Opeles90 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Én 8-12 + 13-16-ig itt szenvedek. Semmis dolgom már reggel pokereztem, most netezek, de már nagyon unom magam. Ráadásul holnap is semmit nem adnak, de szerencsére csak 12:30-ig kell ittlenni. Talán a jövőhéten már több dolgom lesz. Rohadt gyakorlat. :D Gyakorlaton tavaly nekem is ez volt.... 2 hétig voltam a tevában. Semmit se csináltam.. Azt mondták üljek le valahova, ha szükség van rám, szólítanak. De az kb 2-3X fordult elő. Végefelé már utáltam mint a szart. Na jolvan, megyek vissza mert kaja is elfogyott és az idő is letelt. Este re! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Ha ennyire unatkozik akkor sétáljon 1et a vonatsínen.. Nem rossz program :D főleg izgalmas.. :wacko: Én 8-12 + 13-16-ig itt szenvedek. Semmis dolgom már reggel pokereztem, most netezek, de már nagyon unom magam. Ráadásul holnap is semmit nem adnak, de szerencsére csak 12:30-ig kell ittlenni. Talán a jövőhéten már több dolgom lesz. Rohadt gyakorlat. :D Mit gyakorolsz? :wacko: Szemhéjbelülrőlnézést? :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Gyakorlaton tavaly nekem is ez volt.... 2 hétig voltam a tevában. Semmit se csináltam.. Azt mondták üljek le valahova, ha szükség van rám, szólítanak. De az kb 2-3X fordult elő. Végefelé már utáltam mint a szart. Na jolvan, megyek vissza mert kaja is elfogyott és az idő is letelt. Este re! Én Aug. 3-tól Szeptember 25-ig itt fogok .............. :D Ráadásul 8 oldalnyi beszámolót is kell róla írnom. Csak nemtom mit írjak bele, hogy mit olvastam a neten vagy..... Egyébként egy jótanács mindenkinek: Közterületen ne igyon alkoholt, mert kb. 6000Ft-ra büntetnek érte. Épp most hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Nem rossz program :D főleg izgalmas.. :wacko: Mit gyakorolsz? :D Szemhéjbelülrőlnézést? :wacko: :wacko: Nem. Pedig lehet eltudnák aludni most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Se klíma se rendes motor. :D Viszont CARAVAN. Igaz....De klíma nem kell, csak visszafogja a gépjárművet. Jóóóóóó az a 16v motor :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Igaz....De klíma nem kell, csak visszafogja a gépjárművet. Jóóóóóó az a 16v motor :D Tudsz képet tenni az alufelnidről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Tudsz képet tenni az alufelnidről? aha :D : Csupaszon Felszerelve 195/50R15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 aha :D : Csupaszon Felszerelve 195/50R15 Szép! És hogyan bírja a magyar utakat? Nem tűnik olyan gyengének mint ami nekem van. Nagyfater jettáján van valami rohadt erős alufelni, már kapott tőlem is 50-60-nál egy nagy kátyút, de megse látszik rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Igaz....De klíma nem kell, csak visszafogja a gépjárművet. Jóóóóóó az a 16v motor :wacko: Pedig dejó az. :D A páramentesítés a másik kedvenc funkciója a hűtés után. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Szép! És hogyan bírja a magyar utakat? Nem tűnik olyan gyengének mint ami nekem van. Nagyfater jettáján van valami rohadt erős alufelni, már kapott tőlem is 50-60-nál egy nagy kátyút, de megse látszik rajta. Nagyon jól bírja a magyar utakat, és az én vezetési stílusomat is(pedig az nem tötyörgős :wacko: ) Meglepő módon.....3éve gurítom őket, de még görgőzést nem látott. Nem üt nem ráz.... Semmilyen márka, de nagyon bevált! Sőt az autót sem fogja vissza.....igaz chipelés után került fel rá :D Lekopogom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Pedig dejó az. :wacko: A páramentesítés a másik kedvenc funkciója a hűtés után. :wacko: Igen de ilyen téren egyszerű vagyok mint egy raklap..... Még nem volt villany ablakom, arra is azt mondtam hogy minek, nem vagyok lusta letekerni az ablakot...... Most a klímával vagyok így egészen addig még.......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Ma ledesítettem én is. :wacko: :wacko: Piros ledezés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Ma ledesítettem én is. :wacko: :wacko: Piros ledezés. :D Le merném fogadni, hogy ezt a képet 15:20-kor csináltad.. :D Igazam van? Amúgy vagesz óra! Tetszik. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Le merném fogadni, hogy ezt a képet 15:20-kor csináltad.. :wacko: Igazam van? Baccus, hogyan találtad ki? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Baccus, hogyan találtad ki? :D :wacko: Ez ilyen megérzés volt :D :wacko: :wacko: Tipikus 15:20 kinézete van a képnek. Minden 15:20kor készült kép ezt a hangulatot sugározza. A 15:21es már jóval másabb lenne. :D nyah jó megyek vissza melózni mert ha nem mondanak 1 kapcaviccet. " kapcapofádra " Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Ma ledesítettem én is. :D :D Piros ledezés. :D Fúúúúúú Ilyet kértem volna karácsonyra 1973ban Már ha élek akkor már :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Fúúúúúú Ilyet kértem volna karácsonyra 1973ban Már ha élek akkor már :D :wacko: :wacko: Én is akkor kértem, 5 éves voltam. :wacko: Most kaptam meg. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Én is akkor kértem, 5 éves voltam. :wacko: Most kaptam meg. :wacko: :wacko: :D Tehát akkor most vagy 5 éves. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 aha :P : Csupaszon Felszerelve 195/50R15 Cép :D de nem kicsi az a fékdob? :wacko: Valahogy megpróbálnám a feltűnését inkább eltüntetni.. :D Most kaptam meg. :D :P ;) Én meg tavaly kértem magamnak de csak egy ilyen lett belőle :wacko: nekem jó ;) amire való meg főleg megfelel.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Cép :D de nem kicsi az a fékdob? :wacko: Valahogy megpróbálnám a feltűnését inkább eltüntetni.. :D Én meg tavaly kértem magamnak de csak egy ilyen lett belőle :wacko: nekem jó :D amire való meg főleg megfelel.. :wacko: Nekem ilyen Casiom van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Cép :wacko: de nem kicsi az a fékdob? :wacko: Valahogy megpróbálnám a feltűnését inkább eltüntetni.. :D Ilyen színem volt itthon :wacko: ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Én meg az automata mechanikus órák híve vagyok. Van is egy Seiko ötösöm, átlátszó hátoldallal. :D Ilyen, csak az állító tekerentyű nekem nem egyvonalban van a tengellyel, hanem a 4 órás jellel szemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 ....de nem kicsi az a fékdob? :D.... Mindig kicsi, mert soha nem akkor mint egy TÁRCSAFÉK :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 mi a franc van már... a mai délután folyamán 2szer aludtam el... :D 1szer arra keltem fel, hogy be van kint borulva, egyszer meg most arra hogy már sötét is van :wacko: Egy másik fórumon láttam :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 mi a franc van már... a mai délután folyamán 2szer aludtam el... :wacko: 1szer arra keltem fel, hogy be van kint borulva, egyszer meg most arra hogy már sötét is van :D Egy másik fórumon láttam :wacko: :wacko: Csini...Igaz az ára lesokkolt :P ;) Lassan elérem a 2ezer Hsz-t :D :D Ez most nem felkérés volt azoknak akik már jóval 2ezer felett járnak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts