öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Sztem az kisebb. Akkor már inkább A Veki. De az ülőlap nem passzos az Astrába, 1részt a csuklók is máshol vannak, másrészt a Vectra ülőlapja vékonyabb. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 ######om a harmadik fejtámlába. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 ######om a harmadik fejtámlába. szerintem is ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Akkor már ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Igazi szakértők vagytok. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Igazi szakértők vagytok. :D Miért? Itt ki az aki szakértő? ^_^ És miben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Igazi szakértők vagytok. ^_^ Biztos nem látjuk ebben se annyira a lényeget, mint megannyian mások se, ebben se meg sok más általad linkelt dologban se, de a poén részét te is értékelhetnéd a miénknek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 ######om a harmadik fejtámlába. Élőben láttál már ilyet ? :D Nekem volt medzsóban ;) Mondjuk nem borulnék fel vele nézve az oszlopokat ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Biztos nem látjuk ebben se annyira a lényeget, mint megannyian mások se, ebben se meg sok más általad linkelt dologban se, de a poén részét te is értékelhetnéd a miénknek :D Egyáltalán nem vicces. Értékelés: SZAR. ^_^ Most jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Élőben láttál már ilyet ? :D Nekem volt medzsóban :D Mondjuk nem borulnék fel vele nézve az oszlopokat ^_^ :D :D Még nem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Biztos nem látjuk ebben se annyira a lényeget, mint megannyian mások se, ebben se meg sok más általad linkelt dologban se, de a poén részét te is értékelhetnéd a miénknek :D Felgyűrődött a szőnyeg sarka ^_^ hagyd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 mai kirándulás csernobilba ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 mai kirándulás csernobilba ^_^ Jó a pumpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Egyáltalán nem vicces. Értékelés: SZAR. ^_^ Most jobb? Nemérted te a viccet ez a te bajod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Nemérted te a viccet ez a te bajod ^_^ Tévedsz. A szar viccet nem találom viccesnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Még nem. Szép nagyon ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 1 dal, aminek az első 35mp-e a sz*rásról szól. Figyeld a szöveget. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Tévedsz. A szar viccet nem találom viccesnek. ^_^ Fejtámláról beszéltünk Zotyával, te belinkeltél egy képet egy ha jol látom két fejtámlás kocsirol, mondván szarok a 3. fejtámlába, én meg Laci linkeltünk egy egy képet egy fejtámlás gépről, én értem a vicces oldalát, Laci is, csak te vagy megint az aki nem akarja érteni :D Am szép autók ezek a gépek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Hmmm....nekem nem engedte meg, hogy feltegyem a képet róla. ^_^ Nem kértem engedélyt. :D Jáááj, több ilyet nem kérek! :D Még szerencse, hogy előttem áll egy ilyen piros gyönyörűség és elvonja rólam a figyelmet. ;) :D Annyira talán nem rossz a helyzet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 mai kirándulás csernobilba :D Sugárzol a boldogságtól is? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Szép nagyon ^_^ Elég sok autó tetszik abból a korból. :D Fejtámláról beszéltünk Zotyával, te belinkeltél egy képet egy ha jol látom két fejtámlás kocsirol, mondván szarok a 3. fejtámlába, én meg Laci linkeltünk egy egy képet egy fejtámlás gépről, én értem a vicces oldalát, Laci is, csak te vagy megint az aki nem akarja érteni :D Am szép autók ezek a gépek. Gyíkom. Beszéltek itt a 3.fejtámláról, hogy mekkora királyság. Én meg linkeltem egy 2000cs-t, mert az már tényleg királyság. Neked meg nem esik le és linkeltek tovább fejtámlás cuccokat. Kissé behatárolt a gondolkodásotok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Gyíkom. Beszéltek itt a 3.fejtámláról, hogy mekkora királyság. Én meg linkeltem egy 2000cs-t, mert az már tényleg királyság. Neked meg nem esik le és linkeltek tovább fejtámlás cuccokat. Kissé behatárolt a gondolkodásotok. ^_^ Ha ez téged megnyugtat akkor behatárolt.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 1 dal, aminek az első 35mp-e a sz*rásról szól. Figyeld a szöveget. :D Még van 2 percem, hogy kiérjek a koncertjükre ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Még van 2 percem, hogy kiérjek a koncertjükre :D :D Mázlista. :D Csapjál már szét a marakodó fiúcskák közt. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Mázlista. :D Csapjál már szét a marakodó fiúcskák közt. ^_^ Höhö. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts