opel16v Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 16 lábasnál 5-6, de szerintem neked nem az van. Neked 10 lábas van, ahol A-B. :P Ez így van csak különválasztva, illetve a hibakódok értelmezése más-más a vezérlő típusától függően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Ezt a kiemelőt milyen boltokban kaphatok? Bontó? PL. Ez egy kifejezetten Opel Bontó telefonszáma Miskolcon: 46/359196 A pontos címét nem tudom, de az Újgyőri főtértől a 3. megálló villamossal a Centrum felé. Talán Ferenc út. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 ok, de nem az egyém gebaszos, hanem haver 1.2 16v corsa-ja... Az meg szerintem 16 lábas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 ok, de nem az egyém gebaszos, hanem haver 1.2 16v corsa-ja... Az meg szerintem 16 lábas... Az 1.4 16v F Astra az biztos 16 lábas, szerintem ez is annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Ja, az már igen. :P 95 végétől szinte mindegyik 16 lábas OBDII csatival van ellátva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 tehát akkor 5-6 láb... A kioztás ugyanaz? Mármint egyezik a többi 16 lábassal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Aham. Szabványos OBDII van mindegyikben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 ok, akkor du. kivillogtatom, hibakód az van benne jócskán... A srác nagyon jó szaki, kaszniban meg futóműben, de a motor nem erőssége, meg az asszonya hajtotta egy hónapig, hát tárolt kódot az tuti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 néztem ezen a hibakódos oldalon, melyik corsa motor lehet az övé, de egyáltalán nem találtam 98' 1.2 16V corsa-t :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kole Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Köszönöm a segítséget! A végeredmény ez lett: kiemelő 4e/pár + Mac Audió Flat 15e/pár Végülis akármilyen hangszóró nem fér el ott az ajtóba de ez a flat sülyesztett! Már csak arra vagyok kiváncsi mit produkál... Ami hamarosan kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Köszönöm a segítséget! A végeredmény ez lett: kiemelő 4e/pár + Mac Audió Flat 15e/pár Végülis akármilyen hangszóró nem fér el ott az ajtóba de ez a flat sülyesztett! Már csak arra vagyok kiváncsi mit produkál... Ami hamarosan kiderül. Én most cseréltem hangszórókat elől hátul. Az a lényeg, hogy ha lehet carspecific-s hanszórókat vegyél ez általában laposabb. Én Blaupunkt-t vettem elől 165, hátul 130 és mindkettő két utas. Nagyon szépen szólnak, jövőre kap még a kocsi blau ládát és erőlködőt és teljesen kékpontos lesz a verda a fejegységtől a ládáig. :P :D :D Hangszóró kiemelőt és MDF lapból csináltam, körberajzoltam a régit és kivágtam dekopírral, felcsavaroztam és nagyon király lett. :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bszemethy Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Aham. Szabványos OBDII van mindegyikben. Az F astraban a 16polusu diagnosztikai csatlakozo szabvanyos OBDII csatlakozo? Milyen szoftverrel lehet kommunkalni ezen keresztul? melyik labakon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Az F astraban a 16polusu diagnosztikai csatlakozo szabvanyos OBDII csatlakozo? Milyen szoftverrel lehet kommunkalni ezen keresztul? melyik labakon? Elvileg az igazi a tech műszer, az tud a legtöbbet. Nekem van hozzá pc-s progi+csinált kábel de nem mertem még rákötni :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nézz el ide: http://obddiagnostics.com/ :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nézz el ide: http://obddiagnostics.com/ :wink: A mi autónkhoz nem használható :? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bszemethy Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 http://www.obd-2.de/tech_com-opel.html Ez alapján viszont az Opel Astra Caravan (1997) X14XE-m nem tudja az OBDII szabványt. Van valakinek tapasztalata ezügyben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nézz el ide: http://obddiagnostics.com/ :wink: Úgy látom ez csak 96-tól érvényes. Régebbire is küldhetnél linket, gondolom odb 1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 OBD-s szabványon belül is többféle interfész és protokoll van definiálva, az Opelek egy speciálisat használnak, ezért is van az, hogy a tech-el lehet olvasni, pl. a vw által használt műszerrel meg nem. Ebbe a témába már én sem folytam bele igazán, mert nagyon összetett, bonyolult, és nem igazán lehet hozzá használható információt találni a neten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Az F astraban a 16polusu diagnosztikai csatlakozo szabvanyos OBDII csatlakozo? Milyen szoftverrel lehet kommunkalni ezen keresztul? melyik labakon? szvsz legegyszerűbb kivillogtatni... 5-6 láb összeköt egy gémkapoccsal, gyújtás ráad és figyel és számol és figyel és számol és... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Amikor nekem megállt a gép, én is kivillogtattam. Viszont nem az összekötéssel, mert arra valamiért nem volt hajlandó, hanem találtam egy progiban, hogy a 6-osat testeljem le, majd gyújtás. valszeg a az 5. az test lenne? Lehet kontaktos a csatim? azért írtam le, hogy ha más is így jár, próbálja ki ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 OBD-s szabványon belül is többféle interfész és protokoll van definiálva, az Opelek egy speciálisat használnak, ezért is van az, hogy a tech-el lehet olvasni, pl. a vw által használt műszerrel meg nem. Ebbe a témába már én sem folytam bele igazán, mert nagyon összetett, bonyolult, és nem igazán lehet hozzá használható információt találni a neten. Nekem elvileg van valamilyen progi letöltve a netről a neve winald. Ha akarod átlökhetem és megnézheted, ja és van kábel leírás is. Csináltam kábelt egyik vége odb a másik soros egér port. Én még nem mertem rákötni, pedig ezt elvileg lehet használni astrára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Érdekes, nekem itt azt írja, hogy Multec-S van a kocsimban, de nekem mégis Simtec 56.5. Hogy van ez? :roll: :? Vagy én néztem el valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Már többször láttam (pl. ma is) egy arany (?) színű Kadett E sedant Gárdonyban, az oldalán egy nagy Csergő matricával. Tudja vki, ki lehet az, lehet, hogy van valami kirendeltségük Gárdonyban? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Érdekes, nekem itt azt írja, hogy Multec-S van a kocsimban, de nekem mégis Simtec 56.5. Hogy van ez? :roll: :? Vagy én néztem el valamit? Anno én is ezt hittem, de nem. Simtec ECU csak az 1.8-as meg 2.0-ásokban van. Az újabb 1.4, 1.6-os Ecotec-ekben is MULTEC van, DE már az új szabvány szerinti 4 számjegyű kódokat villogják, mint a Simtec-ek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Mackosajt! Igen, az test. Loree! Küldd át a kapcsrajzot meg a progit, aztán megnézem mi az ábra. :D Kapcsrajzról már meg tudom mondani, hogy rá szabad-e kötni. :P Szab! Multec van minden 1.4-1.6 ecotec mocihoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts