CoolAdam Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Befejezni!!! :D Persze ez Spzolinak is szól. Különben felrakok magamról egy fürdőruhás képet, aztán egy időre kiürül a csevegő! ^_^ jah és akkor érted vitázunk majd?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Az ilyen rövidítésekkel sem foglalkozom... Egyszerűsítsük le, ne reagálj rám és én sem fogod rád. Kíméljük a többieket, és Karcsit is a vitáktól. Részemről ennyi. A doh nem rövidítés. ^_^ Mondjuk guglipontkom legelső találat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 jah és akkor érted vitázunk majd?? :D :D Aranyos vagy. ^_^ Gondoltam ezzel témát tudunk váltani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Aranyos vagy. ^_^ Gondoltam ezzel témát tudunk váltani... áááh..jön a hidegfront, mindenki feszült. Képzelheted ma mit levágtam az úton :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 áááh..jön a hidegfront, mindenki feszült. Képzelheted ma mit levágtam az úton ^_^ Kanyart? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Kanyart? :D :D dddde még mekkorát :D az meg hab a tortán hogy a kurvát előttem tette ki a suzukis csávó...szembe meg jönnek, előzni meg nemtudok ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 ...és még szép is. :D Ez is az. ^_^ :D És az autó is. ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 áááh..jön a hidegfront, mindenki feszült. Képzelheted ma mit levágtam az úton :D nekem meg kifogyott az ablakmosóm! :D :D ;) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 nekem meg kifogyott az ablakmosóm! :D :D :D ^_^ nnna várj.... Ha esik az eső... ;) Akkor miért használod, és miért fogyasztod ki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 nnna várj.... Ha esik az eső... :D Akkor miért használod, és miért fogyasztod ki? :D eső előtt volt :D ;) és kellett :D ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 eső előtt volt :D :D és kellett :D ^_^ :D ééértem ;) nnnocsak de kihalt a topic. Ádám! Az óra még mindíg jó :D csak éjszaka 1 kicsit zajos Szánalmas egy teszt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 ééértem :D nnnocsak de kihalt a topic. Ádám! Az óra még mindíg jó ^_^ csak éjszaka 1 kicsit zajos Szánalmas egy teszt... nocsak még megéri az 1 hetet is! :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 nocsak még megéri az 1 hetet is! ^_^ :D ;) Soook soook :D Annyit nem fog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 mi a probléma? megoldom! ;) Vaami frissités után állandóan hibát észlel, és leáll. Az ujratelepítéssel sem lett jobb, áttértem a szkájpra, de azt sem nagyon használom. Miért vezettek megszokásból? :D Lehet, hogy csak nekem nem okoz problémát, ha átülök kerregősből benzinesbe? :D Nekem nem okoz gondot átülni, csak a diesel hamarabb ledadog. :D :D vkinek nincs ötlete hol találok az üzemanyagtankomról képet? ha lehet oldalról Caravanról van képem ha ez segítt. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Vaami frissités után állandóan hibát észlel, és leáll. Az ujratelepítéssel sem lett jobb, áttértem a szkájpra, de azt sem nagyon használom. Nekem nem okoz gondot átülni, csak a diesel hamarabb ledadog. ;) :D Caravanról van képem ha ez segítt. ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 ^_^ :D Mindenben én sem lehetek jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Mindenben én sem lehetek jó. ^_^ De tiltásban Te vagy a legjobb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 De tiltásban Te vagy a legjobb :D és ráadásul fejben szerel! ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 és ráadásul fejben szerel! ^_^ :D Agyban......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Mi jelent ez? zotya975, palimaci has successfully added you to their friends list. Manage your friends: http://www.opelforum.hu/index.php?act=prof...6515Üdvözlettel, A Opel Fórum- Tartalom csapata. http://www.opelforum.hu/index.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Mi jelent ez? zotya975, palimaci has successfully added you to their friends list. Manage your friends: http://www.opelforum.hu/index.php?act=prof...6515Üdvözlettel, A Opel Fórum- Tartalom csapata. http://www.opelforum.hu/index.php Palimaci nevü felhasználó a barátai közé tett? ^_^ Legalábbis ha megnézed Palimaci nevü felhasználó adatlapját ott vagy a barátai között! Én is betettelek,de Te nem! Na jóóóvan Zotya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Mi jelent ez? zotya975, palimaci has successfully added you to their friends list. Manage your friends: http://www.opelforum.hu/index.php?act=prof...6515Üdvözlettel, A Opel Fórum- Tartalom csapata. http://www.opelforum.hu/index.php én is bevettelek Zotya! :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 én is bevettelek Zotya! ;) :D ^_^ :D :D ;) :D :D ;) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 ^_^ :D :D :D ;) :D :D ;) :D :D téged is a barátiam közé helyeztelek! :D ;) ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Na ma voltam műszakin. Fék oké, lengéscsillapitók oké (pedig a bal első okádja az olajat szemmel láthatóan), futómű oké (szilent stb...),kaszni oké,gömbfelyek oké. És mégis megbacták, mikor megmondták miért is, háát .......... ilyen nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts