spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Beton az öcsi, BETOON. ^_^ :D Megoldom, mint egy "kibaszott McGyver". :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Csak jó helyre kell ugrani ^_^ :D Nem ugrás lenne az, hanem esés. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 NEM! :D Affene... ^_^ pedig ahogy a fürtjeidre gondolok....mi van rajtad édes? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Affene... ^_^ pedig ahogy a fürtjeidre gondolok....mi van rajtad édes? :D :D Te nem mész Ditához vacsizni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Affene... ^_^ pedig ahogy a fürtjeidre gondolok....mi van rajtad édes? :D :D Na, Laci most kell figyelned. :D ;) Kezdődik a 18+ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Te nem mész Ditához vacsizni? ^_^ A jelek szerint rád pályázik. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Na, Laci most kell figyelned. ^_^ :D Kezdődik a 18+ :D Hülyéskedsz?? Jobb mint 1 mozi... Olvasok és popcornt zabálok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 A jelek szerint rád pályázik. ^_^ ;) :D Fail. :D Nem nyert. Hülyéskedsz?? Jobb mint 1 mozi... Olvasok és popcornt zabálok :D Azért rá ne ránts. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Azért rá ne ránts. :D :D :D fórumon látszik a webkamera??? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 :D :D fórumon látszik a webkamera??? :D Akkor ezt Zotyával beszéld meg. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Akkor ezt Zotyával beszéld meg. ^_^ Zotya! Megy a pü! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Cserélj lambdát. Sajnos már egy-két hónapja csak rövidtávokra van a kocsi, néha megy bele 5-10 liter benzin és ennyi a keret rá, szóval elkeserítőek a dolgok... de nemsoká lesz valami, természetesen cserélek. Volt valahol valami olcsó gyári, csak nem tudom, hol. Pedig tegnap kerestem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nem ugrás lenne az, hanem esés. ^_^ :D Lassan én már annyi időt töltök a levegőben, hogy repülni is megtanulok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Zotya! Megy a pü! ^_^ Na akkor ti ketten most el lesztek egymással. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Na akkor ti ketten most el lesztek egymással. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Zotya sisakja szellősebb. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Zotya sisakja szellősebb. ^_^ :D Nem izzad be :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Sajnos már egy-két hónapja csak rövidtávokra van a kocsi, néha megy bele 5-10 liter benzin és ennyi a keret rá, szóval elkeserítőek a dolgok... de nemsoká lesz valami, természetesen cserélek. Volt valahol valami olcsó gyári, csak nem tudom, hol. Pedig tegnap kerestem. Olcsó gyári az nem túl sanszos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Te nem mész Ditához vacsizni? ^_^ Előtte, vagy utánna? :D Na, jó befejeztem, mert még valaki komolyan veszi. :D ;) :D fórumon látszik a webkamera??? :D Dehogy látszik! :D Azért én mindíg letakarom egy terítővel. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Dehogy látszik! ;) Azért én mindíg letakarom egy terítővel. :D ^_^ Elé kell tenni a hello kittys füzetet :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Elé kell tenni a hello kittys füzetet ;) :D :D Hógyisne, hogy azt higgyék, hogy meleg vagyok?! ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Megöltétek. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Megöltétek. ^_^ ?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 ?? ^_^ :D ... a beszélgetést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Hógyisne, hogy azt higgyék, hogy meleg vagyok?! ^_^ :D Dehogy! Azt kell mondani, hogy az asszonyé, vagy a kislányomé :D (persze titkon saját :D ;) ) Fú baccus... Holnap állásinterjú. Valami infót tudtok mondani erről? Mit csinálnak 1 ilyenen? :D Miket kérdezgetnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts