FPepe Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Milyen színű szál? Nemtudod? ^_^ Zöld, és a generátortól jön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Zöld, és a generátortól jön :D Olyanom van :D :D Akkor elméletileg ha beleteszek egy VDO-s órát..akkoris mérnie kell a fordulatot Nem első gazdis volt, nem tudom, hányadik lehetek. Azt tudom a szervízfüzetből, hogy újkorában céges autó volt, egészen '98-ig, addig van vezetve a szervízkönyve, akkor kapott új rendszámot (az eredetit is tudom a szervízkönyvből), meg akkor került rá vonóhorog is, meg sztem akkor összetörhették az elejét (tűzfaltól előre cserés volt az egész karosszériás ismi szerint). Enyém is az volt németországban. Régebben amikor mostam, és a nap megsütötte az oldalát, halványan látszódott a matrica helye: Telekom. ( igen K-val ) ^_^ És egy kis simkártya is (telekomos) be van tűzve a műszerfalba Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Olyanom van ^_^ :D Akkor elméletileg ha beleteszek egy VDO-s órát..akkoris mérnie kell a fordulatot Facelift előttiekben általában megvan ez a szál. Simán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Facelift előttiekben általában megvan ez a szál. Simán :D Kiirály :D :D :D ;) Megyek a héten 1 bontóba. ^_^ Rengeteg dízel astrát bont a srác tegnap telón beszéltem vele. ezt azt veszek hozzá :D Az is lehet hogy a sárga indexeimért cserébe elhozok 2 fehér indexet ;) Valakinek nézzek valamit??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nem első gazdis volt, nem tudom, hányadik lehetek. Azt tudom a szervízfüzetből, hogy újkorában céges autó volt, egészen '98-ig, addig van vezetve a szervízkönyve, akkor kapott új rendszámot (az eredetit is tudom a szervízkönyvből), meg akkor került rá vonóhorog is, meg sztem akkor összetörhették az elejét (tűzfaltól előre cserés volt az egész karosszériás ismi szerint). Akkor is, szépen egyben van! :D Tetszik nagyon! Legalább tudod, mik az előzmények! Az enyémnek én vagyok a 3. gazdija! 1. egy fiatal srác volt, 2. az ismerős akitől vettük, de ő nem igazán foglalkozott vele sajnos ^_^ Motorikusan nem nyúlt bele, szerelőhöz hordta mindíg, ugyanahhoz sok éven keresztül míg nála volt! (amúgy debreceni volt a verdám (pipóhegy utcai- ha a debrecenieknek ez jelent valamit!) 3. tulajként próbálok vigyázni rá, de ha első perctől nállam lett volna, tuti még mindíg úgy nézne ki, mint a Fábiám 63ezerre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Kiirály :D :D ;) :D Megyek a héten 1 bontóba. :D Rengeteg dízel astrát bont a srác tegnap telón beszéltem vele. ezt azt veszek hozzá :D Az is lehet hogy a sárga indexeimért cserébe elhozok 2 fehér indexet ;) Valakinek nézzek valamit??? Egy pár jó magas (nem leült) első rugó kéne dízelhez egyik havernak (tesóm ex Caravanjához), csak nem tudom, hogy jutna el hozzám ^_^ Meg rozsdamentes csomiajtót Caravanhoz, lehetőleg fehér színben (de lehet másmilyen színű is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Kiirály ;) ;) :D :D Megyek a héten 1 bontóba. :D Rengeteg dízel astrát bont a srác tegnap telón beszéltem vele. ezt azt veszek hozzá :D Az is lehet hogy a sárga indexeimért cserébe elhozok 2 fehér indexet :D Valakinek nézzek valamit??? Remélem találsz megfelelőt! :D Ma néztem hátsó sárfogó gumit, dontóban 1500/db. ^_^ és csak párban adja, és szerintem nem is gyári - ASTRA felirat van rajta festve csak az is. nem pedig opel jel,.... :D (nekem csak a jobbos kéne) Mennyi újonnan? nem vett mostanában valaki? valami szebb fajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Egy pár jó magas (nem leült) első rugó kéne dízelhez egyik havernak (tesóm ex Caravanjához), csak nem tudom, hogy jutna el hozzám ^_^ Meg rozsdamentes csomiajtót Caravanhoz, lehetőleg fehér színben (de lehet másmilyen színű is). rendben! Megnézem ezeket. Hát őőő...csomagtartóajtóval nemtudom hogy lehet megoldani, de a rugókkal megküzd a posta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Akkor is, szépen egyben van! :D Tetszik nagyon! Legalább tudod, mik az előzmények! Az enyémnek én vagyok a 3. gazdija! 1. egy fiatal srác volt, 2. az ismerős akitől vettük, de ő nem igazán foglalkozott vele sajnos ^_^ Motorikusan nem nyúlt bele, szerelőhöz hordta mindíg, ugyanahhoz sok éven keresztül míg nála volt! (amúgy debreceni volt a verdám (pipóhegy utcai- ha a debrecenieknek ez jelent valamit!) 3. tulajként próbálok vigyázni rá, de ha első perctől nállam lett volna, tuti még mindíg úgy nézne ki, mint a Fábiám 63ezerre. :D Köszi, igyekszem vigyázni rá. Fényező is mondta múltkor, ritkán találkozik ilyen madárral, aki ennyi éves autót olyan minimális sérülésekkel már viszi hozzá, amire legtöbben csak legyintenének :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 rendben! Megnézem ezeket. Hát őőő...csomagtartóajtóval nemtudom hogy lehet megoldani, de a rugókkal megküzd a posta ^_^ Az ajtó ráér, ha valahova el tudod rejteni kis ideig, megoldjuk előbb-utóbb az átvételt, a rugó viszont igazság szerint péntekig lenne a legjobb, mert pénteken viszik szerelőhöz a kocsit, és a toronyszilentek miatt amúgy is ki lesznek véve a gólyalábak, egy füst alatt meglenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Remélem találsz megfelelőt! :D Ma néztem hátsó sárfogó gumit, dontóban 1500/db. ^_^ és csak párban adja, és szerintem nem is gyári - ASTRA felirat van rajta festve csak az is. nem pedig opel jel,.... :D (nekem csak a jobbos kéne) Mennyi újonnan? nem vett mostanában valaki? valami szebb fajta. Újonnan 7 körül vettem pár éve, eredeti GM-est, Opel jellel. Ha tudsz, nekem meg egy bal első kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Köszi, igyekszem vigyázni rá. Fényező is mondta múltkor, ritkán találkozik ilyen madárral, aki ennyi éves autót olyan minimális sérülésekkel már viszi hozzá, amire legtöbben csak legyintenének :D Az enyémnél az volt a baj, hogy ismerősék gyerkőcei szinte ebben az autóban nőttek fel (volt biztos benne 1 veder homok, meg fűszál/gaz hátul. ^_^ Meg persze az ajtóknál millió kis karcolás... Hiába, a gyerek nem vigyáz rá. :D A lényeg, hogy eddig motorikusan megbízható (a belsejét kicseréltem a donoréra, az gyönyörűszép volt! :D Mostmár az enyém is szebben mutat. Mondta is múltkor ismerős, hogy ez az az autó, amit ő adott el nekünk? :D :D ;) Mondtuk igen, csak most van "gazdája" is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Témába vág, de igazából Zotyának dicsekvés. Nekem van eladó sárfogóm caravanra, zsír új, gmes, zacsiban. ^_^ Persze nem eladó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Újonnan 7 körül vettem pár éve, eredeti GM-est, Opel jellel. Ha tudsz, nekem meg egy bal első kéne... Jó húzós ára van akkor. :D Egyenlőre akkor nem kap. (most gumikat intézek rá, tegnap szálszakadásos lett a bal hátsóm! ^_^ Pont a legjobbkor, esküvő előtt vezérléscsere, és mostmár gumicsere is... Vajon mi jön még! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Az ajtó ráér, ha valahova el tudod rejteni kis ideig, megoldjuk előbb-utóbb az átvételt, a rugó viszont igazság szerint péntekig lenne a legjobb, mert pénteken viszik szerelőhöz a kocsit, és a toronyszilentek miatt amúgy is ki lesznek véve a gólyalábak, egy füst alatt meglenne. húúúú... Az ünnep enyhén belekavarna a dologba ^_^ Tehát ma beszélek a sráccal, legjobb esetben ma elmegyek hozzá, beszerzem a cuccokat, és holnap feladom.. Augusztus 20.-án meg ugye nincs posta. De ez még a legjobb eset, ha ma megyek. lehet azt mondja a srác, hogy holnap, vagy a hétvégén menjek mert akkor ér rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 húúúú... Az ünnep enyhén belekavarna a dologba ^_^ Tehát ma beszélek a sráccal, legjobb esetben ma elmegyek hozzá, beszerzem a cuccokat, és holnap feladom.. Augusztus 20.-án meg ugye nincs posta. De ez még a legjobb eset, ha ma megyek. lehet azt mondja a srác, hogy holnap, vagy a hétvégén menjek mert akkor ér rá. :D Posta van, csak nem nyit ki :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Posta van, csak nem nyit ki ^_^ :D Igaz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Témába vág, de igazából Zotyának dicsekvés. Nekem van eladó sárfogóm caravanra, zsír új, gmes, zacsiban. ^_^ Persze nem eladó. :D Zoli, semmi újabb infó azokról a rugókról, amiről beszéltünk régebben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Zoli, semmi újabb infó azokról a rugókról, amiről beszéltünk régebben? Van egy pár narancs-narancs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Van egy pár narancs-narancs. Ööö... az milyen motorkódú kocsiba való? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Ööö... az milyen motorkódú kocsiba való? Sztem tc4ee. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Sztem tc4ee. Valóban, 17TD GT-hez valók. Mit kérsz értük? El tud jutni hozzám péntekig (pl. átvehető Tőled vhol, Érdig elmegyek érte holnap délelőtt)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Üdv. Szerintem is jó volt. Minden ok. Még Day barátunkat is utolértem menet közben. ^_^ Így utólag (hogy már tudom ki ment mögöttem (tolt le :D)) elég régóta követtél és persze hogy utolértél, mert csak 100-120-szal tütymögtem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Így utólag (hogy már tudom ki ment mögöttem (tolt le :D)) elég régóta követtél és persze hogy utolértél, mert csak 100-120-szal tütymögtem. :D Én nagyon siettem.....Egészen Csopakig, utána gyorsan visszacsippentettem a tempóból, mert láttam legelészni egy őzikét az út szélén :D Gondoltam is magamba, hogy bakker de korán kint vagytok ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 csörög a vezetékes teló... Felveszem Egy kis aranyos hangú csaj elkezdi mondani a szöveget..majd megkérdezi hogy egy kb 5 perces politikai statisztikát csinálnak...hajlandó lennék-e megválaszolni és időt szakítani.. ^_^ mondtam neki hogy kedves hölgyem...nagyon aranyos hangja van, meg kedves is..de nincs kedvem 5 percig beszélgetni a politikáról. Bármi másról beszélhetünk 5 percig de a politikáról ne... Csajszi nem mondott semmit, letette :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts