Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Nem biztos az....... Elég kemény fickónak nézett ki a buzuki stiftbe! Az a napszemüveg, meg a tetkó..... ^_^ Mikor taliztunk a Balatonon nem gondoltam volna! Dita te tudtad? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Mi? Az a két kiló vas ami benne van? Igaz van még benne ugy 30 kiló aluminium is. ^_^ Sínesfím tázsvííír!! :D :D :D Nem nem....tanúsíthatom hogy nem néni :D ;) Attól még haraphat.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Tiv cartárs van közeli kép a tetkóról? Most tervezek én is egyet, Egy motorháztetőre festettem egyszer egy olyan halálfejes, kaszás, féle ábrát.....régen volt de nagyon megtetszett, ha nem tudom újra pontosan lerajzolni, akkor motorháztetővel kell bemennem a szalonba ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Tiv cartárs van közeli kép a tetkóról? Most tervezek én is egyet, Egy motorháztetőre festettem egyszer egy olyan halálfejes, kaszás, féle ábrát.....régen volt de nagyon megtetszett, ha nem tudom újra pontosan lerajzolni, akkor motorháztetővel kell bemennem a szalonba :D :D ^_^ :D ez is jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Sínesfím tázsvííír!! :D :D :D Attól még haraphat.. ^_^ ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Tiv cartárs van közeli kép a tetkóról? Most tervezek én is egyet, Egy motorháztetőre festettem egyszer egy olyan halálfejes, kaszás, féle ábrát.....régen volt de nagyon megtetszett, ha nem tudom újra pontosan lerajzolni, akkor motorháztetővel kell bemennem a szalonba ^_^ :D msn Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Nem biztos az....... Elég kemény fickónak nézett ki a buzuki stiftbe! Az a napszemüveg, meg a tetkó..... :D Mikor taliztunk a Balatonon nem gondoltam volna! Dita te tudtad? Igen, találkoztunk már. ^_^ Megsúgom, nem is egyszer. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 http://gamesnet.vo.llnwd.net/o1/gamestar/o...223004_main.jpg ^_^ :D ez is jó Ideiglenes Forgalmi Akadály? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 http://gamesnet.vo.llnwd.net/o1/gamestar/o...223004_main.jpg ^_^ :D ez is jó :D :D Ezzel csajozhat ám igazán: 6500köbcenti, két üléses, kék, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Tiv cartárs van közeli kép a tetkóról? Most tervezek én is egyet, Egy motorháztetőre festettem egyszer egy olyan halálfejes, kaszás, féle ábrát.....régen volt de nagyon megtetszett, ha nem tudom újra pontosan lerajzolni, akkor motorháztetővel kell bemennem a szalonba ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 msn okés ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 És a néni nem harap? ;) :D Az attól függ... :D Viccet félretéve, nem vagyok én olyan. ^_^ Nem nem....tanúsíthatom hogy nem néni :D ;) Aranyos vagy. :D Ditáról tudom :D ;) :D Rendes csaj vagyok. :D Nééééha. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 ^_^ :D Ezzel csajozhat ám igazán: 6500köbcenti, két üléses, kék, És ráadásul turbós is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Az attól függ... ;) Viccet félretéve, nem vagyok én olyan. ^_^ Tuuudom én ;) Csak viccelek..tudod milyen vagyok. :D jó :D :D :D ;) Ezzel csajozhat ám igazán: 6500köbcenti, két üléses, kék, :D :D lehet menni vele a deszkóba Ideiglenes Forgalmi Akadály? ;) :D úúúgyám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Tiv cartárs van közeli kép a tetkóról? Most tervezek én is egyet, Egy motorháztetőre festettem egyszer egy olyan halálfejes, kaszás, féle ábrát.....régen volt de nagyon megtetszett, ha nem tudom újra pontosan lerajzolni, akkor motorháztetővel kell bemennem a szalonba ^_^ :D Ez a jobb váll. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Igen, találkoztunk már. ^_^ Megsúgom, nem is egyszer. :D Ez így igaz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Uhh. Én teljesen annak néztem. :D Vagy elnéztem valamit? ^_^ :D Erre mondják, hogy nézőpont kérdése. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 :D Erre mondják, hogy nézőpont kérdése. :D Faterral ezt a mondást másképp mondjuk.. " nem mindegy hogy a f....nak melyik oldalán állsz " ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 borgőzös estét mindenkinek! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 borgőzös estét mindenkinek! :D Üdv. Én a sört szeretem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Üdv. Én a sört szeretem. ^_^ Akkóó sörgőzt neked :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 borgőzös estét mindenkinek! :D Elfogyott :D Én a sört szeretem. ^_^ Egy bőcsi fajta viszont még van a hűtőben.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Nem olyan egyszerű. Mivel elég keskeny a telek, előre nem "tenném", hátra meg nem tudom, mert fákat kéne kivágni és nincs szívem hozzá. :D Egyébként sem fogadhatnék el ilyesmit. ^_^ Nekem is keseny a telek kábé 3méter van a ház mellett, szépen lefedtem a bejárót. ;) Nekem spec semmi az alufólia kaszniján kívül :D azt és az igénytelen belsejét leszámítva mechanikailag szinte szétverhetetlenek, főleg az egyhattizenhatszelep :D tény, hogy megbízhatóak -ez az 1 dolog amit irigylek bennük, semmi több :D és a legnagyobb poén mikor az MK1-es teszkótuningos rettenettel le akarnak nyomni :D :D na az kíííísz.. :D A fönököm Ignisében az én 16 éves Astrám lámpa, és tükörkapcsolója van, ráadásul simán az ajtóba beszabva egyáltalán nem esik kézre. Igényesség, az van. :D Haló CarTársak! most értem haza suliból utána meg hívtak hogy levezetésként mamámnál fát be kellene rakni! ;) :D ;) :D Felhasogatni meg én fogom? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Nekem is keseny a telek kábé 3méter van a ház mellett, szépen lefedtem a bejárót. ;) A fönököm Ignisében az én 16 éves Astrám lámpa, és tükörkapcsolója van, ráadásul simán az ajtóba beszabva egyáltalán nem esik kézre. Igényesség, az van. :D Felhasogatni meg én fogom? ^_^ Ne legyél már ilyen szőrszálhasogató, akarom mondani fahasogató!! :D Inkább igyál egy pohár bort/sört/pályinkát! :D Esetleg mindegyikből! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Ne legyél már ilyen szőrszálhasogató, akarom mondani fahasogató!! :D Inkább igyál egy pohár bort/sört/pályinkát! :D Esetleg mindegyikből! ;) Szépen nézne ki. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts