Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Szívesen. :D ;) :D ;) :o Asszed úgy történt, hogy megláttam lent hogy: Dáwid, és bevillant a fejembe az összes beállítás, és minden egyéb? Jól hiszed :o így volt :) Link <_< :wacko: :( Ezek a retkedékek se tudnak már leállni....De utálom mindet.
Guest Sanci Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 ööö... ami nincs, azzal nehéz találkozni... :D Akkor keríteni kell egyet és hanyagolni kicsit.. :( ;) Akkor már sokkal inkább Ő... :o Inkább.. <_< Nekem ne rinyáljon, hogy letört a körme amikor tesszük vissza a hátsó hidat. :wacko: :D Ez pont olyan mint a szöszi cica a cabrióval a benzinkúton mikor pályamatricát kér... ;) :o :)
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Tetszik ez a mernyó <_< A patkány stílus amúgy is bejön, ez meg már szinte az :o Ha valaki kapna messziről egy Ipod-ot, és nem tudná itthon tölteni: ketttőhúszejurópajisító: :wacko: :( ;) ;)
Guest Sanci Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 A patkány stílus amúgy is bejön, ez meg már szinte az :) Ha valaki kapna messziről egy Ipod-ot, és nem tudná itthon tölteni: ketttőhúszejurópajisító: http://thereifixedit.files.wordpress.com/2...ae5113652d9.jpg <_< :wacko: :( ;) A Kicsi Huszi volt E Comboja is jól nézett ki :D Ilyenekhez való spec átalakító dugaljat/közbetétet pár 100asért lehet kapni :o de nem a mekiben kell keresni.. ;) :o
Peti85 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 szép kép :wacko: <_< szép autók. Neked mért olyan magas az eleje? Más rugó? Vagy a Caravan ilyen?
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Neked mért olyan magas az eleje? Más rugó? Vagy a Caravan ilyen? őőő... C20XE rugó van benne elől ha minden igaz.
Peti85 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 őőő... C20XE rugó van benne elől ha minden igaz. De amugy jó, mert az enyém az néha fent akad a padkán <_<
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 De amugy jó, mert az enyém az néha fent akad a padkán <_< Ez nemsűrűn :wacko: ez kicsit terepesebb gép... Gumik se túl vékonykák ha megnézed :(
Peti85 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Ez nemsűrűn <_< Azt gondoltam... ;) Amikor lecseréltem a gyári lököst a gagyi ugy-ra...első megmozdulás az volt , hogy itt előttünk egyik garázsbejáró rámpáján végighúztam :wacko: és hát ugye az nem olyan rugalmas mint a gyári...le is törtem a koptatóját :( Meg ugye januárban azt össze is törték nekem...így most egy bontott gyári van rajta, aminek a koptatója bírja a kiképzést ;)
Peti85 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Ez nemsűrűn <_< ez kicsit terepesebb gép... Gumik se túl vékonykák ha megnézed :wacko: mekkora kerekek? és mekkora gumijaid vannak? Mert 100% hogy nem /60as :(
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Azt gondoltam... :o Amikor lecseréltem a gyári lököst a gagyi ugy-ra...első megmozdulás az volt , hogy itt előttünk egyik garázsbejáró rámpáján végighúztam <_< és hát ugye az nem olyan rugalmas mint a gyári...le is törtem a koptatóját :wacko: Meg ugye januárban azt össze is törték nekem...így most egy bontott gyári van rajta, aminek a koptatója bírja a kiképzést :( Régebben 1szer én is sikeresen nekisúroltam 1 padkának, de semmi nyoma nem maradt a dolognak. :) Hú de rég volt már..még amikor elől a normál törött rugók voltak benne. mekkora kerekek? és mekkora gumijaid vannak? Mert 100% hogy nem /60as ;) R13 165/80 ;)
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Régebben 1szer én is sikeresen nekisúroltam 1 padkának, de semmi nyoma nem maradt a dolognak. ;) Hú de rég volt már..még amikor elől a normál törött rugók voltak benne. R13 165/80 :wacko: aztaqrva <_< Azthittem hogy a /70-el én már húdebuszgumin védekezem a padkák ellen :(
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 aztaqrva <_< Azthittem hogy a /70-el én már húdebuszgumin védekezem a padkák ellen :wacko: Nem kispályázok :(
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 R13 165/80 <_< Ez a féktárcsád mérete ? :o :wacko: :( ;) ;)
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Ez a féktárcsád mérete ? :o <_< :wacko: :( ;) Mé'? Most mi bajotok a gumijaimmal? ;) legalább nem baszódik szét a felnim.
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Mé'? Most mi bajotok a gumijaimmal? :wacko: legalább nem baszódik szét a felnim. Végül is felfoghatjuk nagyobb kerékagynak is. <_< :( ( Hibátlan amúgy, nekem is akkora a téli ;) )
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Mé'? Most mi bajotok a gumijaimmal? :( legalább nem baszódik szét a felnim. Semmi, BMX-en szoktak ilyet használni <_< :wacko:
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Végül is felfoghatjuk nagyobb kerékagynak is. :wacko: :o ( Hibátlan amúgy, nekem is akkora a téli :D ) A téli szintén 13as :( Jók ezek még 1 darabig. Pláne hogy újak a mostani felnijeim :P Lesz alatta majd nagyobb is.... <_< Az alapokról kell kezdeni. :D Tudtátok hogy 10:51kor elment a hold és a föld között egy aszteroida? És 22óra 11perckor is elmegy egy ilyen vacak a hold és a föld között... Bár nem mintha bárkit is érdekelne, de gondoltam megosztom veletek ;) Link Semmi, BMX-en szoktak ilyet használni ;) :o köszi :) Fikázzátok csak...Felgyújtani nem akarjátok?
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 A téli szintén 13as :wacko: Jók ezek még 1 darabig. Pláne hogy újak a mostani felnijeim :D Lesz alatta majd nagyobb is.... <_< Az alapokról kell kezdeni. :D Tudtátok hogy 10:51kor elment a hold és a föld között egy aszteroida? És 22óra 11perckor is elmegy egy ilyen vacak a hold és a föld között... Bár nem mintha bárkit is érdekelne, de gondoltam megosztom veletek :( Link Amíg nem megy neki egyiknek sem, addig különösebben nem izgat ;) ;) Semmi, BMX-en szoktak ilyet használni :o :) És milyen jól bírják a padkákat :P :o
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 És milyen jól bírják a padkákat :( :wacko: Így van ;) Ha éjszaka valaki dízel hangot hall a háza környékén, a kocsiját az út meletti árokba keresse... És a kötelet kérem vissza.. <_<
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Így van ;) Ha éjszaka valaki dízel hangot hall a háza környékén, a kocsiját az út meletti árokba keresse... És a kötelet kérem vissza.. <_< Nincs árok, sok dízel van a környéken, és amúgy is egy fa, és egy oszlop között szoktam parkolni :wacko: :(
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Nincs árok, sok dízel van a környéken, és amúgy is egy fa, és egy oszlop között szoktam parkolni <_< ;) Jajj srác...dízel ellen nem követek el ilyesmit tudod :wacko: Csak a sok magasfogyasztású, bőgőmotorú, nyomatéknuku autónál :(
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Jajj srác...dízel ellen nem követek el ilyesmit tudod :wacko: Csak a sok magasfogyasztású, bőgőmotorú, nyomatéknuku autónál :( Kihagytad a csekkendzsínt <_<
Recommended Posts