez igaz... :D NoGameNoFun :) Jó az a hatos, ne bonyolítsuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Na, most meg visszatér a Jedi, a film+on. Remélem 9 re vége. :D Most nyírta ki Lúk a szörnyet Jabbánál. :D Úgy izgulok, heppi end lesz a vége? :) Már megnéztem Gúgléba.......Jó jó tudatlan paraszt vagyok. Na és melyik út vezet Budára? :D Avagy a főnökömet idézve: lehet vele horgászni? Mert ha nem, akkor nem érdekel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nekem elég az egy fogadás. :D Nem vagyok nagy játékos. :D Még mindig a vállfán ülsz ? Veled nem tudok fogadni, mert egy embert favorizálunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Jó az a hatos, ne bonyolítsuk :) Okés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Hmm. Ma tudtam meg, hogy egy rokonom eladja az autóját. Husz éves 1500 as kocka Lada kombi. Az a sötét meggypiros szín. Hihetetlen, de nincs benne 25 ezer km. Garázsban áll uj kora óta. Havat nem látott, esőt is csak ha utközben érte őket. Multkor beültem, ujautó szaga van. Szerintem nem sok ilyen állapotú lehet az országban. Két éven nem mentek vele, de pöccre indul. Eladja 130 ezerért. Szerintem ennek már eszmei értéke van. Ha lenne rá pénzem, megvenném. Kár hogy sokat esznek ezek. Ebben még 4 es váltó van. De olyan, mintha most gurult volna le a szalagról. Erősen gondolkozom azért rajta. :) Egy fanatikus Ladás megadna érte szerintem sokkal többet. Első tulaj, hihetetlen állapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Hmm. Ma tudtam meg, hogy egy rokonom eladja az autóját. Husz éves 1500 as kocka Lada kombi. Az a sötét meggypiros szín. Hihetetlen, de nincs benne 25 ezer km. Garázsban áll uj kora óta. Havat nem látott, esőt is csak ha utközben érte őket. Multkor beültem, ujautó szaga van. Szerintem nem sok ilyen állapotú lehet az országban. Két éven nem mentek vele, de pöccre indul. Eladja 130 ezerért. Szerintem ennek már eszmei értéke van. Ha lenne rá pénzem, megvenném. Kár hogy sokat esznek ezek. Ebben még 4 es váltó van. De olyan, mintha most gurult volna le a szalagról. Erősen gondolkozom azért rajta. :) Egy fanatikus Ladás megadna érte szerintem sokkal többet. Első tulaj, hihetetlen állapot. Link pls. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Hmm. Ma tudtam meg, hogy egy rokonom eladja az autóját. Husz éves 1500 as kocka Lada kombi. Az a sötét meggypiros szín. Hihetetlen, de nincs benne 25 ezer km. Garázsban áll uj kora óta. Havat nem látott, esőt is csak ha utközben érte őket. Multkor beültem, ujautó szaga van. Szerintem nem sok ilyen állapotú lehet az országban. Két éven nem mentek vele, de pöccre indul. Eladja 130 ezerért. Szerintem ennek már eszmei értéke van. Ha lenne rá pénzem, megvenném. Kár hogy sokat esznek ezek. Ebben még 4 es váltó van. De olyan, mintha most gurult volna le a szalagról. Erősen gondolkozom azért rajta. :) Egy fanatikus Ladás megadna érte szerintem sokkal többet. Első tulaj, hihetetlen állapot. Nyugodtan dobja fel a használtautó.hu-ra 200-ért! Ha tényleg tipp topp ahogy mondod, akkor elviszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Hmm. Ma tudtam meg, hogy egy rokonom eladja az autóját. Husz éves 1500 as kocka Lada kombi. Az a sötét meggypiros szín. Hihetetlen, de nincs benne 25 ezer km. Garázsban áll uj kora óta. Havat nem látott, esőt is csak ha utközben érte őket. Multkor beültem, ujautó szaga van. Szerintem nem sok ilyen állapotú lehet az országban. Két éven nem mentek vele, de pöccre indul. Eladja 130 ezerért. Szerintem ennek már eszmei értéke van. Ha lenne rá pénzem, megvenném. Kár hogy sokat esznek ezek. Ebben még 4 es váltó van. De olyan, mintha most gurult volna le a szalagról. Erősen gondolkozom azért rajta. :) Egy fanatikus Ladás megadna érte szerintem sokkal többet. Első tulaj, hihetetlen állapot. Ne herdálja el a braziloknak! Dobja fel a ladások oldalára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ne herdálja el a braziloknak! Dobja fel a ladások oldalára! Egyetértek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Link pls. Nincs. Nem a neten hirdeti. Azt sem tudja szerintem mi az az internet. Közel 60 éves már. Amikor ezt vették, én vettem meg az előző autójukat, egy Skoda 120 ast. Az is hihetetlen állapotban volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nincs. Nem a neten hirdeti. Azt sem tudja szerintem mi az az internet. Közel 60 éves már. Amikor ezt vették, én vettem meg az előző autójukat, egy Skoda 120 ast. Az is hihetetlen állapotban volt. Segíts akkor neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Segíts akkor neki :) Bizony! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Segíts akkor neki :) Bizony! :D Vagy mond azt neki hogy nem ér egy huszast sem, és megveszem én. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Vagy mond azt neki hogy nem ér egy huszast sem, és megveszem én. :) Húszért biztos neked jutattná, nem megtartaná :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts