Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Aúúú! Most már minden rendben, nem maradt nyoma? :D

Ritka vendég vagy nálunk mostanában... ^_^

Hát igyekeztem teljesen kiszárítani. Nem maradt nyoma, a müanyagok picit kifehéredtek de tegnap lekentem szilikonnal. Jönnék gyakrabban is de nem nagyon van időm még gép közelében előfordulni sem.

Nem húzza föl az ablakot zárásnál? :D

Csak a full elektromos ablakkal szereltek képesek erre. Nekem csak az első 2 elektromos.

Megosztás:

Hát igyekeztem teljesen kiszárítani. Nem maradt nyoma, a müanyagok picit kifehéredtek de tegnap lekentem szilikonnal. Jönnék gyakrabban is de nem nagyon van időm még gép közelében előfordulni sem.

Csak a full elektromos ablakkal szereltek képesek erre. Nekem csak az első 2 elektromos.

Ha nyomva tartod a zárás gombot?

Megosztás:

megjöttek az elektromos ablakok stb ^_^

THX to Frecsume

Lenne is egy kérdésem:

A második képen van egy kis kapcsoló, az hova kell?

Illetve a nagy fekete csatlakozó?Központizár?

Nagy fehér a kapcsolóhozkell, kis fehér a magashanghoz, kisebb kocka fekete a tükörhöz majd. Jol tudom?

83414-20100830-Yp2sBZ.jpg

83415-20100830-3U47sX.jpg

Megosztás:

megjöttek az elektromos ablakok stb ^_^

THX to Frecsume

Lenne is egy kérdésem:

A második képen van egy kis kapcsoló, az hova kell?

Illetve a nagy fekete csatlakozó?Központizár?

Nagy fehér a kapcsolóhozkell, kis fehér a magashanghoz, kisebb kocka fekete a tükörhöz majd. Jol tudom?

http://pics.coldline.hu/pics/83414-20100830-Yp2sBZ.jpg

http://pics.coldline.hu/pics/83415-20100830-3U47sX.jpg

Ami 2-pólusú fehér csati az a magashangszóróé, a vele egy kábelen levő fekete csati a sárga pöckökkel a tüköré, a nagy fehér csati az elektromos ablaké.

Megosztás:

Ami 2-pólusú fehér csati az a magashangszóróé, a vele egy kábelen levő fekete csati a sárga pöckökkel a tüköré, a nagy fehér csati az elektromos ablaké.

Igen igen azóta kisilabizáltam, neked is kösz SP

Már csak akis kapcsolót nem tudom mi lehet...

Kipróbáltam a vezetőoldalit, és már be is tanítottam a levegőbe ^_^ Jól működik, szépen megy magátol fel le kicsit hosszabb gombnyomásra :D

Megosztás:

Igen igen azóta kisilabizáltam, neked is kösz SP

Már csak akis kapcsolót nem tudom mi lehet...

Kipróbáltam a vezetőoldalit, és már be is tanítottam a levegőbe ^_^ Jól működik, szépen megy magátol fel le kicsit hosszabb gombnyomásra :D

A kis mikrokapcsoló a központizárhoz megy.

Megosztás:

Megtáltosodott a magyar posta?:D

Megérkezett minden amit rendeltem, megjöttek a kapaszkodós pilácsok is :D

Ma: fordulatszámmérős óra, kapaszkodós pilács beszerelés. Lassan utolérlek Laci ;)

Ha lesötétíted akkor le is hagytál ^_^ Beletetted a fordulatszámmérős órát? Működik? Ledesíteni akarod? Ha igen milyen színűre? Ha nem, miért nem? :D Sok a kérdés?

Megosztás:

Ha lesötétíted akkor le is hagytál ^_^ Beletetted a fordulatszámmérős órát? Működik? Ledesíteni akarod? Ha igen milyen színűre? Ha nem, miért nem? :D Sok a kérdés?

Egyelőre nem ledesítem, majd télen,addigra csinálok egy teszt verziót, amiben kitalálok mindent.

Sárgára :D

Megosztás:

Egyelőre nem ledesítem, majd télen,addigra csinálok egy teszt verziót, amiben kitalálok mindent.

Sárgára ^_^

Nekem az előző órámat ugye Dáwid és Sanci megcsinálták hirtelenjébe még pár hete, ezt az újat meg azért csináltam meg mert itt-ott nem világított és foltos volt éjszaka. Aztán ha már úgyis ott voltak a piros ledek a régi órába, plusz még tetszik is mert tényleg jól néz ki,(és még fater is megkérdezte, hogy: akkor nem lesz piros? :D ) így megcsináltam. Meg amúgyis szét akartam szedni mert a kézifék visszajelzője nem működött. Aztán azt is megcsináltam.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.