Guest Sanci Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Gratulálok! ^_^ Köszi ;) Ezt csinálom, csak már unom. Mondom eddig egy sem jött, most meg sorban. Mindegy, ha nem marad abba, csinálok egy másik postafiókot ezt meg kitörlöm. Ennyi. :D Nekem se jött, igaz nekem azon a bizonyoson küldözgetnek :D Az meg a másik megoldás :D nekem is volt másik fiókom, kénytelen voltam lecserélni, a géméles címmel nem szimpatizált a renccer.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nesze neked megbízhatóság.. ^_^ Én meg cserélhetem megint azt a Q ablakmosó motort :D épphogy brunyál :D a lé nincs besűrűsödve ésatöbbi, szimplán sz r -nesze nekem 1.5 éves noname "Topran" :D a csodát érdekli, hogy a Bosch 6 rugóba fáj, azt veszek.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nesze neked megbízhatóság.. ^_^ Én meg cserélhetem megint azt a Q ablakmosó motort :D épphogy brunyál :D a lé nincs besűrűsödve ésatöbbi, szimplán sz r -nesze nekem 1.5 éves noname "Topran" :D a csodát érdekli, hogy a Bosch 6 rugóba fáj, azt veszek.. ;) Az a jó, hogy legalább visszahívják, ha kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Köcce ^_^ Gratulálok Én is! Tessék megünnepelni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Ezek? ;) Simán.. :D Amúgy meg ma vagyunk az asszonnyal kemény 1 éves házasok ^_^ a kaja nagyja megvan, a bor meg már a hűtőben vigyorog.. :D Gratula, akkor már csak 12 év, és utolérsz. :D Helyes! Gratulálok Nektek :D Így tovább Törésteszt Zotya! Meg mernéd próbálni? :D De csak akkor ha utánna meg is javítod :D Most mér? A kocsi nem sérült. ;) Nesze neked megbízhatóság.. :D Emlékeztek arra a beragadó gázpedál mizériára a Toyotánál? Közeben kiderült, hogy az esetek nagy részében a vezető volt a hunyó, illetve meg sem próbáltak fékezni, vagy a váltót üresbe húzni. :D Klikk ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Hát nem. Az előbb voltak vevők a szomszéd házban, a nő az nagyon kiakasztó volt. ^_^ Olyanokat kérdezett, hogy ugye én már régebben itt lakom, és a ház észak-déli tájolású, mit tudok róla mondani, hogyan élem én ezt meg? :D Hát, izé, csak úgy elvagyok benne. ;) Hűha, meg kellene csinálni valahogy az Msn-em. ;) :D Nekem valami Krisztina szokott iméleket küldözgetni Orgazmus titkok címmel. Az asszony is Krisztina, lehet hogy ő az? :D Beszéljek vele, vagy inkább ne borogassam a bilit? :D :D Zotya ne nevezzünk a Való Villába? ;) :D :D :D Ingyen kaja, pia, meg minden. Igaz, net nem biztos hogy van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Zotya ne nevezzünk a Való Villába? :D :D :D ;) Ingyen kaja, pia, meg minden. Igaz, net nem biztos hogy van. :D Fórum nélkül? ^_^ Inkább vágják le valamimet! ;) Kérdezte a nő, hogy látja hungizom a házam, nem félek attól hogy az egerek belemennek? Kérdem mibe a hungiba? Minek? Hát mert azok mindent rágnak, és lehet belefészkelnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Gratulálok Én is! Tessék megünnepelni! ;) Meg lesz, ne aggódj :D :D Gratula, akkor már csak 12 év, és utolérsz. ;) Köszi :D amúgy jó 11 éve vagyunk együtt ^_^ Zotya ne nevezzünk a Való Villába? :D :D :D ;) Igaz, net nem biztos hogy van. ;) Azaz :D adok én neki kölcsön egy netbookot meg mobilnetet :D ilyen apróságokon nem akadunk fel, ugye? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Köszi ;) amúgy jó 11 éve vagyunk együtt ^_^ Mi meg 19 éve. :D Akarom mondani: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Mi meg 19 éve. :D Akarom mondani: :D :D És ugye a fórumot nem olvassa?? ^_^ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Mi meg 19 éve. ^_^ Akarom mondani: :D :D :D ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Fórum nélkül? :D Inkább vágják le valamimet! ;) Kérdezte a nő, hogy látja hungizom a házam, nem félek attól hogy az egerek belemennek? Kérdem mibe a hungiba? Minek? Hát mert azok mindent rágnak, és lehet belefészkelnek. :D De szép lesz ha a szomszédodba költözik. :D Elég kíváncsi nő. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Ha így alakulna a címet kérném PÜ-ben megosztani velem ^_^ Mindenképp! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Mindenképp! ;) Okés! :D én meg 1 régi CD-n találtam képeket még nagyon a 2000es évek elejéről.. ^_^ Még jogsim se volt, a kocsi is fiatalabb volt..eléggé szar minőségű képek, mind telós..de ez van :D Még a régi csomiajtóval. és bizony! Piros zsibis opeles matrica is volt a szélvédőn :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Okés! ;) én meg 1 régi CD-n találtam képeket még nagyon a 2000es évek elejéről.. :D Még jogsim se volt, a kocsi is fiatalabb volt..eléggé szar minőségű képek, mind telós..de ez van :D http://dl.dropbox.com/u/7102596/Kep23.jpg Még a régi csomiajtóval. [http://dl.dropbox.com/u/7102596/Kep003.jpg http://dl.dropbox.com/u/7102596/Kep056.jpg és bizony! Piros zsibis opeles matrica is volt a szélvédőn :D Meg sem közelíti mai énjét! Jó hogy lett jogsid! :D :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Meg sem közelíti mai énjét! Jó hogy lett jogsid! :D :D ^_^ Építeni kell a gépet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Építeni kell a gépet :D tervezett utamra tudod! ;) kész lesz aztán "felszántjuk" egész Debrecent ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Fórum nélkül? :D Inkább vágják le valamimet! ;) Kérdezte a nő, hogy látja hungizom a házam, nem félek attól hogy az egerek belemennek? Kérdem mibe a hungiba? Minek? Hát mert azok mindent rágnak, és lehet belefészkelnek. :D Túl nagy hülyeséget nem mondott. Találkoztam már ilyennel. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 tervezett utamra tudod! :D kész lesz aztán "felszántjuk" egész Debrecent ^_^ :D :D ;) Még feljebb Tesókám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Építeni kell a gépet :D Vagy két hónapig állt a kocsi ezzel a címszóval nekem is a kertben a fák között :D Eredmény: a fű már csak jövőre nő ki ott ahol állt a kocsi, na meg egy astrás csaj megdícsért, hogy de szépen megcsináltam a tetőkárpitot, meg az A oszlop burkolatát. Nem mondanám, hogy megérte ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Néztétek azixfaktort? Nálam eddig ez a csaj a tuti nyerő. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Túl nagy hülyeséget nem mondott. Találkoztam már ilyennel. :D ^_^ a hungiba? az egy süke egér volt biztos :D :D elvileg az egerek a hungarocelt nem szeretik, mert csörög... elvileg. hogyis van a gyakorlat bassza az elméletet, vagy fordítva? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Néztétek azixfaktort? Nálam eddig ez a csaj a tuti nyerő. ^_^ Megaszar xfucktor ugyan az, valamivel ki kell tölteni a műsoridőt, de én inkább fórumozok olyankor, és zenélek, vagy kint kocsikázok inkább. Nagyon nem szeretem ezeket a műsorokat. Na meg a való villa :D :D azt még nézném is, de ha annyira lesz pörgős, mint a csóka aki elmondja a szöveget, asszem altatónak jó lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 a hungiba? az egy süke egér volt biztos :D ^_^ elvileg az egerek a hungarocelt nem szeretik, mert csörög... elvileg. hogyis van a gyakorlat bassza az elméletet, vagy fordítva? :D Pdig egér volt, nem is kevés. Hungi már nem is volt ott vagy fél négyzetméteren, csak a háló a színnel. És mindenféle cafatokkal volt telehordva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Pdig egér volt, nem is kevés. Hungi már nem is volt ott vagy fél négyzetméteren, csak a háló a színnel. És mindenféle cafatokkal volt telehordva. Nem lehethogy eleve anyaghiányosság volt ott?^_^ Azért nem semmi fázós állatok azok az egerek, még a hőszigetelést is kibélelik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts