Guest Sanci Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 és megcsinálják? Jó pénzért bármit <_< :( bele sem merek gondolni mibe fog fájni.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Füstmail? Vagy kóbi füstölő lesz? <_< Neeem. Nézd meg jobban a képet. Azon sincs ventillátor. Egy 1400 Mhz es procit az a 3 rézdarab csak elvisz ventillátor nélkül is. Vagy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 tegnap olyan szép piros gt-t láttam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 tegnap olyan szép piros gt-t láttam <_< Itt meg végre nincs lada hangja a verdának. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Ma Edit & Ditta névnap van <_< Sok boldogságot nekik!!!!!!!!!!!! Boldogat! ;) Úgy kell venni a fékbetétet, hogy legyen rajta jeladó. Legalábbis én már láttam olyat, amiből drót lógott ki :( ;) Én meg most ezt látom a céges kocsiban fékezéskor: (O) ez a betétek visszajelzője? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Itt meg végre nincs lada hangja a verdának. <_< nálam meg elmult a hiba, de nemtom mivolt igy mégroszabb mer paázok h mikor jön elő :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Erről jut eszembe... Kiszedtem a 2. futóvisszajelzőt (nemtom mif.szért volt kettő :( ;)) csak így most likas a helye :wacko: Nincs véletlenül-szándékosan egy olyan vakdugója valakinek ami a fénycóró magasságállító helyét takarná? <_< Van egy felesleges....csak elő kell kotorni :o És hova rakom a fékkopás jeladókat? Tudsz mutatni egy képet h hova kell felszerelni? Hol a helye? Bekötés az menni fog, gond nélkül. Köszi Képem az nincs, de elvileg olyan fékbetétet kell venni hozzá, amin elő van készítve a helye, csak bele kell pattintani a kábel végét. Mostanában nézegettem, a bárdinál fel van tüntetve a betétek adatainál. Mondjuk a fékbetéthez? ;) :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Van egy felesleges....csak elő kell kotorni :wacko: Nekem is van, és nem is kell előkotorni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Itt meg végre nincs lada hangja a verdának. <_< Nahh...siker ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Itt meg végre nincs lada hangja a verdának. :wacko: Nahh...siker ? Most milyen, trabant? <_< :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Nahh...siker ? Jah, megcsinálta az öreg. Vicces, sztem sokkal halkabb, mint volt. Megmaradt az a bebúgás motorféknél, ami úgy tetszett neked, csak sokkal lájtosabb. :( Normál hangerővel lehet beszélgetni végig. ;) Most milyen, trabant? <_< ;) Moszkvics :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Hehehe....sikerült a zasszonyt kiakasztani :wacko: Nézem neten a Tankcsapda koncertet és "véletlenül " kirántottam a fejhallgató dugóját :( A konyhában sütögeti a sokadik palacsintát és ijedtében, majdnem magára borította a sütőt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Hehehe....sikerült a zasszonyt kiakasztani ;) Nézem neten a Tankcsapda koncertet és "véletlenül " kirántottam a fejhallgató dugóját :o A konyhában sütögeti a sokadik palacsintát és ijedtében, majdnem magára borította a sütőt <_< :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Jah, megcsinálta az öreg. Vicces, sztem sokkal halkabb, mint volt. Megmaradt az a bebúgás motorféknél, ami úgy tetszett neked, csak sokkal lájtosabb. ;) Normál hangerővel lehet beszélgetni végig. ;) Moszkvics :( Meeeee, mondtam, hogy oda menjééééé.....de ott szar az út ugyebár :o Vegyél káppot, annak 5000 környékétől nagyon kellemes hangja van <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pocsi Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Szia Dita! Nagyon sok boldog névnapot kívánunk. Jancsi, Erika Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Meeeee, mondtam, hogy oda menjééééé.....de ott szar az út ugyebár :o Vegyél káppot, annak 5000 környékétől nagyon kellemes hangja van <_< :wacko: Lenderhö? Mert ott voltam. :( Mondjuk itt is szar volt az út. ;) Majd veszek, ha lesz rá fedezet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Lenderhö? Mert ott voltam. <_< Mondjuk itt is szar volt az út. :wacko: Majd veszek, ha lesz rá fedezet. :( Azt mondtam, hogy szombaton is nyitva a hely ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Boldog Névnapot Ditta!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Azt mondtam, hogy szombaton is nyitva a hely <_< Jaah. Bármi lehet. :wacko: Mind1, msot már nem hangos. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Jaah. Bármi lehet. :( Mind1, msot már nem hangos. ;) Tényleg nem emlékszel ? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Ma Edit & Ditta névnap van <_< Sok boldogságot nekik!!!!!!!!!!!! Te voltál az első! ;) Köszönöm a köszöntéseket Mindenkinek! :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Te voltál az első! ;) Köszönöm a köszöntéseket Mindenkinek! <_< :wacko: Így ismeretlenül boldogságos Névnapot Neked! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Hehehe....sikerült a zasszonyt kiakasztani ;) Nézem neten a Tankcsapda koncertet és "véletlenül " kirántottam a fejhallgató dugóját ;) A konyhában sütögeti a sokadik palacsintát és ijedtében, majdnem magára borította a sütőt <_< A serpenyőkkel vigyázzál! :( :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Te voltál az első! ;) Köszönöm a köszöntéseket Mindenkinek! <_< :wacko: és még én is tartozok vele Nagyon Boldogot! ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 A serpenyőkkel vigyázzál! :o :wacko: :( ;) ;) Egyik kedvenc jelenetem.... :o Büntiből megszámoltatta velem.......vaze, lenyomott 110 db-ot alig másfél óra alatt :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts