leslie Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Nekem a 10 éves Schilleres matrica jött le 23 darabban. Nem kapartam, nagyon óvatosan szedtem le, utána ablak tisztító, és annyi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Nekem a 10 éves Schilleres matrica jött le 23 darabban. Nem kapartam, nagyon óvatosan szedtem le, utána ablak tisztító, és annyi. ;) De nekem tényleg nem jön így :lol: próbáltam Kb úgy ki van keményedve mint a zománcfesték a szobaajtón. Lehet hő hatására könnyebben letolom valami műanyaglappal de, hogy begfogom és húzom az 100% hogy nem megy még darabokban sem. Egyébként osztrák opel bagoly felirat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Melegíeni jó ötlet, talán le tudod szedni úgy. Esetleg sniccerrel neki lehet menni ott, ahol nincs fűtőszál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Ha már nehezen eltávolítható anyagoknál tartunk....Kiszedtem a hátsó szélvédő műanyag keretét,mert befolyt alá az esővíz,és ott is maradt a kosszal együtt.Egy helyen már át is rohadt a lemez,pedig az enyém állandóan garázsban áll,télen még fűtve is van.Utána sziloplaszttal tettem vissza,szval a hátsó szélvédő is jócskán maszatos lett tőle.Utána már rájöttem,hiba volt,a sziloplaszt semmiféle oldószerrel nem jön le(terpentin,benzin ,higíto stb..)és most 2 év után is ott figyel foltokban a szélvédőn!!! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Ha már nehezen eltávolítható anyagoknál tartunk....Kiszedtem a hátsó szélvédő műanyag keretét,mert befolyt alá az esővíz,és ott is maradt a kosszal együtt.Egy helyen már át is rohadt a lemez,pedig az enyém állandóan garázsban áll,télen még fűtve is van.Utána sziloplaszttal tettem vissza,szval a hátsó szélvédő is jócskán maszatos lett tőle.Utána már rájöttem,hiba volt,a sziloplaszt semmiféle oldószerrel nem jön le(terpentin,benzin ,higíto stb..)és most 2 év után is ott figyel foltokban a szélvédőn!!! ;) :lol:Amikor félkötésben volt azaz már bőrösödött akkor simán le kellett volna, dörzsölni. Sajnos így utólag csak a pengés megoldást tudom ajánlani, először vékonyítani kell a vastagságát, és a végén óvatosan kaparászni. De a karcolásra nagyon vigyázni kell, mert könnyen csíkos lesz az üveg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Nekem a 10 éves Schilleres matrica jött le 23 darabban. Nem kapartam, nagyon óvatosan szedtem le, utána ablak tisztító, és annyi. ;) Nekem is lejött a márkakereskedő matricája anélkül, hogy a fűtőszálaknak bajuk lett volna... én bekapcsoltam picit az ablakfűtést előtte... az sokat segített... majd nagyon óvatosan jégkaparóval álltam neki... sok apró darabban jött le, nomeg rengeteg apró festékdarabka hullott ki, de ugye porszívó rulez :lol: Szóval lejön az, csak türelem kell hozzá :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Tudtátok, hogy lehet kapni gyári kartelvédőt? Tök jól néz ki, már meg is érkezett... Fém , szép lyukakkal, az olajleeresztőnél is ki van vágva, igy nem kell leszedni az olajcseréhez. csak az ára elég huzós, 18.000 Ft. .... azért választottam ezt, mert ennek a felsztereléséhez nem kell furni, faragni, kókányolni. a bölcsőben megvannak a felfogatási pontjai, csak odateszem, és felcsavarozom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Uhuhu ! Előre leszögezem,hogy tisztellek,becsüllek és nem fikázni akarok, csak a saját véleményemet mondom. Ez,így képről elég gyengének látszik. Ha 4 mm vastag lenne akkor is az a két fül eléggé legyengíti. A jó KARTERvédő olyan,hogy, annál megemelheted az autót, nem nyomódik be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Igen, ismerjük a dolgot, láttam már élőben is. Szépnek szép, csak az a baja, hogy tényleg nem véd mástól, mint egy esetlegesen szerencsétlenül felverődő kőtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Uhuhu ! Előre leszögezem,hogy tisztellek,becsüllek és nem fikázni akarok, csak a saját véleményemet mondom. Ez,így képről elég gyengének látszik. Ha 4 mm vastag lenne akkor is az a két fül eléggé legyengíti. A jó KARTERvédő olyan,hogy, annál megemelheted az autót, nem nyomódik be. Nekem arra kellene, hogz ne legyen csoromvizes a motor ( meg az alternátor) esős időben. Erre pedig ideális...csak egy kicsit drága... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Igen, ismerjük a dolgot, láttam már élőben is. Szépnek szép, csak az a baja, hogy tényleg nem véd na nekem pont erre kell.... meg a felgyürödött utaktól stb... nem rallizok én :wink: viszont szép 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 ez a cucc mennyire univerzális? az én sz@romra is rá lehet szögelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 A felgyűrődött úttól nem fog védeni, azzal továbbra is vigyázz. :lol: Ajánlom figyelmedbe az én 4mm vastag acéllemez kartervédőm tanulmányozását, az az ilyen felgyűrődések miatt lett kicsit "művészi" kialakítású. ;) Többet kapott a pesti utakon, mint a versenypályán, az bizti. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Nekem arra kellene, hogz ne legyen csoromvizes a motor ( meg az alternátor) esős időben. Erre pedig ideális...csak egy kicsit drága... ;) Ahhoz meg túl sok a lyuk rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 ne legyen csoromvizes a motor Arra létezik olyan ami a teljes motorteret betakarja alulról,de az még húzósabb,olyan 30k körül láttam,asszem az unix-nál. ha megtalálom belinkelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Nekem 14-ért csinálták szinterezéssel együtt a full letakarós 4mm acélt. :lol: Igaz, van vagy 10 kiló, de becsülettel helyt áll ott a fenéken. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 full letakarós 4mm acélt. Igaz, van vagy 10 kiló Az igen! Az már böcsületes darab!! Amiről én irtam az szerintem sima lvékony lemez és csak a víztől véd és úgy 30k ;) (Bárdinál 28k csak ott nincs kép róla) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Az igen! Az már böcsületes darab!! Amiről én irtam az szerintem sima lvékony lemez és csak a víztől véd és úgy 30k ;) (Bárdinál 28k csak ott nincs kép róla) Van orosz márkájú "Seriff" - Anti kocsiján ilyen van, és Kessnek is van kartervédője, de asszem ő külön csináltatatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Nekem ez megy fel talán a hétvégén, csak fehérben, igaz készen van már vagy fél éve :oops: Motortérvédő 4mm vastag üvegszálas cucc, majd kiderül mit bir, én sem vagyok az a rallis fajta 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Na ilyen volt nekem is, aztán szép lassan darabokra esett... Porvédőnek jó, de ha egyszer is ránehezedik a verda a súlyával...márpedig ez ültetett autóknál előfordul... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Na ilyen volt nekem is, aztán szép lassan darabokra esett... Porvédőnek jó, de ha egyszer is ránehezedik a verda a súlyával...márpedig ez ültetett autóknál előfordul... :-) Üvegszálas volt, vagy műanyag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Hol lehet beszerezni méretpontos szövet szőnyeget? Lehetőleg tök fekete legyen mindenféle felirat nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Hol lehet beszerezni méretpontos szövet szőnyeget? Lehetőleg tök fekete legyen mindenféle felirat nélkül. ne tartsd vissza az infót ha találsz ;))) de asszem lehet rendelni, a gsi.tominak van Opel Motorsport feliratu de az már páréves és akkor volt vmi 15K...most mennyi lehet :lol:))) lehet varratni/szabatni kellene..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Üvegszálas volt, vagy műanyag? Üvegszálas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Üvegszálas... Sziasztok. Szóval a ######a magyar utak.. Kb. 1 hónapja cseréltem olajat. Mit ad isten, mennem kellet anyámhoz kissé emelkedős, kátyúkkal teli úton, a Mecsek egyik lankás részén.. Ott, ahol már ezerszer megfordultam, most ott pont az az átkozott aknatető, vagy mittudomén, valamilyen kő, de felhasította az olajteknőt.(( Nem is rögtön, de ereszkedve vissza már folyt az olajam.. Amikor megálltam, köpni nyelni nem tudtam. Ott helyben elfolyt az 1500 km-es Metabond.. Utána az olajteknő hegesztése meg minden, új olaj, 16 rugóba került. Úgy hiányzott ez nekem.. Éljen az útadó, és egyáltalán a sok mindenféle útjavítás! Szóval, ki tudna nekem valami jó kis kartervédőt ajánlani ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts