zotya975 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Ha nem mondom milyen márka, akkor felismerd ? ;) Te csak ne gázolj semmit :o Az Audi gombot felismerem, mert kábé 10 kocsiban láttam már, nagyon büszkén mutogatták, Suzukiban-Golfban....stb. Zotya, elég sok ismerősöd volt, van a közösségi oldalon! :o Igen főleg az első időben amikor kaptam a meghívót elkezdtem felkutatni az osztálytársakat, jó móka volt. <_< Amúgy süt a nap. :) Nálunk meg esik, most végeztem a fűnyírással. :wacko: De nem érdekelt, én MOST akartam füvet nyírni, és pont. :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Melyik motorról beszélünk Balázs? Szia Zoli! Amit belinkeltél! Az már Z16SE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Szia Zoli! Amit belinkeltél! Az már Z16SE? Já Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Ha nem mondom milyen márka, akkor felismerd ? <_< Te csak ne gázolj semmit :wacko: Az Audi gombot felismerem, mert kábé 10 kocsiban láttam már, nagyon büszkén mutogatták, Suzukiban-Golfban....stb. Neeeeem igaz! Csak azért ismered fel, mert amikor nálad voltam, elárultam neked :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Ez nekem fááájjjjjjjjjjj :wacko: Domina tipus vagy, már látom <_< :( ;) Ugye, hogy nem mindig velem van a baj?! ;) Most hol az a 18+os képed, amivel sűrűn megszoktál örvendeztetni? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 ...Nálunk meg esik, most végeztem a fűnyírással. <_< De nem érdekelt, én MOST akartam füvet nyírni, és pont. :wacko: :( Azért ha elektromos a fűnyíród, ilyen akciók elött legalább köss egy jólfizető életbiztosítást. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Já Mi az a biz-basz rajta ami nyilazva vagyon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Mi az a biz-basz rajta ami nyilazva vagyon? Egr Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Mi az a biz-basz rajta ami nyilazva vagyon? Csöndben megjegyzem, hogy a kép neve : z16se-motor-agr-10940.jpg <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 1.4-es 96os B corsából van 4 sebességes? Dáwid kérdezi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 1.4-es 96os B corsából van 4 sebességes? Dáwid kérdezi <_< Nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Kösz srácok és bocs a figyelmetlenségem miatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Nincs. Csak ha automata, vagy lada szamara átalakítva korzára. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Nincs. Csak ha automata, vagy lada szamara átalakítva korzára. <_< Azt üzeni, hogy köszi!Meghogy ma vezetett 1 ilyet. tuti nem gyári volt, de 4 sebességes volt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Vissza a gyökerekhez. Uncsim megcsinálta a régi rádiómat. <_< Igaz kazis, de jobb mint a blaupunkt. Kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Vissza a gyökerekhez. Uncsim megcsinálta a régi rádiómat. :wacko: Igaz kazis, de jobb mint a blaupunkt. Kép Blau SC202 és CAR300 jobbabb mint az az alpine... <_< deeeee nem értek hozzá ugye. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Hát vazzeg, el kell olvasni a megfelelő topikot, de a főoldalon is szép piros betűkkel ki van írva, hogy mi a stájsz. Amúgy süt a nap. <_< Elolvastam bázzz... De franc tudja milyen idő van arra. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Blau SC202 és CAR300 jobbabb mint az az alpine... <_< deeeee nem értek hozzá ugye. :wacko: Szerintem egyik se jó addig amíg kazettával kell etetni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Blau SC202 és CAR300 jobbabb mint az az alpine... <_< deeeee nem értek hozzá ugye. :wacko: Nekem 1ik sem volt. Blaupunkt Verona CR43 volt benne. Jó rádió...semmi kétség. De amikor ez benne volt jobb volt mint az. Csak időközbe bekulált ez, és megjavították nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Szerintem egyik se jó addig amíg kazettával kell etetni :wacko: A héten kaptam egy új telót, amit az autórádióm audiolejátszónak is felismer a kékfogas rendszeren keresztül. Bakker.....jobban szól telóról, mint az MP3 cd-k <_< Nem kell már cd-t sem írni..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 A héten kaptam egy új telót, amit az autórádióm audiolejátszónak is felismer a kékfogas rendszeren keresztül. Bakker.....jobban szól telóról, mint az MP3 cd-k <_< Nem kell már cd-t sem írni..... :wacko: Én meg hallgatom a motort.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Én meg hallgatom a motort.... :wacko: De én nem akarom hallani <_< :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Blau SC202 és CAR300 jobbabb mint az az alpine... <_< Van egy olyan a kacatjaim közt :wacko: kicsit potméterhibás :( azért is lett lecserélve.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 De én nem akarom hallani <_< ;) Megértem. ;) :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Szerintem egyik se jó addig amíg kazettával kell etetni :wacko: Ez is arról tanúskodik, hogy nem hallottad még az enyémet szólni. :( Megváltozna ez a véleményed asszem. <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts