zotya975 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Küldjek egyet? Megfelel? :D De asszem sokba fog az neked kerülni.. ^_^ :D Kicsoda a hölgyemény, hogy így ajánlgatod? Amúgy nekem sovány. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Zotya ma is feléd jártam!!! ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Sanci! Tán K. Szilvit küldted Zotyának? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Mostmeg bacca a csőrét, hogy nem foglalkozok vele. Nem baj az :D Kicsoda a hölgyemény, hogy így ajánlgatod? Amúgy nekem sovány. :D Nem rokon vagy ilyenek és hidd el, hogy alkatilag neked való :D bár még nekem is belefér(ne) ^_^ itt nehéz egy kocsmát csődre vinni de a tulajsrác fejét úgy elcsavarta, hogy majdnem sikerült leengedni a redőnyt :D 1 hónapban csak ruhából majdnem 400-at vert a csajra és a többiről ne is beszéljünk :D aztán van egy kadettos haver, másfél évig lakott vele :D mikor mondta, hogy azzal a csajjal volt együtt csak annyit közöltem vele, hogy "gratulálok.." ;) erre meg csak annyit mondott: "az apja meg az öccse jó arcok, azokkal nem is volt gond de ez meg az anyja, ezeket lőni kéne..." :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Zotya ma is feléd jártam!!! :D :D :D Miért nem jöttél ide, éppen hungizom a házat. :D Sanci! Tán K. Szilvit küldted Zotyának? :D Hüha, már mindenkinek megvolt? ^_^ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Miért nem jöttél ide, éppen hungizom a házat. :D mer akkor be kellett volna állnom!! ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Hüha, már mindenkinek megvolt? :D :D Nekem ugyan nem ^_^ de más helyzetben bevállalnám.. :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Nekem ugyan nem ^_^ de más helyzetben bevállalnám.. ;) :D :D tedd csak olvashatóvá azt a szöveget.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 ... Hüha, már mindenkinek megvolt? :D :D kezd átmenni a dolog partnerkeresőbe! ^_^ :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 mer akkor be kellett volna állnom!! :D ;) Á dehogy, senkit nem engedek a közelébe. Nem szeretem ha belenyúlkálnak a munkámba. :D Nekem ugyan nem ^_^ de más helyzetben bevállalnám.. :D :D ;) Hát megkapom a fizum, ami marad belőle az asszony, a 3 gyerek, a két kutya, a lakás, autó törlesztés, rezsi, kaja, autó szerelés után, azt mind viheti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Á dehogy, senkit nem engedek a közelébe. Nem szeretem ha belenyúlkálnak a munkámba. :D ^_^ bennem megbízhatik! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 ^_^ bennem megbízhatik! :D ;) Nem kétlem, de én ilyen vagyok, ami lehet, meg amit nem, egyedül csinálok. :D Nálam így működött az építkezés, pont a pincét ásom: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Nálam így működött az építkezés, pont a pincét ásom: Kemény lehetett kalapáccsal kiásni a helyét.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Nem kétlem, de én ilyen vagyok, ami lehet, meg amit nem, egyedül csinálok. :D Nálam így működött az építkezés, pont a pincét ásom: http://kep.psharing.com/411881.jpg :D első pillantásra ez a kép még időszámítsáunk előtt készülhetett!! ^_^ :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Kemény lehetett kalapáccsal kiásni a helyét.. ^_^ kemény ember, simán kicsapja..végét már kiskanállal fejezte be :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Kemény lehetett kalapáccsal kiásni a helyét.. :D Aha olyan volt, mint a beton. Aztán tavaszra a sok hótól felázott, és szépen be is omlott az egész. ^_^ :D első pillantásra ez a kép még időszámítsáunk előtt készülhetett!! :D ;) :D ;) 94-ben, akkor kezdtem építkezni. 2004-ben költöztem be. A jó munkához idő kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Aha olyan volt, mint a beton. Aztán tavaszra a sok hótól felázott, és szépen be is omlott az egész. ^_^ :D 94-ben, akkor kezdtem építkezni. 2004-ben költöztem be. A jó munkához idő kell. :D Elismerésem! Komoly meló házépítésbe fogni! Nem nagyon fog ki rajtad semmi, ahogy látom! ;) Csak így tovább Zotya! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 94-ben, akkor kezdtem építkezni. 2004-ben költöztem be. A jó munkához idő kell. :D megyek erre koccintunk Zotya jóó?? v ink csajokat vigyek?? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 megyek erre koccintunk Zotya jóó?? v ink csajokat vigyek?? ^_^ :D Szerintem van annyi a közelében, hogy nem vágyik már többre.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Szerintem van annyi a közelében, hogy nem vágyik már többre.. :D :D akkor csinálok hungarocelből!! :D ;) :D ^_^ ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 akkor csinálok hungarocelből!! :D :D :D ^_^ :D :D az meg túl hangos ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 az meg túl hangos :D A gumi meg nyikorogna alatta ^_^ gyakorolná az "ágybantiltást".. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Hülye. ^_^ Annyira nem vót mozgalmas este, bár 3 helyen voltunk. ZP-ben azért persze borultam egyet, igaz most szék nélkül :D :D SZIN-ezni mikor akarsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Annyira nem vót mozgalmas este, bár 3 helyen voltunk. ZP-ben azért persze borultam egyet, igaz most szék nélkül :D :D SZIN-ezni mikor akarsz ? A borulás az mindig is jól ment. Még nincs konkrét dátumom, egyeztetni kell a jányokkal is. :D No meg nem ártana vmi értelmes program sem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 A borulás az mindig is jól ment. Még nincs konkrét dátumom, egyeztetni kell a jányokkal is. :D No meg nem ártana vmi értelmes program sem. :D Oké, de székkel kicsit alacsonyabbról esel ^_^ :D Konkrét dátum az van, következő héten lesz a fesztivál ;) http://szin.org/content/program Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts