zotya975 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Naptárral méred a 0-100at mi? ^_^ Én ezt látom, ha odalépek:Kikk ide! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Én ezt látom, ha odalépek:Kikk ide! ^_^ Biztos az E85 miatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Biztos az E85 miatt ^_^ Tuti! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Rendesen hazavágta a vasat! :D ;) érdemes azért az időket is figyelni.. ^_^ Én ezt látom, ha odalépek:Kikk ide! :D Szeretnéd.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Tuti! :D Akkor jó. ^_^ Ha felsben nyomod akkor fénysebesség, ha csak E85 akkor elképzelhetetlen sebességre ugrasz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Ha felesben nyomod akkor fénysebesség, ha csak E85 akkor elképzelhetetlen sebességre ugrasz :D Főleg ha hamar becibál tőle.. ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Én ezt látom, ha odalépek:Kikk ide! ^_^ Asszony mindig ilyen érdekesen beszélt? :D Meg kicsit szőrös is nem de? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Asszony mindig ilyen érdekesen beszélt? :D Meg kicsit szőrös is nem de? :D Nem szőrös, tök csupasz....vagy miről van szó? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Nem szőrös, tök csupasz....vagy miről van szó? ^_^ :D Képeden jobb1. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Képeden jobb1. ^_^ Ja, ők nincsenek ott, csak a 13 G okozta halucináció miatt látszanak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Nem szőrös, tök csupasz....vagy miről van szó? :D ;) :D :D ;) :D :D :D - Kicsit más téma...HOgy lehet megtudni, hogy nem számkijelzős vezetékes telefonnál,hogy ki hívott?? Mert már nemtudom hanyadjára szivat ma valaki, hogy kicsörög és elkussol a telefon... és ha éjszaka is ezt fogja csinálni kicibálom a zsinórt a falból. ^_^ :D Szóval hogy lehetne tudni, hogy ki csinálja? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Kicsit más téma.. Szóval hogy lehetne tudni, hogy ki csinálja? :D Mire való az ügyfélszolgálat? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Mire való az ügyfélszolgálat? :D áháááá... :D Na még 1 ilyen lesz..Lekérem hogy mondja már meg az utolsó pár számot a bejövő listáról. Ha az akire gondolok... ^_^ :D :D Jáááj de jó lesz.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Nem fogja megmondani, legalábbis pár éve nem mondták meg. Ha viszont feljelented, akkor bármit. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Nem fogja megmondani, legalábbis pár éve nem mondták meg. Ha viszont feljelented, akkor bármit. :D az bizony kár. Rendőrségi ügyet meg nem akarok ilyenből csinálni.. ^_^ Sejtem én, hogy ki, csak nem akarok gyanusítgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Nem fogja megmondani, legalábbis pár éve nem mondták meg. Ha viszont feljelented, akkor bármit. :D Megmondják :D nekünk is volt (egy kis családi tulajdon viszályból fakadó) csörgetőnk, miután minden saját adatot bemondtunk utána szépen elsorolta a kedves hölgyike az utsó 20 hívó fél számát majd részletes kimutatáson is így tudtunk feljelentést tenni zaklatásért ;) igaz azóta kiköttettük meg a mobilszámainkat is megváltoztattuk mert muszáj volt :D de legalább így lett céges tel.számom is.. ^_^ :D Sejtem én, hogy ki... Üldöznek a nők? ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Üldöznek a nők? :D ^_^ :D 1 hárpia :D Isten óvjon mindenkit az ilyen nőktől... mint a pióca..Ragad és szívja a véredet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 1 hárpia :D Isten óvjon mindenkit az ilyen nőktől... mint a pióca..Ragad és szívja a véredet Jobb ha nem a véred szívja :D de tudom milyen az afféle lerázhatatlan :D húzd ki azt a drótot, legalább az estéd nyugodt lesz ;) mobilon meg el tud érni akinek el kell, hogy tudjon, nem? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Jobb ha nem a véred szívja :D de tudom milyen az afféle lerázhatatlan :D húzd ki azt a drótot, legalább az estéd nyugodt lesz :D mobilon meg el tud érni akinek el kell, hogy tudjon, nem? :D ;) persze. ;) Bizony jobb.. :D De ez a vért.. na meg régebben a pénzt meg a gázolajat a kocsiból ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 persze. :D Bizony jobb.. ;) De ez a vért.. na meg régebben a pénzt meg a gázolajat a kocsiból ^_^ Na azért már felgyújtanám.. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 :D ;) :D :D ;) :D - Kicsit más téma...HOgy lehet megtudni, hogy nem számkijelzős vezetékes telefonnál,hogy ki hívott?? Mert már nemtudom hanyadjára szivat ma valaki, hogy kicsörög és elkussol a telefon... és ha éjszaka is ezt fogja csinálni kicibálom a zsinórt a falból. ^_^ :D Szóval hogy lehetne tudni, hogy ki csinálja? :D Én belelihegnék a telefonba....szerbusz édes, mi van rajtad? Rajtam csak egy motorolajos mackóalsó...most szétkenem a mellemen a rézpasztát..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Én belelihegnék a telefonba....szerbusz édes, mi van rajtad? Rajtam csak egy motorolajos mackóalsó...most szétkenem a mellemen a rézpasztát..... :D 1szer kicsörög..max 2. Mire odaérek már abba is hagyta. Vagy ha valami csoda folytán pont felkapnám levágná a telefont. ;) Na azért már felgyújtanám.. :D :D ^_^ Legszivesebben én is...de inkább leszarom..és szégyellem magam, hogy voltam olyan gyökér idióta, hogy hagytam magam kihasználni. Magamnak köszönhetem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 1szer kicsörög..max 2. Mire odaérek már abba is hagyta. Vagy ha valami csoda folytán pont felkapnám levágná a telefont. :D Legszivesebben én is...de inkább leszarom..és szégyellem magam, hogy voltam olyan gyökér idióta, hogy hagytam magam kihasználni. Magamnak köszönhetem. ^_^ Egyszer engem is kihasznáhatna egy nő...már a mostanin kívül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Én belelihegnék a telefonba....szerbusz édes, mi van rajtad? Rajtam csak egy motorolajos mackóalsó...most szétkenem a mellemen a rézpasztát..... :D Ez már beteg ;) de jóóóóó.. ;) :D Legszivesebben én is...de inkább leszarom..és szégyellem magam, hogy voltam olyan gyökér idióta, hogy hagytam magam kihasználni. Magamnak köszönhetem. :D Sajnos megesik az ilyen.. :D Egyszer engem is kihasznáhatna egy nő...már a mostanin kívül. :D Küldjek egyet? Megfelel? :D De asszem sokba fog az neked kerülni.. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Sajnos megesik az ilyen.. :D Jaja... Régi történet ez..és kihasználta azt is, hogy előtte ejtett pofára az előző. Akivel 3 évig voltam együtt. Hívjam meg erre, hívjam meg arra (szórakozóhelyen), vigyem el ide, vigyem el oda...stb.. ^_^ Na mindegy. Mostmeg bacca a csőrét, hogy nem foglalkozok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts