Tápiószecső Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 A hétvégén egy kellemes meglepetés ért. Egy őz este nekiszaladt a kocsi oldalának, és még csak egy horpadás se keletkezett rajta. Ez nem is kellemes meglepetés igazából, hanem SZERENCSE. Bár igaz hogy nem mentem gyorsan, mert észrevettem hogy ott áll az út túloldalán és egészen lelassítottam (kb 50 km/h), de amikor elhaladtam mellette, a butája nekemjött... Neki is szerencséje volt, mert elszaladt, szóval nem sérülhetett meg nagyon. Anno nekem is volt ilyen. Nálam az út jobb szélén állt és mikor szinte teljesen áthúzódtam bal oldalra akkor döntötte el, hogy át akar menni. Szerencsére csak a jobb tükör bánta. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Anno nekem is volt ilyen. Nálam az út jobb szélén állt és mikor szinte teljesen áthúzódtam bal oldalra akkor döntötte el, hogy át akar menni. Szerencsére csak a jobb tükör bánta. :? Akkor az őzek is olyanok mint a macskák. Az 100%, ha az út egyik oldalán áll egy macska akkor nem elrohan vagy ott marad hanem mikor odaérsz akkor rohan át keresztbe előtted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Akkor az őzek is olyanok mint a macskák. Az 100%, ha az út egyik oldalán áll egy macska akkor nem elrohan vagy ott marad hanem mikor odaérsz akkor rohan át keresztbe előtted. Persze, mert megijednek és mivel a fény fullra elvakítja őket ezért nem látnak szegények semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Persze, mert megijednek és mivel a fény fullra elvakítja őket ezért nem látnak szegények semmit... De a macskák fényes nappal (no fényszóró) is ezt csinálják sőt ha bringával közlekedek akkor is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...: Az öreg Wartburgjának a kerekének is nekirohant egy macska. Ült az út szélén, aztán amikor odaértünk, gondolt egyet és lefejelte az egyik kereket, pedig vagy 30-al mentünk, fényes nappal! Aztán ott fetrengett a szerencsétlen! Hát noormáálisak ezek :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Tápiószecső! Képed nincs a témáról? Vagy valaki megerősíthetne, hogy egyezik az x14nz alapjáratija a mitoménmilyen 1.2 16V B corsa 98!-éval. Még mindíg nem sikerült kiderítenem a motorkódot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Még mindíg nem sikerült kiderítenem a motorkódot... Pedig csak a forgalmit kellene megnézni és motorkód alapján máris biztos infót kaphatnál itt a hozzáértőktől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...: Az öreg Wartburgjának Nekem is volt ilyen időszakom. Az első évem amit jogsi után az utakon töltöttem hasonló élményekkel gazdagított. Kb: 2000 km-enként jött elébem kutya, macska, róka, nyúl, őz, [s:76329c11f3]kerékpá[/s:76329c11f3]:P ezek nagyrészét az őz kivételével sikerült elcsapnom. Szinte mind kamikáze kiképzést kapott, szádékosan csak a szomszéd kutyáját ütöttem el a többi véletlen volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 ...szádékosan csak a szomszéd kutyáját ütöttem el... :jerk: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Egy opel-történelmi kérdés: Mikor is volt az Astra F-nél modellfrissítés? (1994 melyik hónapjában?) És ugye ez a hűtőmaszkot és az első lámpákat is érintette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Tápiószecső! Képed nincs a témáról? Vagy valaki megerősíthetne, hogy egyezik az x14nz alapjáratija a mitoménmilyen 1.2 16V B corsa 98!-éval. Még mindíg nem sikerült kiderítenem a motorkódot... Nincs, de tudok csinálni. Holnapra nem ígérem, de a hétvégére biztosan meglesz. Viszont ha ti tudtok csinálni képet akkor én is meg tudom mondani hogy ugyanaz-e. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Egy opel-történelmi kérdés: Mikor is volt az Astra F-nél modellfrissítés? (1994 melyik hónapjában?) És ugye ez a hűtőmaszkot és az első lámpákat is érintette? Én 94/8-ra tippelek, de ez nem biztos. Hűtőmaszk, lámpa, index, tükör, hátsólámpa, (talán lökhárító) ami változott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Philip Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 A hátsó lökös is változott, nameg az első sárvédők kaptak oldalvillogót :P Szerintem egy picit később lehetett, bár a forgalomba helyezés és a gyártás nem ugyanaz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 nameg az első sárvédők kaptak oldalvillogót :P Ez nem igaz, mert az enyém 97-es és nincs rajta. :D Szerintem ez a villogó inkább attól függ hol rakták össze az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Philip Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Hmm és Te 0 kilóméteresen vetted az autót ? :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Ez nem igaz, mert az enyém 97-es és nincs rajta. :D Szerintem ez a villogó inkább attól függ hol rakták össze az autót. Nekem is 97-es van és azon sincs oldalvillogó, sőt a modellfrissítéssel a kormány, a váltógomb, és a tükör is változott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Nekem is 97-es van és azon sincs oldalvillogó, sőt a modellfrissítéssel a kormány, a váltógomb, és a tükör is változott. Oldalvédő "díszcsík"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Philip Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 naja, az is 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Köszi a válaszokat! Ezexerint a 94.08-ban vásárolt kocsi valószínűleg a régebbi széria. Ugyi? Azért érdekel, mert vettem egy pár szemöldököt, és szerintem a régebbi szériához való :? . Úgyhogy valószínűleg lesz egy pár eladó szemöldök, '94 előtti verdára. (Ez olyan hosszú fajta, ami ráér az irányjelzőre is.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Köszi a válaszokat! Ezexerint a 94.08-ban vásárolt kocsi valószínűleg a régebbi széria. Ugyi? Azért érdekel, mert vettem egy pár szemöldököt, és szerintem a régebbi szériához való :? . Úgyhogy valószínűleg lesz egy pár eladó szemöldök, '94 előtti verdára. (Ez olyan hosszú fajta, ami ráér az irányjelzőre is.) Először szvsz próbáld rá.A régi lámpásnál a lámpa belső fölső felén más az ív.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Philip Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Köszi a válaszokat! Ezexerint a 94.08-ban vásárolt kocsi valószínűleg a régebbi széria. Ugyi? Azért érdekel, mert vettem egy pár szemöldököt, és szerintem a régebbi szériához való . Úgyhogy valószínűleg lesz egy pár eladó szemöldök, '94 előtti verdára. (Ez olyan hosszú fajta, ami ráér az irányjelzőre is.) Elárulnád, hogy hol és mennyiért vetted őket ? szeretnék Én is az autómra :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Elárulnád, hogy hol és mennyiért vetted őket ? szeretnék Én is az autómra :roll: Itt: http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=13703 És ennyi lett az ára :? : 3500/pár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Philip Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Köszi :propellerhead: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Hmm és Te 0 kilóméteresen vetted az autót ? :smt017 Nem. De nem hinném hogy kicserélték volna. Más: Nem tudja véletlen valaki, hogy a forgalmiba a súlyadatot mi alapján írják be? Megmérik, katalógusadat, csak hasraütés, egyéb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 A modellfrissítéshez: Még a szürke belsőtér is kicserélődött feketére, illetve az egysoros kijelzőt felváltotta a TID, amihez tartozik egy külső hőmérséklet érzékelő is. Ja, meg a hátsó ajtó kapott egy fekete műanyag búrkolatot, amit később elhagytak, és szép króm betűkkel írták fel a márkajelzést az autó hátuljára + az opeljel is krómozott lett (a nagy fekete kört elhagyták, a nélkül). Több nem jut az eszembe egyelőre :wink: Egyébként nekem nem tünt fel, hogy az első lámpatestet kicserélték. :smt103 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts