CoolAdam Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 csörög a vezetékes teló... Felveszem Egy kis aranyos hangú csaj elkezdi mondani a szöveget..majd megkérdezi hogy egy kb 5 perces politikai statisztikát csinálnak...hajlandó lennék-e megválaszolni és időt szakítani.. :D mondtam neki hogy kedves hölgyem...nagyon aranyos hangja van, meg kedves is..de nincs kedvem 5 percig beszélgetni a politikáról. Bármi másról beszélhetünk 5 percig de a politikáról ne... Csajszi nem mondott semmit, letette :D :D ;) :D jó voltál! ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Valóban, 17TD GT-hez valók. Mit kérsz értük? El tud jutni hozzám péntekig (pl. átvehető Tőled vhol, Érdig elmegyek érte holnap délelőtt)? Lacinak 6+postáért adtam, ez is elvihető 6ért. Érd felé nem járok. De ha esetleg a péntek délelőtt megfelelne, akkor Stefannal elküldöm csütörtökön este. Ő érdi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Lacinak 6+postáért adtam, ez is elvihető 6ért. Érd felé nem járok. De ha esetleg a péntek délelőtt megfelelne, akkor Stefannal elküldöm csütörtökön este. Ő érdi. Ez jól hangzik, csináljuk így. Priviben írj egy számlaszámot névvel, és utalom az árát ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Ez jól hangzik, csináljuk így. Priviben írj egy számlaszámot névvel, és utalom az árát :D Áh, nem élek én olyannal. :D Add oda Stefánnak a zsét, aztán majd eljut hozzám. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 húúúú... Az ünnep enyhén belekavarna a dologba ^_^ Tehát ma beszélek a sráccal, legjobb esetben ma elmegyek hozzá, beszerzem a cuccokat, és holnap feladom.. Augusztus 20.-án meg ugye nincs posta. De ez még a legjobb eset, ha ma megyek. lehet azt mondja a srác, hogy holnap, vagy a hétvégén menjek mert akkor ér rá. :D Akkor rugó storno, marad a csomiajtó, meg esetleg egy jobb első sárfogó gumi, ha találsz ilyet. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Akkor rugó storno, marad a csomiajtó, meg esetleg egy jobb első sárfogó gumi, ha találsz ilyet. Köszi! Imádkozz, hogy ne hozzon rugót neked ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Imádkozz, hogy ne hozzon rugót neked ^_^ :D Nem gáz, fogyóeszköz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nna megvannak a vivááá felgenjeim :D már csak fel kell gumizni azt mehet a hajó alá.. ^_^ Jja, és a 150 ezredik km is megvan :D illetve picit túl is léptem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nem gáz, fogyóeszköz :D Egyszer köllene jót venni és nem lenne az ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Mégsem delcos van a srácnak :D VIszont W=1111 ^_^ Itt a fórumon azt olvastam, hogy a delco nem is csinált fordulatszámmérős órát. Csak a VDO. J0hnny cserélte asszem Delcoról VDO-ra, és működik. Én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Zsííííír ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 http://dl.dropbox.com/u/7102596/P8180003.JPG http://dl.dropbox.com/u/7102596/P8180002.JPG Zsííííír :D remélem tudod mit gondolok????? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 remélem tudod mit gondolok????? ^_^ :D Hogy minek az a kormányvédő ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 remélem tudod mit gondolok????? ^_^ :D Azt, hogy hozzáállíthatná a kilométerállást a régihez, meg ez egy ezressel kevesebbet mér a fordulatszámnál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Azt, hogy hozzáállíthatná a kilométerállást a régihez, meg ez egy ezressel kevesebbet mér a fordulatszámnál. ^_^ mindent szépen kalibrálgatni fogok. Beledesítem, átállítom a mérőt. Most felírtam, meg le is van fotózva hogy mennyi aztán annyival tekerek a másikhoz képest többet bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Hogy minek az a kormányvédő ? :D bárcsak erre tudnák! ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Azon tűnődtem, le kellene menni a pincébe gyúrni, de aztán inkább megettem még kettő csokis gofrit tejszínhabbal. Ez is testépítés nem? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 bárcsak erre tudnák! ^_^ :D :D Fordulatlánymérőrehajtasz ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Azon tűnődtem, le kellene menni a pincébe gyúrni, de aztán inkább megettem még kettő csokis gofrit tejszínhabbal. Ez is testépítés nem? :D ^_^ Csak a 3, a 2 nem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Csak a 3, a 2 nem ^_^ :D Van még kettő, de azzal az asszony kockásítt, elvegyem tőle? Talán még én vagyok az erőssebb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Van még kettő, de azzal az asszony kockásítt, elvegyem tőle? Talán még én vagyok az erőssebb. ^_^ Mondom 1 elég. Nehogy éhen maradjon szegény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Egyébkén tényleg felfele világított az egyik. Eccer mikor mögöttem voltál győrbe, anyáztam is egyet. :D Pedig erre mindíg figyeltem. Most viszont szanaszétt néznek, amióta visszaraktam őket az új zárhídba. A kocsibeálló falán nagyjából belőttem öket, de el kéne vinni rendesen beállítatni. De ez sem egyszerű, eddíg 3 helyből 3-an csak a fel-le gombot ismerték, az oldalra csálét nem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Fordulatlánymérőrehajtasz ? :D hát igen jó lenne egy :D ^_^ meg ködlámpa ez a kettő a nagy álmom most! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Ja...és tudjátok mi a fura? HOgy a másik óra W=1111 volt. GPS szerint ha mentem 50el akkor a mutató 60on volt. Ez 1102 és még jobb az óra. GPS 50 óra 55. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Ja...és tudjátok mi a fura? HOgy a másik óra W=1111 volt. GPS szerint ha mentem 50el akkor a mutató 60on volt. Ez 1102 és még jobb az óra. GPS 50 óra 55. Hát görbícsé már 5km/h-t azon a mutatón! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts