zotya975 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Na megvót Veszprém is. (Zotyának dicsekvés) :D Állatkertben voltál? Jobb felső sarok. Most magyarázd el 3db 10-11 éves kislánynak, mit csinálnak a majmok. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Nekem kéne ha 14-es :D Vaze...itt megint szélvihar van :D Ha meglesznek a viva felgenek kb eladóak lesznek az Intrák.. ^_^ Készülj tesa, nálunk kegyetlen idő van és Debrecen felé tart, az adsl megszűnt, most is csak mobilról megy a téma és a szünetmentesem is negyed órája folyamatosan sípol :D úgyhogy kapcsolom is ki a cuccot mielőtt valami kellemetlenségem lesz.. :D Na további jókat.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Ha meglesznek a viva felgenek kb eladóak lesznek az Intrák.. ^_^ Készülj tesa, nálunk kegyetlen idő van és Debrecen felé tart, az adsl megszűnt, most is csak mobilról megy a téma és a szünetmentesem is negyed órája folyamatosan sípol :D úgyhogy kapcsolom is ki a cuccot mielőtt valami kellemetlenségem lesz.. :D Na további jókat.. :D Foglalózok rájuk ;) Az ótókám már a garázsba deglik, ott baja nem lehet... vaaaagy amilyen szerencsétlen vagyok néha, felkapja a szél garázsostól 1ütt :D :D Ablakok bezárva, reméljük nem lesz baj. Vigyázz magadra Barátom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Foglalózok rájuk :D Vigyázz magadra Barátom! :D Oks :D Vigyáz rám a nejem ^_^ elveszni se tudnék.. :D ;) Nna télleg csőtök me a tető is leázott, menek kármenteni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 195, az komoly! ;) a DTL-em max 160 szerintem, de utazóba max 120-ig használom. :D De elég is az! ;) Ok, bocsi! Igazad van bunkó voltam, kicsit félreértettem a hozzászólásod ezek szerint! :D Sajnálom :D De a mai világban, aki autót vesz, azért valamennyire kell már tervezzen (ezt a jövő (autóvásárló) nemzedékének írom ;) ) MÁV-nál melózol? és benzinesed van? :D Nem vagy egy megszokott figura! ^_^ (de ezt becsülöm! ;) ) Főnököm is gazdálkodó, leírhat valamennyi gázolajat, és erre mit vesz? :D 1.6-os új Passatot ;) (pedig azért neki illene ám dízelt venni, mégiscsak olcsóbb a gázolaja szinte törvényesen!! :D Előbb volt az autóm, mint a munkahelyem. :D Így inkább eladom a gázolajat, amit kimentek a cégesből. :D Nem megszokott? Az egyenlő a normálissal, ahogy egyszer mondták. :D :P :P Na megvót Veszprém is. (Zotyának dicsekvés) :D ...és nem hoztál sört. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Laci neked kell olyan 14es alu? ^_^ Hány garnitúra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Laci neked kell olyan 14es alu? :D Hány garnitúra? :D Hát jó lenne :D Legjobb lenne gumistól mindenestől. De az meg nem sokmindenkinek van rajta akinek eladó ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Hát jó lenne :D Legjobb lenne gumistól mindenestől. De az meg nem sokmindenkinek van rajta akinek eladó ^_^ Télivel jó? :D Bár asszem az elég ótvar rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Az tény de kíváncsi lennék, hogy a két blokkot összevetve mennyibe fájna komplett felújítani.. :D Jaja, épp Felyp mutatta, hogy az 1.6 rettenet is tud 5.3-as fogyasztást produkálni -ha nem autópályán érezzük magunkat.. :D igaz az háastra volt.. ^_^ És fehér. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Na megvót Veszprém is. (Zotyának dicsekvés) ^_^ Julcsi is itthon unatkozott egész nap. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Télivel jó? :D Bár asszem az elég ótvar rajta... Ha lenne nyárival megvenném. Csak fingomsincs mikor járnék én pestfelé.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Julcsi is itthon unatkozott egész nap. ^_^ :D ;) Há' ilyen meghívást se kaptam még. :D :D Majd legközelebb becsöngetek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Ha lenne nyárival megvenném. Csak fingomsincs mikor járnék én pestfelé.. ^_^ Nyárival csak 15ös van. A 14esek mind téliek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Nyárival csak 15ös van. A 14esek mind téliek. ^_^ Hát én valszeg úgy csinálnám, hogy a mostani 13as felnikre rámennének a téligumik, (13as téligumijaim nagyon jók még) és a 14es alu pedig nyárigumis lenne. Neked volt amúgy az autódon valaha 13as felni? Vagy már alapból 14essel vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Hát én valszeg úgy csinálnám, hogy a mostani 13as felnikre rámennének a téligumik, (13as téligumijaim nagyon jók még) és a 14es alu pedig nyárigumis lenne. Neked volt amúgy az autódon valaha 13as felni? Vagy már alapból 14essel vetted? Gyárilag 14essel jött ki a gyárból, de itthon már 13assal futott. Van téli-nyári szinte új 6mm feletti garnitúra, sőt asszem 5db...csak az fateré, ő meg nem adja el, mert jó az még valamire... Misimókus téli és góójer nyári. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Gyárilag 14essel jött ki a gyárból, de itthon már 13assal futott. Van téli-nyári szinte új 6mm feletti garnitúra, sőt asszem 5db...csak az fateré, ő meg nem adja el, mert jó az még valamire... Misimókus téli és góójer nyári. :D Enyém ugyebár még 13as... Sose volt rajta nagyobb.. ^_^ Meg most ami gumi is van rajta..igaz, hogy új gumik...de hallod a kopott barum gumikkal nehezebb volt elkaparni.Meg melegebb időben kevésbé tapad mint hidegben. Mondjuk a guminak a mérete is nevetséges... 13as, mérete pedig azt hiszem 165/80-as... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Enyém ugyebár még 13as... Sose volt rajta nagyobb.. ^_^ Meg most ami gumi is van rajta..igaz, hogy új gumik...de hallod a kopott barum gumikkal nehezebb volt elkaparni.Meg melegebb időben kevésbé tapad mint hidegben. Mondjuk a guminak a mérete is nevetséges... 13as, mérete pedig azt hiszem 165/80-as... Az nem rá való, talán corsára..Nekem már a 19 jön, a többi megvolt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Az nem rá való, talán corsára..Nekem már a 19 jön, a többi megvolt. ^_^ 18assal mikor jártál ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Az nem rá való, talán corsára..Nekem már a 19 jön, a többi megvolt. :D :D :D én leragadtam ;) na segáz... majd lesz ez másképp :D Húúú..hát tombol itt is rendesen. Akkorákat csattan.. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 18assal mikor jártál ? ^_^ 2éve, Márkéval egy kicsit...elég volt. Kein kraft. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 A keresztfiam horgászik: Harcsára ment, és egy 14Kilos 90centis amúr lett belőle. 3 kilo ikrája volt. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 A keresztfiam horgászik: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Havernak most főtt meg az 1.6, 140.000-be került! ^_^ És ki tudja meddig megy még, meg már lassan fúrni is kell! 220.000 van benne :D Egy dízelt mikor is kell fúrni? 400.000 nél? :D :D 160e. :D Annyiért már nagyon jó xet lehet kapni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 A keresztfiam horgászik: http://kep.psharing.com/409613.jpg Harcsára ment, és egy 14Kilos 90centis amúr lett belőle. 3 kilo ikrája volt. :D Apám,,,,, Mekkora műcsali. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Én meg villámot örökítek meg ^_^ nálunk is fotóznak rendesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts