Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Biztos vicces lehet, csak nem értem. :P

Most ideiglenesen felfüggesztettem a kocsi szét, és összeszerelését, és egy másik projektbe fogtam. :D

http://kep.psharing.com/408645.jpg http://kep.psharing.com/408646.jpg

8 centi hungi, télen gyertyával fogok fűteni. :D

Úgy mint sógorék! :D

(csak nem győzik a penészt vakarni, mert azóta meg az van, de legalább a melegbe tudják vakarni :wacko: :wacko: :wacko: )

Megosztás:

Faxa. Remélem nekem nem lesz. :D Milyen ház, tégla, régi, új?

Régi volt, de azóta új alapott kapott, új falakat, tetőteret, egyszóval 3 éves összesen, mindene fel lett újítva...

Nem tégla, hanem olyan nagyobb szürke valami :wacko: (romániában van, nem tudom mi a neve annek a falazó cuccnak...)

Ahol párás a hely, ott előjön nekik újra és újra (pl.: konyha, fürdő, tetőtér..)

Megosztás:

Úgy mint sógorék! :D

(csak nem győzik a penészt vakarni, mert azóta meg az van, de legalább a melegbe tudják vakarni :wacko: :D :D )

Azért mert az állatja úgy beszigetelte, hogy nem szellőzik a lakás, meg gondolom műanyag ablakok, amiken nincs bimetálos szellőzőrés. Pedig egy lakásnak szellőznie kell és nem úgy beszigetelni, hogy majdnem légmentesen zárható. :wacko: Hozzáértők. :P :wacko: Az emberi butaság netovábbja.

Megosztás:

Azért mert az állatja úgy beszigetelte, hogy nem szellőzik a lakás, meg gondolom műanyag ablakok, amiken nincs bimetálos szellőzőrés. Pedig egy lakásnak szellőznie kell és nem úgy beszigetelni, hogy majdnem légmentesen zárható. :wacko: Hozzáértők. :P :wacko: Az emberi butaság netovábbja.

Neeeeem. ;) :D

Normál fa ablakok vannak! ;) (eredetileg asztalos a szakmája, ő csinált mindent bent: csigalépcső, szekrények, ajtók, ablakok... :wacko: így nem kellett pénzt adni érte, és mellesleg minőségileg is kitűnő :D !)

Mindenesetre ameddig nem volt nikecelezve, nem volt semmi gáz, ez tavaj télen jött ki nekik... :D

Megosztás:

Régi volt, de azóta új alapott kapott, új falakat, tetőteret, egyszóval 3 éves összesen, mindene fel lett újítva...

Nem tégla, hanem olyan nagyobb szürke valami :wacko: (romániában van, nem tudom mi a neve annek a falazó cuccnak...)

Ahol párás a hely, ott előjön nekik újra és újra (pl.: konyha, fürdő, tetőtér..)

Asszem gázszilikát a neve, nálunk úgy tudom már be van titva, vagy valmi ilyesmi.

Azért mert az állatja úgy beszigetelte, hogy nem szellőzik a lakás, meg gondolom műanyag ablakok, amiken nincs bimetálos szellőzőrés. Pedig egy lakásnak szellőznie kell és nem úgy beszigetelni, hogy majdnem légmentesen zárható. :wacko: Hozzáértők. :D :wacko: Az emberi butaság netovábbja.

Bimetálos szellőzőrés...sohasem hallotam még róla. :D

Megosztás:

Asszem gázszilikát a neve, nálunk úgy tudom már be van titva, vagy valmi ilyesmi.

Áh, nem, ez valami új cucc, németből hozzák romániába, ez lett újabban felkapva!

(No meg a faház... :D )

De ez a penészes dolog nem biztos, hogy neked is így lesz, ha van egy kis szellőzés, ahogy daykiller is írta, akkor nem lesz gáz, szerintem sem! :P (me' ha gáz lesz, mondjad odamegyünk a haverokkal! :wacko: :D :D :wacko: :wacko: )

Megosztás:

Az ablakkeret felső részén szokott lenni egy kis nyílás. Már ha minőségi az ablak. :wacko: Pl ezen is látszik, a kisebbik ablak felett. :D

Aha, minőségi ablak, olyat vettem, amire volt pénzem. :wacko: A fürdőszobában, konyhában páraelszívó van, amit lehet párát kinyomatok a udvarra.

Időnként előjön a aktívszénszűrő kérdés, hát itt van, és így néz ki:

408671.jpg

Megosztás:

Neeeeem. :P :D

Normál fa ablakok vannak! :D (eredetileg asztalos a szakmája, ő csinált mindent bent: csigalépcső, szekrények, ajtók, ablakok... :wacko: így nem kellett pénzt adni érte, és mellesleg minőségileg is kitűnő :D !)

Mindenesetre ameddig nem volt nikecelezve, nem volt semmi gáz, ez tavaj télen jött ki nekik... :wacko:

Végülis lényegtelen, azt is be lehet úgy tömíteni, hogy rohadni kezd a lakás és ugye azért télen jön elő a penész, mert nyáron nyitva vannak az ablakok. Legalábbis sűrűbben, mint télen... :wacko:

Én ezért b*sztam ki az összes gumitömítést az ablakok körül és raktam szivacsosat. Azóta nem rohad a lakás... ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.