mackosajt Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Látom megmozgatott titeket ez a gyerek, ill. piszok téma. Pedig ezt csak úgy írtam. Na mindegy. Amúgy az egészben az a legszebb, hogy aki ilyenek miatt haragudna meg a gyerekre (hirtelen pár pillanatig lehet), az eláshatja magát, és sajnos ismerek ilyen embert..... Meg is van róla a véleményem. Neki nem a gyerek fontos, hanem az AUTÓ! Csak nem tudom, miért nem azt vette feleségül, és kérte meg, hogy legyen sok közös "kispolszkijuk". ui: ráadásul még a pénzt is sajnálja a kocsijára, kb. 3 éves olajjal fut a gép, No csere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Húdejó hogy nincs gyerekem. :D :D :D A hátulra beülő, a gumszőnyeget ez első ülések alá betoló, közben a kárpitot összesarazó (száraz időben is) utasokat én sem értem. Ha hátra beül valaki hozzám, akkor mindig ez van. Pedig tényleg nem móka kitrakarítani. :evil: Mert nyomjátok neki mint állat, a hátul ülők meg folyamatosan fékeznek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 "Húdejó hogy nincs gyerekem." Na az ilyen hozzáállás miatt fogy a nemzet. :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 "Húdejó hogy nincs gyerekem." Na az ilyen hozzáállás miatt fogy a nemzet. :( :DAzért ne haragudjunk Tom-ra, hisz még fiatal. Én is 24 évesen "gyártottam" le a prototípust. Most meg már hárman vannak. Tehát még van esélye rá, hogy mire annyi lesz, mint mi, már akár 5-6 gyereke legyen! :D :D :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 "Húdejó hogy nincs gyerekem." Na az ilyen hozzáállás miatt fogy a nemzet. :( :D Azt tudjuk a Te génálományodat feltétlenül tovább kell vinni, de én azért nem erőltetném a sajátomat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Azt akarod, hogy 20 év múlva mi legyünk a kissebbség? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 2050-re leszünk azok, ha jól emlékszem. Csak arra leszek kíváncsi, h kinek az adójából fog működni az ország? Az akkori többség ma sem dolgozik... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Látom megmozgatott titeket ez a gyerek, ill. piszok téma. Pedig ezt csak úgy írtam. Na mindegy. Amúgy az egészben az a legszebb, hogy aki ilyenek miatt haragudna meg a gyerekre (hirtelen pár pillanatig lehet), az eláshatja magát, és sajnos ismerek ilyen embert..... Meg is van róla a véleményem. Neki nem a gyerek fontos, hanem az AUTÓ! Csak nem tudom, miért nem azt vette feleségül, és kérte meg, hogy legyen sok közös "kispolszkijuk". ui: ráadásul még a pénzt is sajnálja a kocsijára, kb. 3 éves olajjal fut a gép, No csere! Van , amiért mérges is vok néha, pl. mikor sáros lábát felteszi az ülés hátuljára, és feszegeti.Na utóbbi a halálom.Olyankor erélyesebb szoktam lenne, viszont alapvetően most ez a problem kiküszöbölve, mert az új ülésből nem tudja olyan magasra tenni a lábát.Lábtörlőként végezte a fejtámlahuzat is.Az meg nem érdekel, mert inkább fillérekért veszek másikat, ha kell. Vannak trükkök! :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 arról nem is beszélve, hogy 2 ki-beszállás után a hátsó szőnyegeket az űlések alól kell előhuznom, amikor természetesen már tiszta kosz a kárpit... :doubt:Nekem a nejem ül hátul a gyerek mellett, de mindkét oldalon el szokott tünni a szőnyeg az ülés alatt. Most beleolvasott az előzőekbe, és a szőnyegre az volt a válasz, hogy beleakad a cipősarka (kérdem én, megigazítani nem lehet?) A másik szöveg meg az, hogy ők is mennyit takarítanak utánunk stb...de erre már nem is írok..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Tépőzárat kell anyuval varratni a szőnyeg aljára, akkor ott marad a helyén. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
valoati Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 amikor megvettem,az autót,kitakaritottam,ezt találtam a hátsó ülés alatt: két olom katonát,kb 400 forint aprót 3 eurót névjegyeket,egy kevés popcornt,kb egy marékra való morzsát,némi virágmagvat,a nád bugájából darabokat,és egy kevés csokoládét.Sajnos nem ismertem az előző tülajokat,de ebből azértkiderül,hogy milyen sokoldalú autó egy caraván/vagy nem is ez derül ki????/ ja és nekem hátul azóta jó kis agrogumis szürke szőnyeg van,az pont befeszül,igy elég nehezen tudják arrébb rúgni...! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 amikor kivettük az elsőülést megtaláltunk egy klub reklámlapját...francia telefonszámmal....tehát valszeg még az első tulaj hagyta benne :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Nekem még nincs ilyen problémám, csak egy nagy van. Ha ritkán kiviszem a kocsit hétvégén este (én akkor nem szoktam vezetni), jönnek a haverok bemásznak hátra a három ajtósba és ott jól elvannak. A sörös üvegek gurulnak össze vissza, mindenki részeg csak én nem, vagy a sofőr. az egyik haverom szokása, hogy a patáit felrakja a műszerfalra, a másiknak állandóan kifolyik a sör, dehogy van büdös másnap. Dehát részeg embereknek beszélhet az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Nekem még nincs ilyen problémám, csak egy nagy van. Ha ritkán kiviszem a kocsit hétvégén este (én akkor nem szoktam vezetni), jönnek a haverok bemásznak hátra a három ajtósba és ott jól elvannak. A sörös üvegek gurulnak össze vissza, mindenki részeg csak én nem, vagy a sofőr. az egyik haverom szokása, hogy a patáit felrakja a műszerfalra, a másiknak állandóan kifolyik a sör, dehogy van büdös másnap. Dehát részeg embereknek beszélhet az ember. Utána be lehet őket szervezni egy jó kis baráti autóápolásra! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Nálam két szabály van az autóba! Az első nem dohányzunk, második nincs kajálás! Akinek nem tetszik az gyalog jön! Persze a kölykök kivételek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Az első nem dohányzunkEz aranyszabály!!pedig én bagós vok. Persze a kölykök kivételek! Akkor nem csak én vok részrehajló! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Nálam két szabály van az autóba! Az első nem dohányzunk, második nincs kajálás! Akinek nem tetszik az gyalog jön! Persze a kölykök kivételek! Ők cigizhetnek! :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Akkor nem csak én vok részrehajló!A részrehajlás ára, hogy néha fél csokis linzerek kerülnek elő innen onnan! Sebaj így jártunk! :smt098 Ők cigizhetnek! Azt mindenkinek tilos a kocsiban! (vártam ki lesz az első poéngyáros!) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 A részrehajlás ára, hogy néha fél csokis linzerek kerülnek elő innen onnan! Sebaj így jártunk! :smt098 Penészes almadarabka?Hm? :roll: :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
2004tiborc Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Nem kell olyan komolyan venni az elso ulessor mogotti esemenyeket. Ugyis mindig elol ulunk, nem? Oszt mi van hatul azt ugy sem figyeljuk vezetes kozben. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Nálam két szabály van az autóba! Az első nem dohányzunk, második nincs kajálás! Akinek nem tetszik az gyalog jön! Persze a kölykök kivételek! Amikor még én is bagóztam akkor én sem gyujtottam rá a kocsiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Penészes almadarabka?Hm? Király! legalább nem kell illatosítót venni! Jártam úgy skoda 120L-el hogy vártunk az ovi előtt a kölyök addig megbontotta a kalaptartót! Habár ezek nem az én srácaim de imádom őket úgyhogy ez legyen a legkevesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Nem lehet, hogy csak a motorra lett volna kíváncsi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Azt mindenkinek tilos a kocsiban! (vártam ki lesz az első poéngyáros!) :( Magas labda volt, nem lehetett kihagyni! :laughing6: Egyébként osztom a véleményt a cigizéssel kapcsolatban, sőt én szigorítanám is, hogy semilyen zárt helyen se lehessen rágyújtani nemcsak a kocsiban! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Akkor nyeltanilag javítom a mondaot, hogy rágyujtani Tilos! De bizonyos személyeknek cigizni szabad! :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts