Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 De itt 1 dologról van szó :D :D Nembaj :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Na az egyik hajtó mókust megtaláltam ^_^ :D :D Bocs többet nem rakom be :D Majd azért közöld a fejleményeket, mennyiért, mit csináltak rajta. :D ....bele a másik autóba :D ;) :D Áh, lelőttétek a poént. ;) Itt szemezek egy nyérral, a fönököm cukrászdában maszekol, a sütivégeket kidobálják, ő meg elkérte: A kölyköket kizárta, itt dörömbölnek az ajtón. Bár most az egyik lerohant a pincébe, gondolom pajszerért, meg kalapácsért. :D m Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nembaj :D ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Majd azért közöld a fejleményeket, mennyiért, mit csináltak rajta. :D Áh, lelőttétek a poént. ;) Itt szemezek egy nyérral, a fönököm cukrászdában maszekol, a sütivégeket kidobálják, ő meg elkérte: http://kepfeltoltes.hu/100825/P8050016_www...ltoltes.hu_.jpg A kölyköket kizárta, itt dörömbölnek az ajtón. Bár most az egyik lerohant a pincébe, gondolom pajszerért, meg kalapácsért. ^_^ m Mi az a sütivég ? Ami lelóg a tányérról ? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Majd azért közöld a fejleményeket, mennyiért, mit csináltak rajta. :D Áh, lelőttétek a poént. :D Itt szemezek egy nyérral, a fönököm cukrászdában maszekol, a sütivégeket kidobálják, ő meg elkérte: http://kepfeltoltes.hu/100825/P8050016_www...ltoltes.hu_.jpg A kölyköket kizárta, itt dörömbölnek az ajtón. Bár most az egyik lerohant a pincébe, gondolom pajszerért, meg kalapácsért. ^_^ m Nem száradt a sütivége? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Mi az a sütivég ? Ami lelóg a tányérról ? ^_^ :D :D Nem, hanem ugye rendesen megcsinálják a sütit, és van a széle, ahol egyenetlen a tészta, kifolyt a krém, hasonló, és ilyet cukrászdában nem adhatnak el, napi több kiló mennyiségről van szó, eddíg valaki elvitte disznóknak, de most a kukába megy. A csóka ott maszekolt, és hozza haza, meg áthozott nekem is. Mondom, anyátoknak hagyjatok, hagytak. Morzsákat. De szó szerint. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 ...1millió 300ezer plusz az apró ^_^ annyit nem ér 1sem Az enyém vajon mennyit érhet? :D Na nem mintha különösebben érdekelne, nemszándéxok megválni tőle.. :D Nem száradt a sütivége? :D Kb nem volt rá ideje.. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Az enyém vajon mennyit érhet? :D Na nem mintha különösebben érdekelne, nemszándéxok megválni tőle.. :D Kb nem volt rá ideje.. :D :D hát... két különböző dolog, hogy mennyit ér, illetve mennyit adnak meg érte. (persze úgy is lehet nézni, hogy annyit ér amennyit adnak érte) Enyémért adnának 300at kb... közben az elmult 1 évben a pénz amit ráköltöttünk (ebben benne van az új motor) már valahol 550-600ezer forint körül jár. ^_^ De nem akarom eladni...Ez ki fog szolgálni még 1 jódarabig. Most kasztnizásra fog menni, és akkor mondhatjuk hogy nagyon jó állapotban van. Hiába 1993as évjárat. Nálunk itthon a sütivég mindíg megszárad.. ;) És erről a szóról, hogy sütivég, csak rossz emlékek vannak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 hát... két különböző dolog, hogy mennyit ér, illetve mennyit adnak meg érte. (persze úgy is lehet nézni, hogy annyit ér amennyit adnak érte) Nálunk itthon a sütivég mindíg megszárad.. ;) És erről a szóról, hogy sütivég, csak rossz emlékek vannak :D Na az egy valóban különböző dolog mert mindenkinek minden ingyen kéne, főleg ami nem vacsiúj ^_^ esetleg megtoldva némi anyagi javakkal ;) na, ez ilyen.. :D Mé? :D Telibe vert? :D A mai peca meg fail, volt egy rettenetes 3 centit emelős kapásom :D aztán 1x kezet mostam -csoda, hogy nem halászlé szagú volt a víz de hogy bőven langyos az tuti, jóhogy nem esznek.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Na az egy valóban különböző dolog mert mindenkinek minden ingyen kéne, főleg ami nem vacsiúj ^_^ esetleg megtoldva némi anyagi javakkal ;) na, ez ilyen.. :D Mé? ;) Telibe vert? :D A mai peca meg fail, volt egy rettenetes 3 centit emelős kapásom :D aztán 1x kezet mostam -csoda, hogy nem halászlé szagú volt a víz de hogy bőven langyos az tuti, jóhogy nem esznek.. ;) Nem is hogy telibevert..de nem jó :D Ilyen ajtókopogtatónak lehetne használni.. ;) aztán a széle megszárad..na aztán már az egész nem kell :D jaja..melegbe nemigazán veszik fel :D Balatonon rájöttem..amikor jött a kánikula. Hajnal/éjszaka..Na akkor lehetett. Csak az volt a szar, hogy zabáltak a szúnyogok. Ahol jelenleg dolgozok...első mondata az emberek 90%-ának: Ingyenes hirdetést szeretnék feladni.Erre: Hölgyem/Uram! a cégünk körülbelül 5 éve pénzt kér a hirdetésekért és akkor jön ez: :D :P Fizetni kell???? :P ;) Há' régen nem kellett :D És ilyenkor megkérdezem mosolyogva, hogy tud valamit amiért nem kell fizetni, és szolgálgatás?? És elgondolkodik a hülye :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 jaja..melegbe nemigazán veszik fel Ahol jelenleg dolgozok...első mondata az emberek 90%-ának: Ingyenes hirdetést szeretnék feladni.Erre: Hölgyem/Uram! a cégünk körülbelül 5 éve pénzt kér a hirdetésekért és akkor jön ez: :D :D Fizetni kell???? :D ;) Há' régen nem kellett :D És ilyenkor megkérdezem mosolyogva, hogy tud valamit amiért nem kell fizetni, és szolgálgatás?? És elgondolkodik a hülye :D ;) Ja ;) unalmamban előszedtem a telegráfot azt 46 percig kényelmesben elcsevegtem egy volt munkatársammal.. ^_^ Aranygyűrű meg karóra? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Mert ugye nekem nem kell az öv, majd kitámasztom magam:Klikk ide! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Mert ugye nekem nem kell az öv, majd kitámasztom magam:Klikk ide! ^_^ Lehet, hogy csak megijedt a busz, és azért lóg át a kereke a szembe jövő sávba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Mert ugye nekem nem kell az öv, majd kitámasztom magam:Klikk ide! :D Érdekes :D Dunántúlon páran a fejükbe vették, hogy legyalázzák az "útkonkurenciát"? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Mert ugye nekem nem kell az öv, majd kitámasztom magam:Klikk ide! :D Érdekes, hogy ma jártam arra kétszer is, de még semmi sem volt. Se reggel, de késő délelőtt se. (Martonvásáron voltam, beugrottam még Kápolnásnyékre, meg Velencére, de végig a főúton haladtam, nem az "alsó úton")Viszont fehérváron a budai úton három suzuki tartott márkatalálkozót. Egymásba rohantak. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Mert ugye nekem nem kell az öv, majd kitámasztom magam:Klikk ide! ^_^ Az a fura, hogy a légzsák nem pukkant el, de az övfeszítő igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Érdekes, hogy ma jártam arra kétszer is, de még semmi sem volt. Se reggel, de késő délelőtt. Viszont fehérváron a budai úton három suzuki tartott márkatalálkozót. Egymásba rohantak. :D :D :D Az szép.... Jah, másik dolog..haver mesélte amikor jött haza Óbudavárról debrecenbe, jött autópályán. Ugye autópálya 2X2 sáv középen elválasztva korláttal...És haver nézi, a szembejövő sáv,teljesen bedugulva,mert FRONTÁLISAN ütköztek... De azt hogy oldották meg?? ^_^ Korlát ott is volt...Tehát valami gebasz van a dologban Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Lehet, hogy csak megijedt a busz, és azért lóg át a kereke a szembe jövő sávba? A kedvenceim, amikor megyünk reggel melózni, Csanak mellett van az elkerülő, a paraszt utoléri az induló autósort, és kapásból előz kanyarodósávban. Ugye elkezdi a sajátjában, és a kereszteződés után már a szembejövőben megy.Aztán meg csodálkozik ha a szembe jövő busz mögül valaki szépen kisorol, mert majd kanyarodni fog. :D A multkor megyek a tecsóba, kiérek faluból, kanyarodósáv a metró felé. Mögöttem kisorol a csóka, nem is foglalkoztam vele, mert ugye, gondolom én, lekanyarodik, a táblánál odalépek, aztán mellettem/mögöttem dudállás. Hát mert ő nem kanyarodik, hanem a kanyarodósávban előz. Integet, jobb a békesség, beengedtem, Hát mit az isten, látom a tecsó parkolóban száll ki a kocsiból, na megvagy genyó, melléálltam. Először visszaült, úgy kellett előcsalogatni. ^_^ Aztán letámad, hogy előzött autó nem gyorsíthat. Mondom, egyrészt a tábláig 50, utánna 90, ergo gyorsítok, másrászt ha valaki leindexel a kanyarodósávba, az nem előz, hanem kanyarodik. Valamit morgott, és bement a tecsóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Az a fura, hogy a légzsák nem pukkant el, de az övfeszítő igen. Vagy már el volt durranva. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Érdekes, hogy ma jártam arra kétszer is, de még semmi sem volt. Se reggel, de késő délelőtt se. (Martonvásáron voltam, beugrottam még Kápolnásnyékre, meg Velencére, de végig a főúton haladtam, nem az "alsó úton")Viszont fehérváron a budai úton három suzuki tartott márkatalálkozót. Egymásba rohantak. :D Ha jól emlékszem ez tegnap történt. ^_^ Ugye ma 25-e van? :D :D Mikor itthon vagyok egy hétnél többet, nem vagyok dátum ügyben teljesen képben. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Az a fura, hogy a légzsák nem pukkant el, de az övfeszítő igen. Innen nézve nem klasszik kiadás, tehát még a régi eredeti szériás és előferdülhet, hogy nem indul be a légzsákosság. ^_^ De zotya aszonta, hogy nem voltak bekötve, akkor viszont az övfeszítő nem tud eldurranni. Vagy igen? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Ha jól emlékszem ez tegnap történt. ^_^ Ugye ma 25-e van? :D ;) Mikor itthon vagyok egy hétnél többet, nem vagyok dátum ügyben teljesen képben. :D Melyik történt tegnap? :D A zotyás dolog? Mert az lehet, mivel csak ma jártam arra. :D Akkor viszont apologize. :D Igen, 25. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Innen nézve nem klasszik kiadás, tehát még a régi eredeti szériás és előferdülhet, hogy nem indul be a légzsákosság. :D De zotya aszonta, hogy nem voltak bekötve, akkor viszont az övfeszítő nem tud eldurranni. Vagy igen? :D :D Igen. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Innen nézve nem klasszik kiadás, tehát még a régi eredeti szériás és előferdülhet, hogy nem indul be a légzsákosság. ^_^ De zotya aszonta, hogy nem voltak bekötve, akkor viszont az övfeszítő nem tud eldurranni. Vagy igen? :D :D Végülis csak gondolom, hogy nem volt bekötve a szélvédő kifejelés miatt. Vagy kicsúszhatott az övből? De nem hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts