Thor Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Hát görbícsé már 5km/h-t azon a mutatón! ^_^ A jó öreg tachográfos trükk :D
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Az ajtó ráér, ha valahova el tudod rejteni kis ideig, megoldjuk előbb-utóbb az átvételt, a rugó viszont igazság szerint péntekig lenne a legjobb, mert pénteken viszik szerelőhöz a kocsit, és a toronyszilentek miatt amúgy is ki lesznek véve a gólyalábak, egy füst alatt meglenne. őőő... jövő hét pénteken megyünk Máriapócsra (Nyíregytől 30km), egy 307-essel. Ha valami apró cucc kell, és addig eldobja Laci, akkor elhozzuk ^_^ Lac. F@sza :D Többet vergődtél rajta, mint ameddig beszerelni tartott :D Viszont most buktad a pirosat? :D
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Vezetett szervízkönyv meg minden ? ^_^ Én kaptam szervízkönyvet, bár szerintem nem volt túl jól vezetve... Ugyanis 86000-rel vettem(2004-ben) és sajna 90e-nél cseréltünk vez.szíjat, és még gyári ragasztott csavarok voltak benne... :D Volt is szép nyiszogó hangja... :D Szerintem valós km volt benne, mert 140e-nél lett hengerfej-tömítéses, ami sok autóboltos szerint ilyenkor tájt jelentkezik, ezeknél a motoroknál.
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 őőő... jövő hét pénteken megyünk Máriapócsra (Nyíregytől 30km), egy 307-essel. Ha valami apró cucc kell, és addig eldobja Laci, akkor elhozzuk ^_^ Lac. F@sza :D Többet vergődtél rajta, mint ameddig beszerelni tartott ;) Viszont most buktad a pirosat? :D Neeeem...veszek hozzá még 2 piros ledet, és azt megcsinálom ledesre :D Te figyka már... Miért kellett csavargatni azt a ledet a foglalatba? :D Amikor tettétek bele..csavargattátok és néztétek hogy mikor világít. Azt mi alapján csavargattátok?? A fordulatszámmérősbe a kilóméteróránál sztem el van pukkanva 1 izzó :D Ja! Pepe! Kérdeztem a csomagtartóajtót..kompletten van, szép állapotban, 20ezer forint. Csak én azt nemtom megvenni, mert nincs annyi lóvém. Szóval el tudtok jönni érte esetleg.
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Neeeem...veszek hozzá még 2 piros ledet, és azt megcsinálom ledesre :D Te figyka már... Miért kellett csavargatni azt a ledet a foglalatba? ^_^ Amikor tettétek bele..csavargattátok és néztétek hogy mikor világít. Azt mi alapján csavargattátok?? A fordulatszámmérősbe a kilóméteróránál sztem el van pukkanva 1 izzó :D Azért csavargatták, mert a led erősen áramirány érzékeny. :D ;)
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Azért csavargatták, mert a led erősen áramirány érzékeny. :D :D nna nekem ezzel kínait mondtál... ^_^
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Neeeem...veszek hozzá még 2 piros ledet, és azt megcsinálom ledesre :D Te figyka már... Miért kellett csavargatni azt a ledet a foglalatba? ^_^ Amikor tettétek bele..csavargattátok és néztétek hogy mikor világít. Azt mi alapján csavargattátok?? A fordulatszámmérősbe a kilóméteróránál sztem el van pukkanva 1 izzó :D Azért csavargattuk, mert nem világított :D Az érintkezői meg voltak görbülve az egyiknek, és nem érintkezett normálisan. Azt állítottuk be. Illetve, a LED-nek van polaritása, és nem mindegy hogy hogy van benne. Ha nem világít, akkor 180° ;)
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Azért csavargattuk, mert nem világított ^_^ Az érintkezői meg voltak görbülve az egyiknek, és nem érintkezett normálisan. Azt állítottuk be. Illetve, a LED-nek van polaritása, és nem mindegy hogy hogy van benne. Ha nem világít, akkor 180° :D ahaaaa...tehát ha beteszem és nem világít...akkor csak 180°-ot kell állítani rajta. ééértem. Hétvégén meg is csinálom. :D
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 nna nekem ezzel kínait mondtál... ^_^ A LEDnek nem mindeg, hogy melyik érintkezőjére kapcsolod a pluszt és a minuszt. Az égőknek mindegy... :D De erről Wiki, a barátnőnk, többet tud mondani! :D
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 A LEDnek nem mindeg, hogy melyik érintkezőjére kapcsolod a pluszt és a minuszt. Az égőknek mindegy... ^_^ De erről Wiki, a barátnőnk, többet tud mondani! :D Köszi :D
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Köszi ^_^ Szívesen! Még egy tanács: csiszold meg a ledet valami finom dörzspapírral és akkor jobban szórja a fényt, és egyenletesebb lesz a megvilágítása a műszerfalnak! :D
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Szívesen! Még egy tanács: csiszold meg a ledet valami finom dörzspapírral és akkor jobban szórja a fényt, és egyenletesebb lesz a megvilágítása a műszerfalnak! :D Dzsári, fúrt lencsés LEDjei vannak. Azt csiszolhatja ^_^ :D
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Szívesen! Még egy tanács: csiszold meg a ledet valami finom dörzspapírral és akkor jobban szórja a fényt, és egyenletesebb lesz a megvilágítása a műszerfalnak! ^_^ Rendben!de mit? magát a ledet? Ugye akkor a f.sz. mérős műszeregységbe 6 darab led kell?
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Dzsári, fúrt lencsés LEDjei vannak. Azt csiszolhatja ^_^ :D oppácska...akkor nem kispályázik a fijúú.... :D már vissza is szíttam a tanácsot! ;) Én saját magamnak forrasztgattam és csiszolgattam a cuccost... :D
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Dzsári, fúrt lencsés LEDjei vannak. Azt csiszolhatja ^_^ :D Rendben!de mit? magát a ledet? Ugye akkor a f.sz. mérős műszeregységbe 6 darab led kell? Inkább akkor ne csiszold... 4 db kell...legalábbis nekem annyi kellett bele...
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Inkább akkor ne csiszold... 4 db kell...legalábbis nekem annyi kellett bele... Fordulatszámmérősbe 6 kell szerintem ^_^
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Inkább akkor ne csiszold... 4 db kell...legalábbis nekem annyi kellett bele... Okés! 4? Miért hittem én azt hogy 6? Akkor még holnap délután visszacsinálom pirosra :D Fordulatszámmérősbe 6 kell szerintem ^_^ Nekem is úgy rémlik
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Fordulatszámmérősbe 6 kell szerintem ^_^ Okés! 4? Miért hittem én azt hogy 6? Akkor még holnap délután visszacsinálom pirosra :D Nekem is úgy rémlik Ebben 4 van... :D A gyári helyeken...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Ebben 4 van... ^_^ A gyári helyeken... http://kepfeltoltes.hu/100718/PICT0008_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Hétvégén szétkapom úgyis, aztán meglátjuk, hogy az enyém milyen :D
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Ebben 4 van... :D A gyári helyeken... http://kepfeltoltes.hu/100718/PICT0008_www...ltoltes.hu_.jpg Rohadjak meg holnap szétborítom ^_^ :D :D
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Rohadjak meg holnap szétborítom ^_^ :D :D :D ;) :D
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Rohadjak meg holnap szétborítom ^_^ :D :D Csak óvatosan :D ;) :D
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Csak óvatosan :D :D :D Már csukott szemmel is megy ;) ^_^
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Csak óvatosan :D :D ;) Dáwid az enyémet az utcán este a sötétben cserélte ki ^_^ Profi a gyerek :D
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Elküldve Augusztus18, 2010 Dáwid az enyémet az utcán este a sötétben cserélte ki ^_^ Profi a gyerek :D Hát nekem setétben nem menne... :D Anno a Zatyim karbiját tudtam sötétben szédszedni, kifújkálni és összerakni... :D Soxor szívatott meg anno... ;)
Recommended Posts