daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 :D :wacko: :D :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 :D :wacko: :D :wacko: :wacko: :D Biztos vicces lehet, csak nem értem. ;) Most ideiglenesen felfüggesztettem a kocsi szét, és összeszerelését, és egy másik projektbe fogtam. :P 8 centi hungi, télen gyertyával fogok fűteni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Biztos vicces lehet, csak nem értem. :P Most ideiglenesen felfüggesztettem a kocsi szét, és összeszerelését, és egy másik projektbe fogtam. :D http://kep.psharing.com/408645.jpg http://kep.psharing.com/408646.jpg 8 centi hungi, télen gyertyával fogok fűteni. :D Úgy mint sógorék! :D (csak nem győzik a penészt vakarni, mert azóta meg az van, de legalább a melegbe tudják vakarni :wacko: :wacko: :wacko: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Úgy mint sógorék! :D (csak nem győzik a penészt vakarni, mert azóta meg az van, de legalább a melegbe tudják vakarni :wacko: :wacko: :D ) Faxa. Remélem nekem nem lesz. :wacko: Milyen ház, tégla, régi, új? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Faxa. Remélem nekem nem lesz. :D Milyen ház, tégla, régi, új? Régi volt, de azóta új alapott kapott, új falakat, tetőteret, egyszóval 3 éves összesen, mindene fel lett újítva... Nem tégla, hanem olyan nagyobb szürke valami :wacko: (romániában van, nem tudom mi a neve annek a falazó cuccnak...) Ahol párás a hely, ott előjön nekik újra és újra (pl.: konyha, fürdő, tetőtér..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Úgy mint sógorék! :D (csak nem győzik a penészt vakarni, mert azóta meg az van, de legalább a melegbe tudják vakarni :wacko: :D :D ) Azért mert az állatja úgy beszigetelte, hogy nem szellőzik a lakás, meg gondolom műanyag ablakok, amiken nincs bimetálos szellőzőrés. Pedig egy lakásnak szellőznie kell és nem úgy beszigetelni, hogy majdnem légmentesen zárható. :wacko: Hozzáértők. :P :wacko: Az emberi butaság netovábbja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Azért mert az állatja úgy beszigetelte, hogy nem szellőzik a lakás, meg gondolom műanyag ablakok, amiken nincs bimetálos szellőzőrés. Pedig egy lakásnak szellőznie kell és nem úgy beszigetelni, hogy majdnem légmentesen zárható. :wacko: Hozzáértők. :P :wacko: Az emberi butaság netovábbja. Neeeeem. ;) :D Normál fa ablakok vannak! ;) (eredetileg asztalos a szakmája, ő csinált mindent bent: csigalépcső, szekrények, ajtók, ablakok... :wacko: így nem kellett pénzt adni érte, és mellesleg minőségileg is kitűnő :D !) Mindenesetre ameddig nem volt nikecelezve, nem volt semmi gáz, ez tavaj télen jött ki nekik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Régi volt, de azóta új alapott kapott, új falakat, tetőteret, egyszóval 3 éves összesen, mindene fel lett újítva... Nem tégla, hanem olyan nagyobb szürke valami :wacko: (romániában van, nem tudom mi a neve annek a falazó cuccnak...) Ahol párás a hely, ott előjön nekik újra és újra (pl.: konyha, fürdő, tetőtér..) Asszem gázszilikát a neve, nálunk úgy tudom már be van titva, vagy valmi ilyesmi. Azért mert az állatja úgy beszigetelte, hogy nem szellőzik a lakás, meg gondolom műanyag ablakok, amiken nincs bimetálos szellőzőrés. Pedig egy lakásnak szellőznie kell és nem úgy beszigetelni, hogy majdnem légmentesen zárható. :wacko: Hozzáértők. :D :wacko: Az emberi butaság netovábbja. Bimetálos szellőzőrés...sohasem hallotam még róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Asszem gázszilikát a neve, nálunk úgy tudom már be van titva, vagy valmi ilyesmi. Áh, nem, ez valami új cucc, németből hozzák romániába, ez lett újabban felkapva! (No meg a faház... :D ) De ez a penészes dolog nem biztos, hogy neked is így lesz, ha van egy kis szellőzés, ahogy daykiller is írta, akkor nem lesz gáz, szerintem sem! :P (me' ha gáz lesz, mondjad odamegyünk a haverokkal! :wacko: :D :D :wacko: :wacko: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Asszem gázszilikát a neve, nálunk úgy tudom már be van titva, vagy valmi ilyesmi. Bimetálos szellőzőrés...sohasem hallotam még róla. :D Az ablakkeret felső részén szokott lenni egy kis nyílás. Már ha minőségi az ablak. :wacko: Pl ezen is látszik, a kisebbik ablak felett. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Áh, nem, ez valami új cucc, németből hozzák romániába, ez lett újabban felkapva! (No meg a faház... :D ) Mint a használtautó.... :wacko: Tegnap 10ből 5 ideiglenes rendszám volt, további 3romániába tartó olasz, német, osztrák rendszámos autó. A maradék ungárise. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Mint a használtautó.... :wacko: Tegnap 10ből 5 ideiglenes rendszám volt, további 3romániába tartó olasz, német, osztrák rendszámos autó. A maradék ungárise. Hja, megvesznek ezek mindent! :D Itt is ez a sláger, 13 km a határ, minden nap ezt látom! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Az ablakkeret felső részén szokott lenni egy kis nyílás. Már ha minőségi az ablak. :wacko: Pl ezen is látszik, a kisebbik ablak felett. :D Aha, minőségi ablak, olyat vettem, amire volt pénzem. :wacko: A fürdőszobában, konyhában páraelszívó van, amit lehet párát kinyomatok a udvarra. Időnként előjön a aktívszénszűrő kérdés, hát itt van, és így néz ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Neeeeem. :P :D Normál fa ablakok vannak! :D (eredetileg asztalos a szakmája, ő csinált mindent bent: csigalépcső, szekrények, ajtók, ablakok... :wacko: így nem kellett pénzt adni érte, és mellesleg minőségileg is kitűnő :D !) Mindenesetre ameddig nem volt nikecelezve, nem volt semmi gáz, ez tavaj télen jött ki nekik... :wacko: Végülis lényegtelen, azt is be lehet úgy tömíteni, hogy rohadni kezd a lakás és ugye azért télen jön elő a penész, mert nyáron nyitva vannak az ablakok. Legalábbis sűrűbben, mint télen... :wacko: Én ezért b*sztam ki az összes gumitömítést az ablakok körül és raktam szivacsosat. Azóta nem rohad a lakás... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Hja, megvesznek ezek mindent! :D Itt is ez a sláger, 13 km a határ, minden nap ezt látom! :wacko: Nincs ezzel baj. Az viszont már gáz, hogy fater, aki el-elbóbiskolt, megjegyezte, hogy nem vesz passatot, mert minden románnak az van.... :wacko: :wacko: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Nincs ezzel baj. Az viszont már gáz, hogy fater, aki el-elbóbiskolt, megjegyezte, hogy nem vesz passatot, mert minden románnak az van.... :D :wacko: :wacko: :wacko: Nemgáz. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Spzoli! mi a carstylingon a zene ami a profilod alatt fut? :wacko: ######a szám..csak nem találom sehogy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Spzoli! mi a carstylingon a zene ami a profilod alatt fut? :wacko: ######a szám..csak nem találom sehogy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Aztán még a hőhidakon lecsapódó páráról nem is esett szó. Ahol a legjobban szökik a meleg, ott a pára is lecsapódik. A hatása ismert. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Nincs ezzel baj. Az viszont már gáz, hogy fater, aki el-elbóbiskolt, megjegyezte, hogy nem vesz passatot, mert minden románnak az van.... :wacko: :wacko: :D :D Nah hát istenem, ha szeretik! :D Van azért millió F astra is, főleg a székelységben, és majdnem mind németből gyütt! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Köszi! 5000 :wacko: Nah hát istenem, ha szeretik! :D Van azért millió F astra is, főleg a székelységben, és majdnem mind németből gyütt! :wacko: Golf4et láttam sokat, főleg variantot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 5000 :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Laci, itt a csoda kadett, dolgozott a koma és nem mentem be 1 fotó erejéig. :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Golf4et láttam sokat, főleg variantot. Sógornak is az volt! :D És valóban sok golf/passat van, és ahogy mondod főleg Variant. :wacko: Szeretik, ez van! :wacko: Jobb mint a: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts