redline Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Nem tudja valaki, hogy a Calibra kormányok kompatibilisek-e az F Astra-éval? nekem az 1.4ben Cali kormány van benn vagy féléve...forgatni lehet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Thx. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Nem lehet cd-t rátenni, meg semmilyen külső eszközt sem, max adapterkazival. Viszont lehet rá line-in (bemenetet) csinálni könnyen :lol: Méghozzá az AM sáv helyére, így bármilyen külső eszköz ráköthető. AM ugye már a kutyának sem kell... így arra kapcsolva megszólaltatható bármi (én a PDA-mat fogom így rákötni, mert az adapterkazetta borzalmas...). Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Nem éri meg foglalkozni vele szerintem... 20-ért lehet mp3 fejegységet venni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Opel16V: és olyat is, ami a kocsi kijelzőjét is vezérli? Néztem szinte minden gyártónál, de 60e Ft alatt nem találtam olyat... :lol: Pedig engem is érdekelne egy mp3-as, de ennyit nem adok érte. Meg először szereznem kéne némi plasztikot, hogy ki tudjam robbantani a rádiót a helyéről, mert még sehogysem sikerült :bazooka: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Opel16V: és olyat is, ami a kocsi kijelzőjét is vezérli? Néztem szinte minden gyártónál, de 60e Ft alatt nem találtam olyat... :lol: Pedig engem is érdekelne egy mp3-as, de ennyit nem adok érte. Meg először szereznem kéne némi plasztikot, hogy ki tudjam robbantani a rádiót a helyéről, mert még sehogysem sikerült :bazooka: Miért olyan fontos neked az a kijelző?? Nekem pl sokkal jobban tetszik, hogy mindíg a dátumot írja ki! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Opel16V: és olyat is, ami a kocsi kijelzőjét is vezérli? Néztem szinte minden gyártónál, de 60e Ft alatt nem találtam olyat... :lol: Pedig engem is érdekelne egy mp3-as, de ennyit nem adok érte. Meg először szereznem kéne némi plasztikot, hogy ki tudjam robbantani a rádiót a helyéről, mert még sehogysem sikerült :bazooka: VDO gyárt aszem olyat,ami vezérli,de nem akarok hülyeséget mondani! A rádióhoz kell két kiemelő,ilyen U alakú kb 3mm-vastag vaspálca.Ezt az előlapból kiszedett 4 kis csavar helyére kell begyugni,ami oldja a reteszelést és szépen kilehet huzni a gyári rádiót,bár nekem még a gyári kiszedővel is nehezen jött ki!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Én sem értem minek a rádió a gyári kijelzőre, amikor neki sokkal szebb van. :lol: Meg van jó kis fedélzeti komputer megoldás is rá. :) Kiszedésnél jobb ha kiveszed felette a kijelzőt, és hátulról segíted, ne az előlapot feszegesd, mert elreped benne a NYÁK! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Meg van jó kis fedélzeti komputer megoldás is rá. :lol: :supz: :supz: :supz: Éppen ma teszteltem rajta megint a sebességmérőt.A űvös idő tényleg jót tett a menetnek, elértem ezekkel a gumikkal is a 180km/h-t.Még egy S80-at is kitoltam a belső sávból! Szóval szerintem is jó ha van benne BC.Unalmas a dátumot nézegetni! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 csak egy kis érdekesség: Egy off topik autóban ülve tapasztaltam: fúrcsa sziszegés rükvercből kivételkor. Egy idő után rájöttem: Rükvercet kapcsolva automatice belső keringetésre kapcsolja a szellőzést majd vissza. Milyen apróság de jó hogy még ilyenekre is gondolnak a tervezők, hogy saját kipufogógázodat ne szívd tolatáskor. Van valamelyik opelban is ilyen f astrában sajna nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 csak egy kis érdekesség: Egy off topik autóban ülve tapasztaltam: fúrcsa sziszegés rükvercből kivételkor. Egy idő után rájöttem: Rükvercet kapcsolva automatice belső keringetésre kapcsolja a szellőzést majd vissza. Milyen apróság de jó hogy még ilyenekre is gondolnak a tervezők, hogy saját kipufogógázodat ne szívd tolatáskor. Van valamelyik opelban is ilyen f astrában sajna nincs :lol: Én mondjuk még egy tolatásom közben sem éreztem ennek a funkciónak az esszenciális mivoltát. :roll: Az ablakokat felhuzza közben? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Én mondjuk még egy tolatásom közben sem éreztem ennek a funkciónak az esszenciális mivoltát. :roll: Az ablakokat felhuzza közben? :wink: Nálam azért előfordult már hogy éreztem hosszabb tolatásnál, de nem is azért írtam, hanem mint érdekesség, hogy mire nem gondolnak (még ha lehet felesleges is) :lol: Ja, ablakot nem húz :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 "Rükvercet kapcsolva automatice belső keringetésre kapcsolja a szellőzést majd vissza" Ezek az okosságok arra jók, hogy hamarabb tönkretegyék a levegőztető állítómotorját. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Opel16v: az én kocsimban még a régi kijelző van (DID), ami még a hőmérsékletet se tudja. Ahhoz is hozzáigazítottad már a BC-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Igen, működik már ilyenen is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Mennyibe is kerülne ez nekem pontosan? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Írtam pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Te figyi opel16v, nem kellene nekem ehhez még plusz szenzorokat is beépítenem a kocsiba (hőmérséklet, olaj...)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Nem, mivel azokat nem méri. :lol: Ha figyelmesen elolvasod a kisokost ( http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.doc ), akkor ott le van írva a beszerelési menete is, meg hogy mit tud. A szeptemberben debütáló kiegészítő modul majd tud egyéb dolgokat is mérni vele, azok is le vannak írva a végén. :) De az még a jövő zenéje. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Milyen apróság de jó hogy még ilyenekre is gondolnak a tervezők, hogy saját kipufogógázodat ne szívd tolatáskor. Van valamelyik opelban is ilyen f astrában sajna nincs :lol: Már hogyne gondoltak volna a tervezők rá :) : azért tették közel a váltókarhoz a kapcsolót, hogy könnyen benyomhasd ha kell... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Viszont lehet rá line-in (bemenetet) csinálni könnyen :lol: Méghozzá az AM sáv helyére, így bármilyen külső eszköz ráköthető. AM ugye már a kutyának sem kell... így arra kapcsolva megszólaltatható bármi (én a PDA-mat fogom így rákötni, mert az adapterkazetta borzalmas...). Ez érdekelne bővebben!! Hogyan gondolod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 csak egy kis érdekesség: Egy off topik autóban ülve tapasztaltam: fúrcsa sziszegés rükvercből kivételkor. Egy idő után rájöttem: Rükvercet kapcsolva automatice belső keringetésre kapcsolja a szellőzést majd vissza. Milyen apróság de jó hogy még ilyenekre is gondolnak a tervezők, hogy saját kipufogógázodat ne szívd tolatáskor. Van valamelyik opelban is ilyen f astrában sajna nincs :lol: Hmm. nem semmi.. de elvileg meg lehetne oldani. Lüki kapcsoló adott(jel adott) belsőkeringetetés adott. kapcsolója nem tom mit hogyan kapcsol... szóval ügyeskedéssel sztem megoldható Kérdés megéri-e... annyira azért csak nem füstölög az ótó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Nem, mivel azokat nem méri. :lol: Ha figyelmesen elolvasod a kisokost ( http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.doc ), akkor ott le van írva a beszerelési menete is, meg hogy mit tud. A szeptemberben debütáló kiegészítő modul majd tud egyéb dolgokat is mérni vele, azok is le vannak írva a végén. :) De az még a jövő zenéje. :( És mikor lesz már inditásgátlónk??? :?: :-k [-o< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Év végén. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts