zozor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Hallo! Jön innen valaki Pályanapra? Mármint aki errefelé (is) el tud jönni? Én mennék, csak hát az ótó kell asszonynak, így gondoltam hátha akad valaki, akit lestoppolhatnék-természetesen üa-ilag beszállok... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Engem lehet,hogy érdekelne ennyiért. ^_^ Rendben, megérdeklődöm. De ne számíts azonnali válaszra (tapasztalatból mondom) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Rendben, megérdeklődöm. De ne számíts azonnali válaszra (tapasztalatból mondom) ^_^ Ráér nekem bőven. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Tegnap szakadó esőben mentünk be Pestre és megint megállapítottam, hogy úúútálok esőben vezetni. ^_^ Akkor már inkább hóban... Hát itt ritka pocsék idő van. Úgy fúj a szél, hogy azt nézegetem a kert melyik részére álljak az autóval, ahol védettebb helyen van. :D Nem örülnék egy faágnak vagy cserépdarabnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Tegnap szakadó esőben mentünk be Pestre és megint megállapítottam, hogy úúútálok esőben vezetni. ^_^ Akkor már inkább hóban... Hát itt ritka pocsék idő van. Úgy fúj a szél, hogy azt nézegetem a kert melyik részére álljak az autóval, ahol védettebb helyen van. :D Nem örülnék egy faágnak vagy cserépdarabnak. :D Jájá :D haw a zsííííír.. :D ;) Talán inkább a garázsba, nem? ;) Ott elvileg nem kellene ráhullania semminek sem.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Jájá :D haw a zsííííír.. :D ;) Talán inkább a garázsba, nem? :D Ott elvileg nem kellene ráhullania semminek sem.. ^_^ Igen, ott jó helyen lenne, ha volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Igen, ott jó helyen lenne, ha volna. :D Csináljunk egyet? ^_^ Hiszek a kollektív összefogás erejében.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Megvolt az első nap.... Alig lesz 1 pár órám a héten..összesen valami 7-8 óra egész héten. Viszont naaaagggyon csini csajok vannak ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Csináljunk egyet? :D Hiszek a kollektív összefogás erejében.. :D Nem olyan egyszerű. Mivel elég keskeny a telek, előre nem "tenném", hátra meg nem tudom, mert fákat kéne kivágni és nincs szívem hozzá. :D Egyébként sem fogadhatnék el ilyesmit. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Nagyon eltünt a koma. lehet megvette a $uzukit!^_^ Lehet a suzukis fórumon lassabban kap választ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Viszont naaaagggyon csini csajok vannak ;) :D Szoktak lenni :D Nem olyan egyszerű. Mivel elég keskeny a telek, előre nem "tenném", hátra meg nem tudom, mert fákat kéne kivágni és nincs szívem hozzá. :D Egyébként sem fogadhatnék el ilyesmit. ^_^ Az az csak túl van bonyolítva :D Nem kell a fákat kivágni ha a kocsi közéjük fér, OSB lappal körbe kell ragasztani meg valami tetőt neki azt jówan ;) tudok én kreatív lenni, ne aggódj :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Szoktak lenni :D De ez feltűnően sok ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 De ez feltűnően sok :D Akkor szépen be lehet osztani ;) minden estére jöhet 2-3 ^_^ talán kihúzod velük a következő szezonig.. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Hallo! Jön innen valaki Pályanapra? Mármint aki errefelé (is) el tud jönni? Én mennék, csak hát az ótó kell asszonynak, így gondoltam hátha akad valaki, akit lestoppolhatnék-természetesen üa-ilag beszállok... :D Ha nagyon nem találsz senkit, akkor szóljál ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Akkor szépen be lehet osztani :D minden estére jöhet 2-3 ^_^ talán kihúzod velük a következő szezonig.. ;) :D ;) taláán.. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 De ez feltűnően sok ^_^ Akkor lehet hogy kevés az a 7-8 óra hetente. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Lehet a suzukis fórumon lassabban kap választ ^_^ Olyan is van? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Akkor lehet hogy kevés az a 7-8 óra hetente. ;) :D Hááát... :D végülis igaz.. :D De van 1-2 olyan csaj is hogy bűűűűűh...... ^_^ Van 1 olyan aki 19 éves és kinéz kb 11 évesnek..Nem vicc. Olyan kis alacsony, olyan kis semmi forma, az arca is kislányos, a beszéd is..de közbe 19 éves. Érdekes amikor a dohányzóba ott szívja a cigit :D Épp azt beszéltük egy tavalyról mellémkerült osztálytársammal, hogy ez..ez ajándék az ilyen beteg pedofil állatoknak :D 19 éves de közbe kislány kinézet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Akkor lehet hogy kevés az a 7-8 óra hetente. :D :D A maradékban legalább kihasználhatja a szabad kapacitásait a csajokra nézve.. ;) ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Olyan is van? :D ;) :D :D http://swiftforum.hu/forum/viewforum.php?f...c83cd37a0784a0d Még az üléshuzatnak is van külön topic-ja ^_^ amugy nekünk mi bajunk van a suzukival? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Hááát... :D végülis igaz.. ;) De van 1-2 olyan csaj is hogy bűűűűűh...... ^_^ Van 1 olyan aki 19 éves és kinéz kb 11 évesnek..Nem vicc. Olyan kis alacsony, olyan kis semmi forma, az arca is kislányos, a beszéd is..de közbe 19 éves. Érdekes amikor a dohányzóba ott szívja a cigit :D Épp azt beszéltük egy tavalyról mellémkerült osztálytársammal, hogy ez..ez ajándék az ilyen beteg pedofil állatoknak :D 19 éves de közbe kislány kinézet Azért előbb kérd el a személyijét. ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 :D http://swiftforum.hu/forum/viewforum.php?f...c83cd37a0784a0d Még az üléshuzatnak is van külön topic-ja ^_^ amugy nekünk mi bajunk van a suzukival? :D Nekem semmi. Igaz az ex asszony 1.0 suzukija szorított hónaljban. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Azért előbb kérd el a személyijét. :D :D :D ;) :D :D Nem tetszik. Jobb az érett ;) Mindenből van rajta aaaz az igazi :D húúú bazzz... ^_^ msnen 1 volt osztálytársnak ez van kint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Nekem semmi. Igaz az ex asszony 1.0 suzukija szorított hónaljban. :D :D Talán inkább derékban, nem??? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 :D http://swiftforum.hu/forum/viewforum.php?f...c83cd37a0784a0d Még az üléshuzatnak is van külön topic-ja ^_^ amugy nekünk mi bajunk van a suzukival? :D Az érdekes, hogy itt sokan ültetik az autót, a suzukisok meg. :D ;) hmmm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts