spzoli Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Ennyire érdekel a pénteki napom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Zotya! Győrben nem szoktál mostanában látni egy kis zöld D kadettet? Jó állapot, manta felnik... nem ismerős? Hát nem nagyon járok be a városba, meg inkább a csajokat nézem. :D Szerintem emlékeznék rá, ha feltűnő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Ennyire érdekel a pénteki napom? :D Te keztél dicsekedni bameg! :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Te keztél dicsekedni bameg! :wacko: :D Egy egyszerű kijelentő mondat volt. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Hát nem nagyon járok be a városba, meg inkább a csajokat nézem. :D Szerintem emlékeznék rá, ha feltűnő. Egy opel-fanatikusnak feltűnő :wacko: Uncsim győrben van már 1 jóideje. Aztán ha egy ilyen kis zöld kadettet látsz manta felnikkel, akkor Ő az. 1.2ST moci. Jó kis autó. Megy mint az atom. Ősszel míg az astra beteg volt meg míg csinálták a motort, addig azzal jártam itt debrecenben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Egy egyszerű kijelentő mondat volt. :wacko: Ne fárassz, ismerlek már vagy kötekedsz, vagy dicsekedsz, vagy fütyülsz és hazudsz. Ja ez egy másik történet. :D Egy opel-fanatikusnak feltűnő :wacko: Uncsim győrben van már 1 jóideje. Aztán ha egy ilyen kis zöld kadettet látsz manta felnikkel, akkor Ő az. 1.2ST moci. Jó kis autó. Megy mint az atom. Ősszel míg az astra beteg volt meg míg csinálták a motort, addig azzal jártam itt debrecenben. Majd figyelek, nincs róla képed? Mármint a kocsiról.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Ne fárassz, ismerlek már vagy kötekedsz, vagy dicsekedsz, vagy fütyülsz és hazudsz. Ja ez egy másik történet. :D De a sört nem vágom falhoz... :wacko: Nem ismersz, hidd el. :wacko: Nem dicsekvés, kijelentő mondat. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Ne fárassz, ismerlek már vagy kötekedsz, vagy dicsekedsz, vagy fütyülsz és hazudsz. Ja ez egy másik történet. :D Majd figyelek, nincs róla képed? Mármint a kocsiról.. :wacko: Ezen a gépen sajnos nincs :wacko: majd csinálok róla képet ha itthon lesz. 1 csomó képem volt róla..csak az a vinyóm tönkrement :wacko: szerk.: Találtam a telón. Csak itt még nincs rajta lökös hátul.. és még műszaki előtt volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Ezen a gépen sajnos nincs :wacko: majd csinálok róla képet ha itthon lesz. 1 csomó képem volt róla..csak az a vinyóm tönkrement :wacko: szerk.: Találtam a telón. Csak itt még nincs rajta lökös hátul.. és még műszaki előtt volt. Biztos, hogy nem láttam még, tuti emlékeznék rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Biztos, hogy nem láttam még, tuti emlékeznék rá. :D jaja, azért mondom, hogy 1 opelesnek ez nem olyan elsilányuló látvány :wacko: És még most sokkal szebb állapotban van mint a képen. Most műszakizott júniusban. Aztán pöpec, sehol 1 rozsda. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Megjött a jó idő. Dörög, villámlik és erősen fúj a szél. Még nem esik. :wacko: Mehettem le beállni a garázsba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Megjött a jó idő. Dörög, villámlik és erősen fúj a szél. Még nem esik. :wacko: Mehettem le beállni a garázsba. :D Klikk!!! Pont erről beszéltünk Ádámmal is. Elég "szép" idő jön :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Laci majd holnap fotózok neked 1 zöld Kadettot, azt se könnyű elfelejteni. Bár mai is lekaphattam volna, de....na mind1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Menjetek el Balatonedericsre, az Afrika múzeumba. Megéri. Tőletek már nincs is messze. Afrika múzeum. Jó hely, kedden nyaralásból hazafele megnéztük, tetszett- nagyobbik gyerek még tevegelt is, élvezte :wacko: Más: holnap lesz öcsém esküvője, én leszek a tanúja- muszáj öltönyt venni, rövidnaci, strandpapucs nem elég...? :wacko: :D :wacko: Nem tudtok vmi jó kis szöveget, amit elmondhatnék a nép előtt? Mármint tanú+tesó is leszek, gondoltam csak kéne valami rövid frappáns szöveggel "nyomulni" kicsit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Már esik, úgy 45 fokos szögben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Laci majd holnap fotózok neked 1 zöld Kadettot, azt se könnyű elfelejteni. Bár mai is lekaphattam volna, de....na mind1. Rendben! Kiváncsi vagyok rá :D D kadett? vagy Csepp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Durva idő volt. Győrben voltam, aztán elkezdett szakadni az eső és perszehogy messze volt a kocsi... :wacko: Mire hazaértem, addigra azért megszáradtam nagyjából. :wacko: Egyébként láttam, hogy rendőrök pakolják arrébb a nagyobb, de még mozdítható ágakat az útról. :wacko: Volt néha szlalomozás, valamint asszem Écs és Ravazd között nagyon durva vízátfolyás volt. Kb mint egy folyó úgy folyott át a víz az úton, mondom ha most ázik be valami érzékelő... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Megjött a jó idő. Dörög, villámlik és erősen fúj a szél. Még nem esik. :D Mi is beszorultunk egy vendéglőbe Tihanyban :D meg besegítettünk a pincércsajoknak összeszedni kintről a cuccokat mielőtt a vihar elviszi valahova, volt hirtelen csörömpölés -a poharakat meg hamuzókat csak úgy szórták a terítőre a macskakőre. :wacko: ....asszem Écs és Ravazd között.... A rókával nem találkoztál? :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 bakker nálunk csak 17 mm csapadék volt, előtte 2 órával öntöztünk meg- igaz csak pár tövet. Minden úszott a teraszon, a csatorna mellett ömlött le a víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Sosem autózok csúszáshatáron, kanyarok előtt mindíg lelassítok, se rutinom, se tapasztalatom feszegetni a határokat, meg minek. :D Így is meg tudom törni a verdát. :wacko: Ezért jó a pályanap, mert ott megismered az autód viselkedését és mikor elkezdett sodródni, ugyanazt éreztem mint pályanapon, hogy íven van, de mégis haladok kifele és tudtam hogy mit kell csinálni, mert pályanapon megtapasztaltam. :wacko: Sok hülye meg azthiszi, hogy versenyezni kell ott és "rossz volt nézni gyári futóművel...". :wacko: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Ezért jó a pályanap, mert ott megismered az autód viselkedését és mikor elkezdett sodródni, ugyanazt éreztem mint pályanapon, hogy íven van, de mégis haladok kifele és tudtam hogy mit kell csinálni, mert pályanapon megtapasztaltam. :D Sok hülye meg azthiszi, hogy versenyezni kell ott és "rossz volt nézni gyári futóművel...". :wacko: :wacko: :wacko: Hát szar is volt látni, hogy majdnem leért a visszapillantó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Hát szar is volt látni, hogy majdnem leért a visszapillantó... :wacko: Jóde könyökkel kitámasztottuk a kocsit.... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Ezért jó a pályanap, mert ott megismered az autód viselkedését és mikor elkezdett sodródni, ugyanazt éreztem mint pályanapon, hogy íven van, de mégis haladok kifele és tudtam hogy mit kell csinálni, mert pályanapon megtapasztaltam. :D Sok hülye meg azthiszi, hogy versenyezni kell ott és "rossz volt nézni gyári futóművel...". :wacko: :wacko: :wacko: El is mennék én, csak elbactam a dolgot a kocc-al. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 :D Még így sok-sok év után is azt kell, hogy mondjam: MEKKORA JÁTÉK EZ A DUKE 3D! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 i can see it now, rows and rows of modified mk3's at the church, with the soundtrack of v6's and lets, and a humble TD burbling and chattering away haha :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts