Opeles90 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Soproni. :D Nálam a borsodi a kedvenc :D Bőcsi sörgyár: még KTT órán is tanultunk róla ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Nálam a borsodi a kedvenc :D Bőcsi sörgyár: még KTT órán is tanultunk róla ^_^ hmmm de régen láttam, pedig anno napi szinten beléptem a kapuján :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 hmmm de régen láttam, pedig anno napi szinten beléptem a kapuján ^_^ Én 1szer voltam ott. jó kis termékeik vannak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Hali! Torziós rugó méretezésben jártas valaki? Garázsajtóhoz kéne. Azt hinné az ember, hogy ha valaki gyárt rugót az tudja méretezni is.....hát nem ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Én 1szer ott. jó kis termékeik vannak :D Én másképp láttam a dolgokat nap mint nap :D Mozogni is tudott néha ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Én másképp láttam a dolgokat nap mint nap ;) Mozogni is tudott néha ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Hali! Torziós rugó méretezésben jártas valaki? Garázsajtóhoz kéne. Azt hinné az ember, hogy ha valaki gyárt rugót az tudja méretezni is.....hát nem ^_^ Szerintem ez nem egyértelmű, vkinek adnak egy rajzot csináld meg, sok esetben azt se tudja mihez kell az, nemhogy méretezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Hali! Torziós rugó méretezésben jártas valaki? Garázsajtóhoz kéne. Azt hinné az ember, hogy ha valaki gyárt rugót az tudja méretezni is.....hát nem :D A gyakorlat bacca az elméletet? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 A gyakorlat bacca az elméletet? ^_^ Az elmélet és a gyakorlat közt az a különbség, hogy elméletileg nincs köztük különbség, gyakorlatilag meg van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Szerintem ez nem egyértelmű, vkinek adnak egy rajzot csináld meg, sok esetben azt se tudja mihez kell az, nemhogy méretezni. Akkor meg minek reklámozza magát, hogy ő a főspiller itthon rugógyártásban. Én nem csak összeszerelni tudok liftet, hanem adott paraméterek alapján akár le is gyártom ami kell hozzá. Ajánlatot akartam kérni egyik cégtől, és azt erölteti, hogy adjak rajzot ők legyártják, de csak akkor tud árat mondani. Elküldtem neki az otp logót oldalnézetből... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 ....Elküldtem neki az otp logót oldalnézetből... ^_^.... 10 pont neked 11 neki, ha megcsinálják :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 ... Mikor jársz erre felé? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 10 pont neked 11 neki, ha megcsinálják :D Kíváncsi leszek, milyen árat mond rá ;) ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Akkor meg minek reklámozza magát, hogy ő a főspiller itthon rugógyártásban. Én nem csak összeszerelni tudok liftet, hanem adott paraméterek alapján akár le is gyártom ami kell hozzá. Ajánlatot akartam kérni egyik cégtől, és azt erölteti, hogy adjak rajzot ők legyártják, de csak akkor tud árat mondani. Elküldtem neki az otp logót oldalnézetből... ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Mikor jársz erre felé? :D Rossz a lift? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Mikor jársz erre felé? :D Passz. Elméletileg jövő héten jön be egy kis alamizsna (amire számítottam azt elvitték a kölök könyvei). Ha megvan jelentkezem ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Rossz a lift? ^_^ Az is rossz, de most más a tárgy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Passz. Elméletileg jövő héten jön be egy kis alamizsna (amire számítottam azt elvitték a kölök könyvei). Ha megvan jelentkezem ^_^ Okay. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Az is rossz, de most más a tárgy. :D Na ja, nálam most a garázsajtó..... ^_^ Kicsi átalakításon esett át ( billenőből lett szekcionált) Egy kis szépséghiba, hogy enyhén szólva nehéz lett :D A motor kinyitja, de kézzel nem megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Jó a pumpa? lenyomtam a régivel :S Sugárzol a boldogságtól is? ^_^ kb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Na ja, nálam most a garázsajtó..... ^_^ Kicsi átalakításon esett át ( billenőből lett szekcionált) Egy kis szépséghiba, hogy enyhén szólva nehéz lett :D A motor kinyitja, de kézzel nem megy :D Gyúúúúrjááá. :D Nekünk a cégnél van teherlift, te elég régóta halott. Mondtak vmi sok millát a felújításra.. ;) úgyh inkább lépcsőzünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 ^_^ :D :D A zene..az a beülés.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Gyúúúúrjááá. ^_^ Nekünk a cégnél van teherlift, te elég régóta halott. Mondtak vmi sok millát a felújításra.. :D úgyh inkább lépcsőzünk. Inkább nézek valami keményebb ups-t. Amit találtam itthon az nem bírja (legfeljebb bezárni):D Ha multit kérdeztetek az bizony sokba kerül. Ők szeretnek mindent kicserélni. Sok minden megoldható okosban is....látni kéne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Inkább nézek valami keményebb ups-t. Amit találtam itthon az nem bírja (legfeljebb bezárni)^_^ Ha multit kérdeztetek az bizony sokba kerül. Ők szeretnek mindent kicserélni. Sok minden megoldható okosban is....látni kéne :D Ha jössz a cuccért, akkor megnézheted. :D De asszem lesz fejvakarás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ha jössz a cuccért, akkor megnézheted. :D De asszem lesz fejvakarás. :D Mondjuk, ha az egész kóceráj az akna alján van összetörve, akkor van fejvakarászás :D El nem tudnád képzelni milyen ketyeréket képesek üzemben tartani emberek. Néha járok javítani egy bp-i szállodába. Azért húzok gumikesztyűt, hogy ujjlenyomatot se hagyjak, hogy ott jártam. Hivatalosan 3 éve le van állítva. Részemről bele se merek állni, nemhogy utazni vele ^_^ Azok meg azon furikázzák a jólfizető vendégeket.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts