Opeles90 Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 Na ez az :D vidéki vagyok, csóró is meg főleg skót ^_^ csak épp szoknyát nem hordok :D :D Nem kifejezetten de ha nem borulgatós a kaszni éntőlem jöhet :D bár akkor is több előnyét látom a frontosoknak vagy az összekerekeseknek.. ;) Nekem a pótcsoki visszajelzőjéért kifúrták az órakeretet pedig csak rá kellett volna dugni az óra csatijára.. :D :D Tipikus megoldás amúgy...Mint régen amikor a ladákba tették bele. Ismerősöm pacon lakik...és egy BMW-vel jár. Aztán a házuk eléggé az erdőszélén van. Tehát aszfalt az nemnagyon van. Leesik 1 nagy hó..BMW-t elfelejti. Hátsókerekes, elakad..aztán csak tilt a hóba ;)
Guest Sanci Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 ^_^ Tipikus megoldás amúgy...Mint régen amikor a ladákba tették bele. Csak azt nem értem, hogy kedves kattant dajcs rokon mi a répának rakatott fel vonóhorgot ha nem használta :D mikor vettem 1 szikra hajszál karcolás nem látszott a gömbfejen :D nem csak magyarban trehányak a szervízek.. :D
Opeles90 Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 Nah lemegyek lemosom a vezírgépet.. :D ( Írja valaki a blogba ha már én nem vezetem ) ^_^
CoolAdam Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 nnnah le kéne menni feltenni az új ablaktekerőt.. De lusta vagyok. ^_^ sztem inkább mosd le! :D :D :D ;)
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 ....Na ez az ;) vidéki vagyok, csóró is meg főleg skót ^_^ csak épp szoknyát nem hordok :D :D Nem kifejezetten de ha nem borulgatós a kaszni éntőlem jöhet :D bár akkor is több előnyét látom a frontosoknak vagy az összekerekeseknek.. :D.... Ez nem vidékiség, Albert is eljárt 8 literrel az xe-vel ;) :D :D Szerintem olyan, hogy borulós kaszni nincs. 2cv lábát is ki lehet rúgni úgy, hogy fel nem borul, csak ha megakad ;) :D Bár állítólag a kinézete ellenére az egy nagyon stabil autó, mármint nehezen dobja fel a talpát :D
spzoli Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 Ez nem vidékiség, Albert is eljárt 8 literrel az xe-vel :D :D :D Szerintem olyan, hogy borulós kaszni nincs. 2cv lábát is ki lehet rúgni úgy, hogy fel nem borul, csak ha megakad ;) :D Bár állítólag a kinézete ellenére az egy nagyon stabil autó, mármint nehezen dobja fel a talpát ^_^ Szomszédnak van, feelinges autó. :D
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 Szomszédnak van, feelinges autó. ^_^ De ha ránézel, akkor nem tűnik túl stabilnak :D :D
ambruzsg Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 Full elkészült ? Visszavágni nem lehet belől egy darabot ? nem sajnos a 90 fokos konyok belso oldalan repedt szet es ez kb 4-5cm vastag cso...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 nem sajnos a 90 fokos konyok belso oldalan repedt szet es ez kb 4-5cm vastag cso... Na az gáz ^_^ Neten nézelődj a közelben lévő bontás alatt lévő kocsik kapcsán, vagy hivatalos bontók hátha valaki elérsz. Jobbat én nem tudok mondani.
Dáwid Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 Ez nem vidékiség, Albert is eljárt 8 literrel az xe-vel :D :D :D Szerintem olyan, hogy borulós kaszni nincs. 2cv lábát is ki lehet rúgni úgy, hogy fel nem borul, csak ha megakad ;) :D Bár állítólag a kinézete ellenére az egy nagyon stabil autó, mármint nehezen dobja fel a talpát ^_^ Inkább csak kinézetéhez képest :D De ez a patkány lehet hogy stabilabb :D (Stefan... miket nem csinálsz újabban...;))
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 Inkább csak kinézetéhez képest ^_^ De ez a patkány lehet hogy stabilabb :D (Stefan... miket nem csinálsz újabban...:D) Hozzon valaki egy ilyet pályanapra és kiderül :D :D ;)
Dáwid Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 Hozzon valaki egy ilyet pályanapra és kiderül ^_^ :D :D Szólj Stefan-nak. Jútúb súgja, neki van :D
Guest Sanci Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 Ez nem vidékiség, Albert is eljárt 8 literrel az xe-vel :D ;) :D Jah ^_^ csak Albert egy szombat este ver el annyit mint amennyit én jó esetben egy hónap alatt össze tudok kaparni ;) csak mert beszéltünk 1x róla.. :P Szólj Stefan-nak. Jútúb súgja, neki van :D :D :D ;) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nna odáig eljutottam, hogy nem drótozom egyenlőre a plusz dugaljat -majd ha lesz sarum a biztitáblához, nem szeressek kókányolni :D viszont a pótcsoki visszajelzőt bekötöttem az óracsoportra úgyhogy mostmár nem a kereten fog villogni ;) és egyben kiderült az is, hogy a jól beolajzott km óra spirálja nemhogy sík száraz de ráadásul kezdett felületileg rozsdázni szinte a teljes hosszán úgyhogy nemhiába kezdett hangja is lenni :D rézpaszta elő, jó vastagon átkentem meg a köpenyét rendesen telefújtam ipari olajzó sprével és mostcsörögjjéb+ :D :D ja, meg a fejegység idegesítően rövid usb kábelét megpótoltam és a váltóbox alatt szépen hátravittem ahol jobb helye lesz a pendrájvnak.. :D
Guest Sanci Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 Mondom én hogy jó arra közlekedni ;) (ha elég halvérű hozzá az ember... ha nem akkor idegbeteg lesz 2 hét után :D :D ) Ez a csávó akiről beszéltem be akart állni a műhelybe, hogy lecserélje az összetört bal hátsó lámpát csak, hogy a góré ne lássa ^_^ elkezd tolatni befele, én állok vagy 3 méterre, a főnök odajön, megáll mellettem 2 méterre ez a sügér meg a kocsi jobb hátuljával telibe verte a műhelyajtót ;) :D így cserélhette mindkettőt ;) ráadásul vicc, hogy egy akkora ajtón nem fért be ahova nyerges kamionok állnak be időnként pótostól :D a góré ordít rá, hogy "mit csinálsz te b...m, nem látsz te vakegér..?" :D :D ;) Persze ki volt a hibás? Én :D mert nem látok át a kocsin :D nem vagyok én szjúpörmen... :D
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 Ez a csávó akiről beszéltem be akart állni a műhelybe, hogy lecserélje az összetört bal hátsó lámpát csak, hogy a góré ne lássa ^_^ elkezd tolatni befele, én állok vagy 3 méterre, a főnök odajön, megáll mellettem 2 méterre ez a sügér meg a kocsi jobb hátuljával telibe verte a műhelyajtót :D :D így cserélhette mindkettőt :D ráadásul vicc, hogy egy akkora ajtón nem fért be ahova nyerges kamionok állnak be időnként pótostól ;) a góré ordít rá, hogy "mit csinálsz te b...m, nem látsz te vakegér..?" ;) :D :D Persze ki volt a hibás? Én :D mert nem látok át a kocsin :D nem vagyok én szjúpörmen... ;) Egyik munkatársam totálkárrá törte a Fiatját, vett egy Polót, nagyon szar helyen szokott vele parolni, pont a teleppel szemben, ahol tolatunk ki a Boxerekkel. Egyszer már megtolták neki anno a Fiatot, de nem tanult belőle. Multkor tolatok ki a bordóval, ugye a belső tükör használhatatlan a rakomány miatt, a ét szélsőben szinta alig látni a kocsi mögé, tolatok ki, közben persze forgalom, stb. 6 munkatársam áll az út szélén néznek, de nem szólnak, tolatok...recccs. Na mondom faca, oda a Poló. :D Csávó akkor lép ki az ajtón, elfehéredik, hártamegyek, a disztárcsát kaptam el a lámpa alatti merevítővel, csak az pattant le. ;) Mindezt úgy, hogy 6-an nézték, és 10 méterrel arrébb az úttól messzebb 3-4 autó kényelmesen parkolhat. De nem, neki az út szélén kell állnia egy kocsikihajtóval szemben. :D
astrásgyerek Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 Egyik munkatársam totálkárrá törte a Fiatját, vett egy Polót, nagyon szar helyen szokott vele parolni, pont a teleppel szemben, ahol tolatunk ki a Boxerekkel. Egyszer már megtolták neki anno a Fiatot, de nem tanult belőle. Multkor tolatok ki a bordóval, ugye a belső tükör használhatatlan a rakomány miatt, a ét szélsőben szinta alig látni a kocsi mögé, tolatok ki, közben persze forgalom, stb. 6 munkatársam áll az út szélén néznek, de nem szólnak, tolatok...recccs. Na mondom faca, oda a Poló. :D Csávó akkor lép ki az ajtón, elfehéredik, hártamegyek, a disztárcsát kaptam el a lámpa alatti merevítővel, csak az pattant le. :D Mindezt úgy, hogy 6-an nézték, és 10 méterrel arrébb az úttól messzebb 3-4 autó kényelmesen parkolhat. De nem, neki az út szélén kell állnia egy kocsikihajtóval szemben. ;) Akkor meg meg is érdemli! :D ^_^
Guest Sanci Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 Akkor meg meg is érdemli! :D ^_^ Én is azt mondom ;) ha olyan sügér örüljön :D :D
astrásgyerek Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 SOS Tudja valaki mi az a hangszűrő? :D 3 csatornás kéne minimum 200 Watt - 300 Watt-os. Létfontosságú! neten tudok venni ilyet? Valaki aki jártas az elektronikában jó lenne ha segítene! ^_^ Erre gondolok! Nagyon köszi előre is! :D
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 SOS Tudja valaki mi az a hangszűrő? :D 3 csatornás kéne minimum 200 Watt - 300 Watt-os. Létfontosságú! neten tudok venni ilyet? Valaki aki jártas az elektronikában jó lenne ha segítene! ^_^ Erre gondolok! Nagyon köszi előre is! :D Ennek nem a másik neve a hangváltó? Ha jön a zene a drótón ezt rákötöd és különszedi a magas-közép-mély hangokat? Mintha a Somogyis hangszóróépítő füzetben láttam volna ilyet.Klikk ide!
astrásgyerek Elküldve Augusztus20, 2010 Elküldve Augusztus20, 2010 Ennek nem a másik neve a hangváltó? Ha jön a zene a drótón ezt rákötöd és különszedi a magas-közép-mély hangokat? Mintha a Somogyis hangszóróépítő füzetben láttam volna ilyet.Klikk ide! Köszi szépen! :D Hja, mostmár én is rájöttem! :D ;) (romániai a srác akinek vinnem kell, nálluk így nevezik :D ) Ilyet kerestem, úgy néz ki lesz is nyíregyházán 4000ért! ;) Hogy tud egy ilyen kis biszbasz ennyire drága lenni, és ráadásul 2db kell belőle? :D Ennyiért már veszek egy fél donorautót! ^_^ :D :D
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2010 Elküldve Augusztus21, 2010 Köszi szépen! ;) Hja, mostmár én is rájöttem! :D ;) (romániai a srác akinek vinnem kell, nálluk így nevezik :D ) Ilyet kerestem, úgy néz ki lesz is nyíregyházán 4000ért! ;) Hogy tud egy ilyen kis biszbasz ennyire drága lenni, és ráadásul 2db kell belőle? :D Ennyiért már veszek egy fél donorautót! ^_^ :D :D Létfotosságúúúúúúúúúúúúúúú ? Megölnek ha nem lesz ? ;) :D :D :D ;) Tételezzük fel, hogy az ajtókban jobb oldalon is van egy hangszoró, meg bal oldalon is. Tehát...... :D :D :P :P
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2010 Elküldve Augusztus21, 2010 78 éves SpZoli bácsinak sok szeretettel küldi Aranka az arany alkony menzájáról : ^_^ :D
astrásgyerek Elküldve Augusztus21, 2010 Elküldve Augusztus21, 2010 Létfotosságúúúúúúúúúúúúúúú ? Megölnek ha nem lesz ? :D :D :D ;) :D Tételezzük fel, hogy az ajtókban jobb oldalon is van egy hangszoró, meg bal oldalon is. Tehát...... ;) :D :D :D Esküvőre kell, a hangfalakhoz! Szerinted megölnek ha nem lesz? ^_^ Nem kocsiba kell! :D
Skorpijo Elküldve Augusztus21, 2010 Elküldve Augusztus21, 2010 Kitudja mivan akkor vagy mi kell, ha egy héttel későb viszem az autót vizsgára, mint lejár a műszakija? Mert kéne még vennem 2fékdobot és 2 első lengéscsillapítót. Ha megveszem most akkor anyagiakba nemfér bele a vizsga, ha nem veszek és elviszem, akkor elmeszelik. ^_^
spzoli Elküldve Augusztus21, 2010 Elküldve Augusztus21, 2010 78 éves SpZoli bácsinak sok szeretettel küldi Aranka az arany alkony menzájáról : ^_^ :D Hülye. :D
Recommended Posts