conquistador Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Én nem szeretem az ilyet, Opelben legyen Opel váltógomb. <_< Én nem tennék bele Audi gombot akkor sem, ha térdig gázolnák benne. Én meg alig kávézom, igaz mostanában kicsit elszálltam de ha megkíválnak valamivel nem tudok nemet mondani. :( Zotya, elég sok ismerősöd volt, van a közösségi oldalon! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Az z16se, kicsit más. Akkor sorry, de az is 8v volt még ugye? Vagy ebben már sok szelep kutyulódik ha baj van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Akkor sorry, de az is 8v volt még ugye? Vagy ebben már sok szelep kutyulódik ha baj van? 8v <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 8v <_< Bocsi, de az mi a here? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Vissza a gyökerekhez, a jól működő motorokhoz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Bocsi, de az mi a here? Melyik motorról beszélünk Balázs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 szasztok. Kecskemét akkor jövőhéten lesz megrendezve mármint az opel napja <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 szasztok. Kecskemét akkor jövőhéten lesz megrendezve mármint az opel napja <_< + Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Melyik motorról beszélünk Balázs? Tanár Úrrrrrrrrrrrrrrrrrr <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 + Magyarul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Magyarul? Plusz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Nem tudom, mi értelme volt megcsinálni... A fíling :o haverom 3 Ladát nyúzott meg ;) aztán jött egy stift mk2, utána egy egyhattizenhatvé sedan amivel holt matton keresztül szaladt egy udvaron :wacko: most meg egy Almerával riogatja a népet ha el nem vitte a bank a hátsója alól <_< jja, a DKV-nál dolgozik.. :( Magyarul? Hja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 ...Mizujs Dita? Hogy vagy? Régen beszéltünk. ;) Mindenki jól van? :o Nem voltam pár napig..De biztos észrevettétek. Valamikor kereslek ma. :D ...Meg nincs egy leleményes férfi a környéken aki felállítja a sátort ugye? :o ... Onnan már nem laksz olyan messze, majd elmegyek érted. :) Pfff! Ember! A kávéba kávét kell rakni, nem 2 kiló cukrot. :( Az sokat elárul, ha elmondom, hogy a munkatársaim szerint kávé folyik az ereimben és nem vér? <_< Nagyon sokat iszok. Itthon 2,5 decis bögreszámra, melóhelyen meg decis pohárban. Általában 6-8 adagot tuti megiszok és ebbe még nincs benne a gépi kávé. ;) Volt mikor már túl sokat ittam és valóban az ember álmos lesz és fáradt, de mellette meg annyira dolgozik a szív, hogy képtelenség elaludni, nameg a fejfájás se kellemes, amit okoz a túlzott koffeinfogyasztás. Hűűű, ez rengeteg. :wacko: Nyugtass meg, hogy nem erőset iszol vagy legalább hígítod egy kis tejjel és úgy jön ki ez a mennyiség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Valamikor kereslek ma. :D Szavadon foglak! ;) A fíling :o haverom 3 Ladát nyúzott meg :) aztán jött egy stift mk2, utána egy egyhattizenhatvé sedan amivel holt matton keresztül szaladt egy udvaron ;) most meg egy Almerával riogatja a népet ha el nem vitte a bank a hátsója alól <_< jja, a DKV-nál dolgozik.. :o Mondjuk a ladás feeling az tényleg jó :D Útközbe debrecen-ábrány között kifogyott a benzin...meg leugrott a vonóhorogról a futó, és az árokba kötött ki :wacko: na meg a rallyzások, meg télen ahogy dobálja a seggét. Sok emlék van arról a kocsiról.. Mentünk ki a gabonaföldre eső után, homokúton bele vagy 40el a tócsába..moci beázott, csak gőzölt, nem indult újra :( Meg kellett várni meg kiszárad. Addig ott álltunk a vízbe, és a rómaiak kutyái akik a tanyán laktak ott lihegtek meg ugattak körülöttünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Hűűű, ez rengeteg. :( Nyugtass meg, hogy nem erőset iszol vagy legalább hígítod egy kis tejjel és úgy jön ki ez a mennyiség. Valamikor a HM-nél én is vödörszámra nyakaltam <_< napi 1.5-2 liter töménynek mondhatót lenyeltem :wacko: a rekordom pedig 93 óra folyamatosan talpon.. ;) Mondjuk a ladás feeling az tényleg jó :D Útközbe debrecen-ábrány között kifogyott a benzin...meg leugrott a vonóhorogról a futó, és az árokba kötött ki ;) na meg a rallyzások, meg télen ahogy dobálja a seggét. A legtutibb mégis a kora parkolóban körbesétálni egy platz közepén hagyott bevásárló kocsi körül párszor.. :D :o :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 szasztok. Kecskemét akkor jövőhéten lesz megrendezve mármint az opel napja :( Én is rákészültem. Tegnap nem is jöttem haza, bent aludtam Pesten. <_< Azért elállhatna már. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Nagyon tudsz ZOLI. <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Én is rákészültem. Tegnap nem is jöttem haza, bent aludtam Pesten. <_< Azért elállhatna már. :wacko: Ja nekem úgy volt, hogy tegnap viszem a kocsit fényezőhöz. Na mondom akkor kecső sztornó. De végül nem tudtam vinni mondom ok akkor Kecskemét. De el maradt. Jövőhéten viszem valszeg a kocsit. Szóval jól kijött:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 A legtutibb mégis a kora parkolóban körbesétálni egy platz közepén hagyott bevásárló kocsi körül párszor.. :D :o :o :) jaja. Uncsitesó valami kis dobozkát tett bele utólag, ami vezérli a gyújtást <_< De mondjuk az igencsak vandál egy lada. Bár a fogyazstása is.. x>10L :wacko: De az a rallyzás... ;) az császár volt. ;) Amikor befejeztük a kört, akkor a pálya első kanyarába még csak lefele szállt a felcsapott por :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
csizi_JR Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Átbeszéltük ezt nemrég. Van aki szerint használhatatlan kategória az, ami neki van, Tiv meg pár éve nyüstöli már. Van konkrét kiszemelt ? Még nincs kiszemelt! Eddig csak nézelődtem! Azért érdeklődök hogy egyáltalán tudjam milyen kategóriát keressek!Ezért kértem segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Ja nekem úgy volt, hogy tegnap viszem a kocsit fényezőhöz. Na mondom akkor kecső sztornó. De végül nem tudtam vinni mondom ok akkor Kecskemét. De el maradt. Jövőhéten viszem valszeg a kocsit. Szóval jól kijött:D Hát jövő hét már nekem se jó és annak se akivel mennék. :( Azért kész kalandtúra ilyenkor vezetni, nemrég értünk haza. Jobbik esetben csak a sáv felén áll a víz Pesten és errefelé. Bár gondolom ez máshol sincs másképp. A Suzukis elöttem legalább háromszor váltott sávot, anélkül hogy akarta volna. Úgyhogy a mellettem lévővel hagytunk neki helyet, míg összeszedi magát. <_< Egy caravanos márkatársat meg be kellett húzni az egyik lámpánál. :wacko: Nem unatkoztam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Egy caravanos márkatársat meg be kellett húzni az egyik lámpánál. <_< Nem unatkoztam. ;) Nagy sallert kapott tőled ? :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Nagyon tudsz ZOLI. <_< :wacko: Hát vazzeg, el kell olvasni a megfelelő topikot, de a főoldalon is szép piros betűkkel ki van írva, hogy mi a stájsz. Amúgy süt a nap. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Nagy sallert kapott tőled ? <_< :wacko: Ugyan már, "jólány" vagyok én. :( Helyette inkább jól megrángattam, méghozzá kötéllel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Helyette inkább jól megrángattam, méghozzá kötéllel. :( Ez nekem fááájjjjjjjjjjj :wacko: Domina tipus vagy, már látom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts