mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Szerelmes lettem. <_< Egyébként barátaimmal beszéltünk olyanról, hogy heppként elmenni kipróbálni mindenféle erős autót, mintha megvennénk, de mégse, csak próbakör. ;) Ennél is megjátszható lenne lehet. :wacko: Nem vagytok kicsit naivak ? :( Csak úgy odaadják a komolyabb kocsikat, hogy perszeeeee, vidd csak el egy próbakörre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Valamelyik nap volt szó a kátyúzásról, mifelénk így szokás <_< :( Jelzem, kedd óta így van.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Valamelyik nap volt szó a kátyúzásról, mifelénk így szokás <_< :) http://s3.images.www.tvn.hu/2010/09/12/14/...bff074fe258.jpg Jelzem, kedd óta így van.. :o mutatja a közlekedők felé hogy legalább tudnak róla! :( ;) ;) :wacko: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Próbáld meg palmatex-el ;) Á, kihagytam belőle, nagyon eltartotta a burkolatot az üvegtől. Ahogy néztem elkoptatta a mechanika a burkolatot bellülről, de még nem lyukadt át. Majd ha jobb idő lesz megint kibelezem az utasteret kiszárítani a szivacsokat, elméletileg most már nem ázik be. Valamelyik nap volt szó a kátyúzásról, mifelénk így szokás <_< ;) Jelzem, kedd óta így van.. :( Nálunk meg megáll a platós ifa, a gödör előtt( sárral ,diófalevéllel bélelve) ledobnak két lapát hideg asztfaltot, kétszer rátolatnak oszt cső! :wacko: Lefényképeztem ahogy kilógnak a levelek a folt alól, aztán amikor télen volt egy kátyús cikk a kisalföld on-line-ban ahol éppen magyarázta a közútkezelő nagygóréja, hogy a hideg asztfalt nem tartós bla-bla ...belinkeltem a hsz-emben a képet, és leírtam mi történt . Persze nem válaszolt rá senki, később meg a hsz-em is eltünt. Genyaládák. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 mutatja a közlekedők felé hogy legalább tudnak róla! ;) Még jó <_< az a lyuk igencsak szét tudna rongyolni pár gumit felnistől :) ráadásul "főforgalmú" utcáról van szó :( Viszont azért csodálkozok, hogy nem lopták még el onnan :wacko: alumónijum tábla :o a brazilok meg 3 házzal arrébb laknak.. :o Nálunk meg megáll a platós ifa, a gödör előtt( sárral ,diófalevéllel bélelve) ledobnak két lapát hideg asztfaltot, kétszer rátolatnak oszt cső! ;) Az is több a semminél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Még jó <_< az a lyuk igencsak szét tudna rongyolni pár gumit felnistől :D ráadásul "főforgalmú" utcáról van szó :( Viszont azért csodálkozok, hogy nem lopták még el onnan :wacko: alumónijum tábla ;) a brazilok meg 3 házzal arrébb laknak.. :D ;) :o :) :o majd kiszagolják! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Valamelyik nap volt szó a kátyúzásról, mifelénk így szokás <_< :( Jelzem, kedd óta így van.. :wacko: Ezt észrevettem volna... ;) Most már műanyag bója van az út közepén, és piros fehér szalaggal van összekötve a padkán levő másik bójával. Villogó továbbra sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Ezt észrevettem volna... :wacko: Most már műanyag bója van az út közepén, és piros fehér szalaggal van összekötve a padkán levő másik bójával. Villogó továbbra sincs. az már extra! :( <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 :( majd kiszagolják! :o Vagy csak nem merik mert egyből rajtuk keresnék <_< azok eléggé sínezsfím gyűjtők :wacko: max a raklapot eltüntetik, azzal lehet fűteni, amúgy is hideg van már "fázsik a család, kevís a segíj.." alapon.. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Á, kihagytam belőle, nagyon eltartotta a burkolatot az üvegtől. Ahogy néztem elkoptatta a mechanika a burkolatot bellülről, de még nem lyukadt át. Majd ha jobb idő lesz megint kibelezem az utasteret kiszárítani a szivacsokat, elméletileg most már nem ázik be. Nálunk meg megáll a platós ifa, a gödör előtt( sárral ,diófalevéllel bélelve) ledobnak két lapát hideg asztfaltot, kétszer rátolatnak oszt cső! <_< Lefényképeztem ahogy kilógnak a levelek a folt alól, aztán amikor télen volt egy kátyús cikk a kisalföld on-line-ban ahol éppen magyarázta a közútkezelő nagygóréja, hogy a hideg asztfalt nem tartós bla-bla ...belinkeltem a hsz-emben a képet, és leírtam mi történt . Persze nem válaszolt rá senki, később meg a hsz-em is eltünt. Genyaládák. ;) Panaszkodunk, panaszkodunk ? :wacko: :( Ezeket Erdélyben lőttem: Jajj, van ez is, azt hiszem, ide illik: Egyéb kérdés? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Írd össze a legfontosabb pontokat, mert ez alapján még akármi is lehet. ;) Most is leáll még vagy "csak" szaggat? Hidegen is szaggat? Bármi ami eltér a szokásostól fontos. <_< Csak azért mondom, mert az enyém elhagyott pár lovat és melegen szaggat is. Volt cserélve nemrég benzin és minden más szűrő, ac pumpa, gyertyák... Úgy tudom szaggathat az egr-től vagy a lambda-szonda miatt is. De ha zöldség amit írtam, majd jönnek a Fiúk és kijavítanak vagy beszólnak. ;) miota ez van mindig panaszkodok, és ezek nagy részét leirtam már, de akkor összegzem: azota 1xse állt le csak szaggat nincs ijen h hideg meleg, akkor csinálja amikor épp kedvetartja :wacko: most leszedtük az injektor búráját megnéztem nem kulás é, kilett törölgetve, gyújtásnál szintén utána hazafele a 60km alatt csak eccer baszakodott cinkotánál és utána is akárhogy turtam semmi. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Panaszkodunk, panaszkodunk ? :( ;) .... Egyéb kérdés? :) Áá dehogy :D és van :P ott hol van akár csak 1 km szakasz ami tökéletes? :D Elárulom: a frissen készülő, még át nem adott M4 folytatása.. <_< miota ez van mindig panaszkodok Én már látom :o egy jó dízel kell neked.. :wacko: ;) :o Én fest....fényezőhöz viszem az enyémet, csak megvárom amíg a gumi lekopik róla. :) Akkor gyakorold a tiltást becibált kézivel meg 1-ben kiengedett kuplunggal és hamarabb újul.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Akkor gyakorold a tiltást becibált kézivel meg 1-ben kiengedett kuplunggal és hamarabb újul.. ;) <_< Hamár gumi....a bal hátsót a Blizt óta nem vittem el gumishoz, azóta pótkerékkel megyek. :( Nagyon kibactam a mesterrel ha kivettem belőle a szöget? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Hamár gumi....a bal hátsót a Blizt óta nem vittem el gumishoz, azóta pótkerékkel megyek. ;) Nagyon kibactam a mesterrel ha kivettem belőle a szöget? :( Nem. :wacko: Felfújja és vízbe rakja, de előtte lámpával átvilágítja. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Hamár gumi....a bal hátsót a Blizt óta nem vittem el gumishoz, azóta pótkerékkel megyek. :( Nagyon kibactam a mesterrel ha kivettem belőle a szöget? :wacko: Nemnagyon <_< felnyomja legalább 3 bar-ra, megkeni egy kis lével és azonnal kiadja hol is van az a lik.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Nem. :( Felfújja és vízbe rakja, de előtte lámpával átvilágítja. <_< Nem jó, görbe szög volt, nem egyenes. ;) Nemnagyon :wacko: felnyomja 3 bar-ra, megkeni egy kis lével és azonnal kiadja hol is van az a lik.. :o Már teljesen leeresztett, és elvált a felnitől. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Áá dehogy ;) és van ;) ott hol van akár csak 1 km szakasz ami tökéletes? :( Elárulom: a frissen készülő, még át nem adott M4 folytatása.. <_< Voltak jó részek, viszont néha kritikán aluli amit ott útnak neveznek... Nagyvárad elkerülő is... Képek a Békás-szorosban készültek, hát az is... De Király-hágótól Kolozsvárig már zsír (és a táj is egyre szebb lesz). 17es alufelnit meg ültetett kocsikat valahogy keveset láttunk :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Panaszkodunk, panaszkodunk ? ;) ;) Ezeket Erdélyben lőttem: http://kepfeltoltes.hu/100912/DSC_3547_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100912/DSC_3593_www...ltoltes.hu_.jpg Jajj, van ez is, azt hiszem, ide illik: http://kepfeltoltes.hu/100912/DSC_3879_www...ltoltes.hu_.jpg Egyéb kérdés? :o Csak hozzászólás. :D Ez a középső kép gyönyörű. <_< miota ez van mindig panaszkodok, és ezek nagy részét leirtam már, de akkor összegzem: azota 1xse állt le csak szaggat nincs ijen h hideg meleg, akkor csinálja amikor épp kedvetartja :) most leszedtük az injektor búráját megnéztem nem kulás é, kilett törölgetve, gyújtásnál szintén utána hazafele a 60km alatt csak eccer baszakodott cinkotánál és utána is akárhogy turtam semmi. :o De nehéz észbentartani kinek mi a problémája, hiszen vagyunk páran. :D Ha "egyben" látni a dolgokat, könnyebb ötleteket adni. Ilyenkor plusz segítség, ha melléírod miket cseréltél mostanában üzemanyag és gyújtás vonalon. :wacko: Mondjuk én még azt sem tudom, hogy a tiédben van-e egr... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Már teljesen leeresztett, és elvált a felnitől. ;) Nem nagy probléma azt visszarobbantani a helyére :) amúgy meg belülről látszik a nyoma <_< főleg ha régebb óta van benne az a szeg.. :o 17es alufelnit meg ültetett kocsikat valahogy keveset láttunk :( Gondolom :wacko: na majd lesz ott még így se.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 De nehéz észbentartani kinek mi a problémája, hiszen vagyunk páran. ;) Ha "egyben" látni a dolgokat, könnyebb ötleteket adni. Ilyenkor plusz segítség, ha melléírod miket cseréltél mostanában üzemanyag és gyújtás vonalon. <_< Mondjuk én még azt sem tudom, hogy a tiédben van-e egr... :( Az a baj, hogy ahogy Day is írta lehet egy egyszerű csatlakozó kontakthiba akár a gyujtás, akár az üanyagellétés oldalon. Rázkódásra néha kihagy a pumpa, vagy elmegy a szikra. Na aztán ezt megtalálni.... :wacko: Én majd egy évíg szivtam a kontaktos AC-csatival. Időnként nem indult a kocsi köszörültem vagy 2-3 percig, egyszercsak elkapta. Olyan sohase volt, hogy leállt, vagy rángatott, csak nem indult. Aztán egyszer szerencsére otthon egyáltalán nem indult el, ne ekkor aprólékos hibafelderítéssel órák alatt elértem az AC-csatiig. Egyszerűen csak feszíteni kellett a lábain, és azóta jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Csak hozzászólás. ;) Ez a középső kép gyönyörű. <_< De nehéz észbentartani kinek mi a problémája, hiszen vagyunk páran. ;) Ha "egyben" látni a dolgokat, könnyebb ötleteket adni. Ilyenkor plusz segítség, ha melléírod miket cseréltél mostanában üzemanyag és gyújtás vonalon. :wacko: Mondjuk én még azt sem tudom, hogy a tiédben van-e egr... :( C14NZ és X14NZ, tehát 1.4 8 szelepesekben nincs EGR, 1.6ban van már és asszem 1.8-ban is. 2 litereseknél már úgy tudom a C20NE (2.0 liter 8 szelep) motornak nincsen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Az a baj, hogy ahogy Day is írta lehet egy egyszerű csatlakozó kontakthiba akár a gyujtás, akár az üanyagellétés oldalon. Rázkódásra néha kihagy a pumpa, vagy elmegy a szikra. Na aztán ezt megtalálni.... <_< Én majd egy évíg szivtam a kontaktos AC-csatival. Időnként nem indult a kocsi köszörültem vagy 2-3 percig, egyszercsak elkapta. Olyan sohase volt, hogy leállt, vagy rángatott, csak nem indult. Aztán egyszer szerencsére otthon egyáltalán nem indult el, ne ekkor aprólékos hibafelderítéssel órák alatt elértem az AC-csatiig. Egyszerűen csak feszíteni kellett a lábain, és azóta jó. Igen, de én arra gondoltam, ha leírja, hogy eddig megállt és szaggatott, de cserélt pumpát és most már csak szaggat, akkor elviekben kizárható a pumpa hibája. Persze ettől még a csatlakozó lehet problémás. Viszont ha (ütök hasra) cserélt pl. gyertyákat is vagy gyertyakábelt, máris kilőve egy-két hibalehetőség, nem? Hjaj, lassan levehetem a "sárkány" titulust és kirakhatom a "nem értek hozzá, de beleszólok"-at. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Egyébként elég komolyan elkezdett beázni a kocsim. Jobb oldali tükörháromszög alól folyik a víz, meg a bal első ajtó ablak tetejéről, tökig felhúzott ablak felső részénél. :wacko: Esetleg a tetősínt kéne már kitakarítanom vagy mi a rák lett vele? Az oké hogy hátul ázik, mert kimaradt egy darabka beszereléskor, már be van szerezve csak berakni kéne a jobb hátsó oldalablakhoz... <_< :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Hjaj, lassan levehetem a "sárkány" titulust és kirakhatom a "nem értek hozzá, de beleszólok"-at. :( Kitöl kaptad a sárkányt? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Csak hozzászólás. :wacko: Ez a középső kép gyönyörű. <_< Nekem ebből a szorosból ez tetszik még: Kicsit életlen, kicsit bemozdult, de az enyém :( Amúgy ami undorító emberi tulajdonság, hogy van ez a gyönyörű hegyi környezet szerpentinnel, mellette csörgedezik ez a patak, és teledobálják szeméttel... A szállásunk pedig itt volt: Már nem itt fönnt, hanem lent, a templomtól jobbra. Hát lehet ezt a tájat nem szeretni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts