mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Michelin. :wacko: Mit nyertem? ;) taps-taps <_< Mivel a mi pályanapunkról lemaradtál, jöhecc ide : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...t=0&start=0 :( /Ha perkálsz a szervezőnek ;)/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 taps-taps :wacko: Mivel a mi pályanapunkról lemaradtál, jöhecc ide : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...t=0&start=0 ;) /Ha perkálsz a szervezőnek ;)/ Veled se játszok többet. <_< Elvárom hogy helyettem fizess dehát.... :( Pedig nem is volt egyszerű feladat (annak, akinek még nem volt michelin gumija és nem ismeri fel az írás betűtípusát... :o) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ott van az eladó topikban. :( http://pics.coldline.hu/pics/88686-20100910-hqPVIr.jpg Hátsó villany, csak a sajátom. <_< ez valóban nagyon széép! ;) Tudnák mit kezdeni vele! :wacko: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Veled se játszok többet. <_< Elvárom hogy helyettem fizess dehát.... :wacko: Pedig nem is volt egyszerű feladat (annak, akinek még nem volt michelin gumija és nem ismeri fel az írás betűtípusát... :() Ha eljössz nézőnek, akkor kapsz egy ingyen hambit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ha eljössz nézőnek, akkor kapsz egy ingyen hambit <_< :wacko: Kösz! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 :( Kösz! ;) Mit akarsz ? Toronyorátlánccal ? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mit akarsz ? Toronyorátlánccal ? <_< :wacko: Első fékgarnitúra is megfelelne. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Első fékgarnitúra is megfelelne. <_< Milyet szeretnél ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Milyet szeretnél ? <_< 236 jó lesz. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csab89 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 szevasztok! nem tudom h jó helyre irok e, de lenne 1 kérdésem! épp auto vásárlás elött állok és kinéztem magamnak 1 szép állapotban lévő astra gsi-t, 2.0 16v! csak véleményt szeretnék az autorol hallani, mivel nektek opelotok van....nekem csak az a baj, hogy 17éves, és szeretném 1 pár évig hajtani ugy h birja is, persze nem padlon + gyilkolni + ilyenek, szépen oda figyelve rá! csak szeretném tudni h érdemes e kiadni rá fél milliot kb! választ elöre is köszönöm! további szép napot ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 szevasztok! nem tudom h jó helyre irok e, de lenne 1 kérdésem! épp auto vásárlás elött állok és kinéztem magamnak 1 szép állapotban lévő astra gsi-t, 2.0 16v! csak véleményt szeretnék az autorol hallani, mivel nektek opelotok van....nekem csak az a baj, hogy 17éves, és szeretném 1 pár évig hajtani ugy h birja is, persze nem padlon + gyilkolni + ilyenek, szépen oda figyelve rá! csak szeretném tudni h érdemes e kiadni rá fél milliot kb! választ elöre is köszönöm! további szép napot ! Itt több a gsi : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...amp;start=93340 :wacko: Jobb ha ott érdeklődsz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 236 jó lesz. <_< Honnan a francból szerezzek olyat ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 szevasztok! nem tudom h jó helyre irok e, de lenne 1 kérdésem! épp auto vásárlás elött állok és kinéztem magamnak 1 szép állapotban lévő astra gsi-t, 2.0 16v! csak véleményt szeretnék az autorol hallani, mivel nektek opelotok van....nekem csak az a baj, hogy 17éves, és szeretném 1 pár évig hajtani ugy h birja is, persze nem padlon + gyilkolni + ilyenek, szépen oda figyelve rá! csak szeretném tudni h érdemes e kiadni rá fél milliot kb! választ elöre is köszönöm! további szép napot ! naná h érdemes,nekem nincs csak utasa vok 1nek <_< de az nagyon jó kis autó :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ha eljössz nézőnek, akkor kapsz egy ingyen hambit <_< ez kijé volt ez a fehér astra csak nem a tied mélykék? Pálya napon volt ez a forma :wacko: Legalább is annak is ilyen felgenje volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 naná h érdemes,nekem nincs csak utasa vok 1nek :wacko: de az nagyon jó kis autó :( Csak azok a gyorsítások.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ott van az eladó topikban. :wacko: Hátsó villany, csak a sajátom. <_< Lámpa mosólya meg van még? komplettó? Mindennel vagy csak a spriccni? ár elérhetőség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ez kijé volt ez a fehér astra csak nem a tied mélykék? Pálya napon volt ez a forma :D Legalább is annak is ilyen felgenje volt. Mondhatjuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 236 jó lesz. :D 256 nem kő? :D ez kijé volt ez a fehér astra csak nem a tied mélykék? Pálya napon volt ez a forma :D Legalább is annak is ilyen felgenje volt. Az övé. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Lámpa mosólya meg van még? komplettó? Mindennel vagy csak a spriccni? ár elérhetőség? Mosolya vagy mosója? Lámpamosó nem eladó. Telefonszámom meg tudod.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mosolya vagy mosója? Lámpamosó nem eladó. Telefonszámom meg tudod.. :) Mostantól, minden ilyen válasz 500 Ft nekem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mostantól, minden ilyen válasz 500 Ft nekem :) :D LOLLER. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mosolya vagy mosója? Lámpamosó nem eladó. Telefonszámom meg tudod.. :) Fa*é van donor autód ha semmit nem adsz el. Főleg olyat amid már van a kocsidon. Másrészt 20as vagyok te 30as sok péz a telefon. MEG UGYSE ELADÓ SEMMI: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mostantól, minden ilyen válasz 500 Ft nekem :) :D Jó, de a roló meg minden ilyen után 600fttal lesz drágább. Amúgy meg ki van írva a hirdetéshez, hogy mi nem eladó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jó, de a roló meg minden ilyen után 600fttal lesz drágább. Amúgy meg ki van írva a hirdetéshez, hogy mi nem eladó. :) Ja de hátha még is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Fa*é van donor autód ha semmit nem adsz el. Főleg olyat amid már van a kocsidon. Másrészt 20as vagyok te 30as sok péz a telefon. MEG UGYSE ELADÓ SEMMI: :) Talán mert nem egyedül vettem az autót? Arról már nem tehetek, hogy Márk egy kibaszott hörcsög. :D Neki kell a klíma, meg a lámpamosó(meg még 15000dolog amit felsorolt, de nem kap meg), nekem pedig a hajtáspajtás, meg az első lámpák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts