spzoli Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Úgy gondoltam, hogy majd egyben marad :D Ott fog az is rohadni a használtauton szerintem :D Ez nem érdekel ? http://www.fezen.hu/ Péntek mondjuk. Báár, kicsit necces, pályanap másnap :D ;) Én nem. :D Elég sűrű két hét lesz ez most. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Hmm..hát ez nagyon nagyon fa5za...úgytűnik eddig tartott az astra renoválása... :D :D ^_^ ??Hogy hogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 :D ^_^ ??Hogy hogy? Este elmondom részletesen msnen. Vagy délután..amikor otthon leszek :D Nyugi..nem törtem össze, és nem is lesz eladva, és baja sincs..nem az autóval van a gond. De majd elmondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Este elmondom részletesen msnen. Vagy délután..amikor otthon leszek :D Nyugi..nem törtem össze, és nem is lesz eladva, és baja sincs..nem az autóval van a gond. De majd elmondom. Jólvan Rendben! :D Engem nem szabad ám ijeszgetni! ^_^ ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Aúúú! Most már minden rendben, nem maradt nyoma? :D Ritka vendég vagy nálunk mostanában... ^_^ Hát igyekeztem teljesen kiszárítani. Nem maradt nyoma, a müanyagok picit kifehéredtek de tegnap lekentem szilikonnal. Jönnék gyakrabban is de nem nagyon van időm még gép közelében előfordulni sem. Nem húzza föl az ablakot zárásnál? :D Csak a full elektromos ablakkal szereltek képesek erre. Nekem csak az első 2 elektromos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Hát igyekeztem teljesen kiszárítani. Nem maradt nyoma, a müanyagok picit kifehéredtek de tegnap lekentem szilikonnal. Jönnék gyakrabban is de nem nagyon van időm még gép közelében előfordulni sem. Csak a full elektromos ablakkal szereltek képesek erre. Nekem csak az első 2 elektromos. Ha nyomva tartod a zárás gombot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Ha nyomva tartod a zárás gombot? Sömmi. Próbáltam mindenféleképpen..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Sömmi. Próbáltam mindenféleképpen..... Az fura, comboban múkoggy. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Az fura, comboban múkoggy. ^_^ Ja. Próbáltuk mi is. Sőt...ha benne ülsz az autóban akkor nem is tudod zárni csak kivülről. Igazán bele varázsolhatták volna az enyémbe is ezt a funkciót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Ja. Próbáltuk mi is. Sőt...ha benne ülsz az autóban akkor nem is tudod zárni csak kivülről. Igazán bele varázsolhatták volna az enyémbe is ezt a funkciót. Lehet, hogy csak programozás kérdése. ^_^ Hastra topikban kérdezd ki a népet, hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Lehet, hogy csak programozás kérdése. ^_^ Hastra topikban kérdezd ki a népet, hátha. Próbáltuk Tech2-vel.....nuku. Látjátok a háttérben azt a gyönyörű Astrát? (sztem csak fókuszálási hiba az egész) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Az fura, comboban múkoggy. ^_^ Omegában is, még a tetőablakot is becsukja hosszú gombnyomással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Próbáltuk Tech2-vel.....nuku. http://img10.indafoto.hu/8/3/21423_1a93e01...d8a89c0b8_m.jpg Látjátok a háttérben azt a gyönyörű Astrát? (sztem csak fókuszálási hiba az egész) Bizony! Nekem is az tűnt fel egyből :D Ez a bordó meg olyan mint valami csiga így kinézetre... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 megjöttek az elektromos ablakok stb ^_^ THX to Frecsume Lenne is egy kérdésem: A második képen van egy kis kapcsoló, az hova kell? Illetve a nagy fekete csatlakozó?Központizár? Nagy fehér a kapcsolóhozkell, kis fehér a magashanghoz, kisebb kocka fekete a tükörhöz majd. Jol tudom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 A kpzárnak meg az ablak motornak hasonló a csatija, csak a lábak mások benne-->tehát az a nagy fekete A nagy fehér az tükör, vagy elablak kapcsoló, így képről meg nem mondom neked. 2pines fekete az a magas. A maradék fekete meg passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Én ott leszek Fezen-en. Azért nem megyek pályanapra. :D Fesztivál milliónyi van az évben, pályanap csak egy ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 megjöttek az elektromos ablakok stb ^_^ THX to Frecsume Lenne is egy kérdésem: A második képen van egy kis kapcsoló, az hova kell? Illetve a nagy fekete csatlakozó?Központizár? Nagy fehér a kapcsolóhozkell, kis fehér a magashanghoz, kisebb kocka fekete a tükörhöz majd. Jol tudom? http://pics.coldline.hu/pics/83414-20100830-Yp2sBZ.jpg http://pics.coldline.hu/pics/83415-20100830-3U47sX.jpg Ami 2-pólusú fehér csati az a magashangszóróé, a vele egy kábelen levő fekete csati a sárga pöckökkel a tüköré, a nagy fehér csati az elektromos ablaké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Ami 2-pólusú fehér csati az a magashangszóróé, a vele egy kábelen levő fekete csati a sárga pöckökkel a tüköré, a nagy fehér csati az elektromos ablaké. Igen igen azóta kisilabizáltam, neked is kösz SP Már csak akis kapcsolót nem tudom mi lehet... Kipróbáltam a vezetőoldalit, és már be is tanítottam a levegőbe ^_^ Jól működik, szépen megy magátol fel le kicsit hosszabb gombnyomásra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Igen igen azóta kisilabizáltam, neked is kösz SP Már csak akis kapcsolót nem tudom mi lehet... Kipróbáltam a vezetőoldalit, és már be is tanítottam a levegőbe ^_^ Jól működik, szépen megy magátol fel le kicsit hosszabb gombnyomásra :D A kis mikrokapcsoló a központizárhoz megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 A kis mikrokapcsoló a központizárhoz megy. Oké akkor már megvan minden amivel találkoztam ^_^ köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 ^_^ :D :D :D Dáwid, megkérdeztem Norcit, nem volt máriapócson. Ezt a linket is tőle koppintottam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Megtáltosodott a magyar posta?:D Megérkezett minden amit rendeltem, megjöttek a kapaszkodós pilácsok is ^_^ Ma: fordulatszámmérős óra, kapaszkodós pilács beszerelés. Lassan utolérlek Laci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Megtáltosodott a magyar posta?:D Megérkezett minden amit rendeltem, megjöttek a kapaszkodós pilácsok is :D Ma: fordulatszámmérős óra, kapaszkodós pilács beszerelés. Lassan utolérlek Laci ;) Ha lesötétíted akkor le is hagytál ^_^ Beletetted a fordulatszámmérős órát? Működik? Ledesíteni akarod? Ha igen milyen színűre? Ha nem, miért nem? :D Sok a kérdés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Ha lesötétíted akkor le is hagytál ^_^ Beletetted a fordulatszámmérős órát? Működik? Ledesíteni akarod? Ha igen milyen színűre? Ha nem, miért nem? :D Sok a kérdés? Egyelőre nem ledesítem, majd télen,addigra csinálok egy teszt verziót, amiben kitalálok mindent. Sárgára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Egyelőre nem ledesítem, majd télen,addigra csinálok egy teszt verziót, amiben kitalálok mindent. Sárgára ^_^ Nekem az előző órámat ugye Dáwid és Sanci megcsinálták hirtelenjébe még pár hete, ezt az újat meg azért csináltam meg mert itt-ott nem világított és foltos volt éjszaka. Aztán ha már úgyis ott voltak a piros ledek a régi órába, plusz még tetszik is mert tényleg jól néz ki,(és még fater is megkérdezte, hogy: akkor nem lesz piros? :D ) így megcsináltam. Meg amúgyis szét akartam szedni mert a kézifék visszajelzője nem működött. Aztán azt is megcsináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts