Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Gratula, ajándék volt, én is szemeztem velük, csak a csatt elvitte az ezévi költségvetésem. :) Ahol melóztunk volt egy gesztenyefa. Emberke, meg paci már van, mit lehet csinálni még belőle? :P http://kepfeltoltes.hu/100925/P9050018_www...ltoltes.hu_.jpg Bizony :D Örülök nekik nagyon :D Régen (4től kb 7éves koromig terjedő időszak) én erős késztetést éreztem hogy összegyűjtsem. És ha látok most azóta is valahogy legszivesebben összeszedném őket :D De nem szedem :D :D De hogy miért?? Azt nemtom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Szerintem inkább, mint unatkozz... :) Aki szeret unatkozni, az nemnormális. :D Inkább... Amúgy mi ez a klubtagsági hány??? Fizeted be, de azonnal! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Dunaszerdehely , 24 méter. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Inkább... Amúgy mi ez a klubtagsági hány??? Fizeted be, de azonnal! :) :D Pár hete vették le, de már hónapok óta lejárt amúgy. :D Igenis, apu! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Gratula, ajándék volt, én is szemeztem velük, csak a csatt elvitte az ezévi költségvetésem. :) Ahol melóztunk volt egy gesztenyefa. Emberke, meg paci már van, mit lehet csinálni még belőle? :D http://kepfeltoltes.hu/100925/P9050018_www...ltoltes.hu_.jpg Amúgy épp eladnám az enyémet. Igaz ugyan, hogy volt érdeklődő, de 2 napja vissza sem írt. Úh ha érdekel, megdumálhatjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Amúgy épp eladnám az enyémet. Igaz ugyan, hogy volt érdeklődő, de 2 napja vissza sem írt. Úh ha érdekel, megdumálhatjuk. Néztem én is, de csak akkor add el nekem, he elférek nálatok pár hónapra. :) Mert hogy kibacnak itthonról azt hótziher. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Sry, de melózok, moderálok, van 1 oldalam, amit adminisztrálnom kell. A kölköket is meg kell verni néha. :) :D Szal' van dolog bőven. Nehogymár bocsit kérj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Dunaszerdehely , 24 méter. :D http://kepfeltoltes.hu/100925/DSC00006_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100925/DSC00005_www...ltoltes.hu_.jpg ~50 méter magasan és az a kék valami a kocsim. :D Péti nitrogénművek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 ~50 méter magasan és az a kék valami a kocsim. :D Péti nitrogénművek. :D Na és ez hogyan jön össze a vasúttal? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Na és ez hogyan jön össze a vasúttal? :) Akkor még nem vasutaztam. :D Ez még 2008 nyarán volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Néztem én is, de csak akkor add el nekem, he elférek nálatok pár hónapra. :) Mert hogy kibacnak itthonról azt hótziher. :D A lábtörlőn van még hely. Azt nem merem mondani, hogy üres a tároló, mert most kerültek oda az aluk. Nehogymár bocsit kérj! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Amúgy ha már vasút és magasság, akkor tessék és az a fehér cucc meg a szolgálati autóm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Pár hete vették le, de már hónapok óta lejárt amúgy. :D Igenis, apu! :D Nehogy már azért fizess, mert én mondtam. :) Csak , ha úgy érzed. :D Dunaszerdehely , 24 méter. :P http://kepfeltoltes.hu/100925/DSC00006_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100925/DSC00005_www...ltoltes.hu_.jpg ~50 méter magasan és az a kék valami a kocsim. :D Péti nitrogénművek. :D http://komike.coldline.hu/images/kep(547).jpg Vazz, ti sem vagytok 100-asok. Én tutira nem mennék olyan magasra, épületen kívül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nehogy már azért fizess, mert én mondtam. :) Csak , ha úgy érzed. :D Vazz, ti sem vagytok 100-asok. Én tutira nem mennék olyan magasra, épületen kívül. :D KÉPPEL NEM IDÉZÜNK!! :D :D Régóta vártam már erre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Vazz, ti sem vagytok 100-asok. Én tutira nem mennék olyan magasra, épületen kívül. :) Meg lehet szokni, amikor a házam építettem még a kéménynél is féltem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 KÉPPEL NEM IDÉZÜNK!! :) :D Régóta vártam már erre. :D Csak elkéstél vele, mert mire mire megírtad, kijavítottam. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 KÉPPEL NEM IDÉZÜNK!! :) :D Régóta vártam már erre. :D :D Világítóoszlop? Azok hány méteresek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Csak elkéstél vele, mert mire mire megírtad, kijavítottam. :D :D Igen, láttam már. :D Csak kellett volna print screen róla. :P :D Világítóoszlop? Azok hány méteresek? A világítótornyok 35 méteresek a hivatalos statikai jegyzőkönyv szerint, de van amelyiken a 40 méteres kötél épphogy leér. :) Igen ott készült egyébként. A 10-es számún. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nehogy már azért fizess, mert én mondtam. :D Csak , ha úgy érzed. :D Vazz, ti sem vagytok 100-asok. Én tutira nem mennék olyan magasra, épületen kívül. :D Meg lehet szokni, amikor a házam építettem még a kéménynél is féltem. :D Sosem féltem a magasságban. :) De amikor úgy érzem, hogy nem vagyok biztonságban, akkor azért gyűlik a gatyába a cucc. :D Persze nem vállfa mint egyeseknek. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Sosem féltem a magasságban. :D De amikor úgy érzem, hogy nem vagyok biztonságban, akkor azért gyűlik a gatyába a cucc. :D Persze nem vállfa mint egyeseknek. :D :D Nekem kalusztofóbiám van. Lift még elmegy simán, de nagyon szűk helyekre nem mászok be. A nyáron a lányok becsaltak ide: klikk. Na ott elég szarul éreztem magam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nekem kalusztrofóbiám van. Lift még elmegy simán, de nagyon szűk helyekre nem mászok be. A nyáron a lányok becsaltak ide: klikk. Na ott elég szarul éreztem magam. :) Nekem is van, de csak akkor ha nincs kijárat arról a szűk helyről. Mondjuk 1 beragadt lift, vagy ilyesmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nekem is van, de csak akkor ha nincs kijárat arról a szűk helyről. Mondjuk 1 beragadt lift, vagy ilyesmi :D Érdekes, hogy mesterséges helyeken nem félek, ha be kell mászni fal mögé vagy ilyesmi, de az a rémálmom, hogy beszorulok egy barlangba, úgy hogy a fejem átmegy a lyukon, a kezeim meg a törzs mellé szorulnak. A hideg kiráz tőle. :) Nézem azt a idiótát a tévében milyen helykre mászik be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Érdekes, hogy mesterséges helyeken nem félek, ha be kell mászni fal mögé vagy ilyesmi, de az a rémálmom, hogy beszorulok egy barlangba, úgy hogy a fejem átmegy a lyukon, a kezeim meg a törzs mellé szorulnak. A hideg kiráz tőle. :) Nézem azt a idiótát a tévében milyen helykre mászik be. :D Bear Grylls? Tegnap esti részben is volt valami barlangba. Még a fáklyája is kialudt. És víz is volt benne. :D :D De kijutott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Bear Grylls? Tegnap esti részben is volt valami barlangba. Még a fáklyája is kialudt. És víz is volt benne. :D :) De kijutott. Még szép, képzeld el ha egyszer nem jutna ki, jönne az új szereplő, mint a barátok köztben az új Tilda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nekem amikor mentünk németbe az M0-n mintha villant volna valami fent a vasrúdon, de lehet csak a fény vetődött vissza (ez utóbbiban reménykedem igazából! :D ) De tartok tőle nem így volt, pont a gépezet alatt haladtam el.... :) Úgyhogy most várom a borítékocskát! :D ( A Fábiával voltam, 60-as tábla volt, én meg GPS szerint 67-el haladtam abban a pillanatban... :D Nem tudom, hogy ez sok volt-e ott, vagy még elmegy a határon... :D Szerintem ennyi még nem gáz. 20% felett lép életbe az objektív felelősség, alatta azt mondod, hogy családtag vezetett... Nem lehet, hogy mást kaptak le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts