spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Mondjuk, ha az egész kóceráj az akna alján van összetörve, akkor van fejvakarászás :D El nem tudnád képzelni milyen ketyeréket képesek üzemben tartani emberek. Néha járok javítani egy bp-i szállodába. Azért húzok gumikesztyűt, hogy ujjlenyomatot se hagyjak, hogy ott jártam. Hivatalosan 3 éve le van állítva. Részemről bele se merek állni, nemhogy utazni vele :D Azok meg azon furikázzák a jólfizető vendégeket.... Ez 10éve biztosan nem mozdult meg. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ez 10éve biztosan nem mozdult meg. ^_^ Kell a kihívás.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Kell a kihívás.... :D ^_^ én is ezt mondtam pót zh előtt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Kell a kihívás.... :D :D Majd meglesed az ellenfelet. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Valakinek nincsen kidobásra váró lökös?? Törött hibás mindenféle érdekelhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Valakinek nincsen kidobásra váró lökös?? Törött hibás mindenféle érdekelhet. ^_^ Semmit nem szabad kidobni. Valamire még jó lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 ^_^ Semmit nem szabad kidobni. Valamire még jó lehet. :D Vagyunk még így egy páran, de hátha nem mindenki :D Neked nincs véletlenül olyan hátsó lökösöd, ami már darabolva van? kellene nekem egy darabka a középső sávjából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 ^_^ Semmit nem szabad kidobni. Valamire még jó lehet. :D Csak legyen hova rakni. Az én garázsom már tele van. Most jön a padlás..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Vagyunk még így egy páran, de hátha nem mindenki :D Neked nincs véletlenül olyan hátsó lökösöd, ami már darabolva van? kellene nekem egy darabka a középső sávjából. A vízszintesből? Csak legyen hova rakni. Az én garázsom már tele van. Most jön a padlás..... :D Egyelőre még van... ^_^ bár már nem sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Csak legyen hova rakni. Az én garázsom már tele van. Most jön a padlás..... ^_^ Még az alap nincs kiásva, de már pár polcot telepakoltam a lomokkal :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 A vízszintesből? Egyelőre még van... ^_^ bár már nem sok. Függőlegesből, van a vízszintes, utána az a vékony sima csíkocska, és utána az a rész ami nekem kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Függőlegesből, van a vízszintes, utána az a vékony sima csíkocska, és utána az a rész ami nekem kellene. ^_^ Inkábbb bökj egy képre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 ^_^ Inkábbb bökj egy képre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Én caravanban gondolkoztam...annak meg ott nincs semmi. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Kezdődő betegség tünete :D Igen úgy már én se tudom értelmezni az előbbi leírásomat ^_^ Szóval van neked ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Kezdődő betegség tünete :D Igen úgy már én se tudom értelmezni az előbbi leírásomat :D Most akkor nem elsőhöz kell???? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Kezdődő betegség tünete :D Igen úgy már én se tudom értelmezni az előbbi leírásomat ^_^ Amúgy nincs. Esetleg egy gsi felső rész...de az nem jó neked. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Most akkor nem elsőhöz kell???? ^_^ De abba kell, de a hátsóban van csak olyan rész, mindegyik elsőben a rendszám helye van ott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ha vki tud ilyesmiről, szóljon már, legyen olyan kedves. most pedig lépek csucsulni, a mai napom nem volt túl szerencsésnek mondható... ki kell ezt nekem pihenni csákó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 De abba kell, de a hátsóban van csak olyan rész, mindegyik elsőben a rendszám helye van ott :D Ja, már leesett ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 3ajtósfekadízel vs 5ajtósfehérbenzin (mondanom sem kell, hogy nem volt ellenfél ^_^ ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Istenem, de jól indult ez a reggel ;) a segédmunkásom az intenzíven, a cukrával van valami :D a telepvezetőm gerelyre beb szva (na erről majd lökök fel egy videjót ha nem netbukkal fogok szenvedni :D ) még jó, hogy a rakodósom nem ájult be az este egy kis discobunyó folytán.. :D :D Fejtámláról beszéltünk Zotyával, te belinkeltél egy képet egy ha jol látom két fejtámlás kocsirol, mondván szarok a 3. fejtámlába, én meg Laci linkeltünk egy egy képet egy fejtámlás gépről, én értem a vicces oldalát, Laci is, csak te vagy megint az aki nem akarja érteni ;) Hagyjad már :D a mi poénjaink sz rok és kész ;) az egy másik dolog, hogy mi képesek vagyunk hülyére röhögni magunkat rajta :D ő meg nem érti és talán majdnem sírva fakad rajtuk.. ^_^ ;) Ha ez téged megnyugtat akkor behatárolt.. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Istenem, de jól indult ez a reggel :D a segédmunkásom az intenzíven, a cukrával van valami :D a telepvezetőm gerelyre beb szva (na erről majd lökök fel egy videjót ha nem netbukkal fogok szenvedni ;) ) még jó, hogy a rakodósom nem ájult be az este egy kis discobunyó folytán.. :D :D Hagyjad már :D a mi poénjaink sz rok és kész :D az egy másik dolog, hogy mi képesek vagyunk hülyére röhögni magunkat rajta :D ő meg nem érti és talán majdnem sírva fakad rajtuk.. ^_^ ;) de még mekkorákat...elvégre behatároltak vagyunk :D :D Főleg ha összeborul a mák a cukorral...és még ha búza is kerül bele ;) akkoraztán kész a kabát. Na ez a pisztoly Főnök :D A reggeled meg...hát discobunyó, saturészegség.. ez itt HBM ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nem kéne szítani a dolgokat, ezt tudjuk enélkül is, ilyenek az emberek, meg olyanok is, nem vagyunk egyformák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nem kéne szítani a dolgokat, ezt tudjuk enélkül is, ilyenek az emberek, meg olyanok is, nem vagyunk egyformák. Ugyan..nem szítunk mi semmit ^_^ CSak dumálunk Sancival. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts