zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Délután is volt próbálkozás, de elég hamar elhalt. :wacko: Nem bátor volt, csak vakmerő! :wacko: :wacko: Az ablakmosóba is deszt víz kell? Kaptam valami almaillatú koncentrátumot, de csak sima vízet írnak hozzá 1:10 arányban, nem deszt vizet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Délután is volt próbálkozás, de elég hamar elhalt. :wacko: igazi ellenfél volt már? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Music(gondolom tudod) backbox(hátsókipuffdob). Nyomatod a szarabbnál szarabb zenéket és még füstölsz is. :wacko: :wacko: Áh. A belga az nem szar, csak még túl kicsi vagy hozzá, hogy megértsd :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 igazi ellenfél volt már? :D :wacko: Aha volt a Blizten, de ő üvegben volt, bocs, flakonban. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Aha volt a Blizten, de ő üvegben volt, bocs, flakonban. :wacko: :wacko: :wacko: :D és ő legyőzte?? ;) :D v ki is ütötte :P ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 igazi ellenfél volt már? :D ;) Nem igazán emlékszem, hamar feladják, vagy belátják, hogy igazam volt. Vagy csak simán lelépnek, és lezárják annyival, hogy én soha semmiért nem dolgoztam meg, és ezért nagy a pofám :D Aha volt a Blizten, de ő üvegben volt, bocs, flakonban. :wacko: Na jójó, de arra a harcra sem emlékszem. :D Legközelebb, ha jössz, akkor nagyon ittas leszel. :P Áh. A belga az nem szar, csak még túl kicsi vagy hozzá, hogy megértsd :wacko: :wacko: Akkor most csak félrenyomtál mi? Az előzőek elég hulladékok voltak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 :wacko: :wacko: :wacko: és ő legyőzte?? ;) :D v ki is ütötte :D ?? :D Tudod hogy van ez : :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Tudod hogy van ez : :wacko: :wacko: aha..egyszer már mesélted! :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 aha..egyszer már mesélted! :wacko: :D Zoli műveli is a bokrot, csak másként mit én :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Akkor most csak félrenyomtál mi? Az előzőek elég hulladékok voltak. :D Naaaa melyik ? faith no more ? blur ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Naaaa melyik ? faith no more ? blur ? :D Szőke gombaséró...aztán bezártam az ablakot... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Na jójó, de arra a harcra sem emlékszem. :wacko: Legközelebb, ha jössz, akkor nagyon ittas leszel. :wacko: Én is csak a levezetésre értem oda, amikor noszogattak hogy nyúlkálj le a torkodon és jobb lesz, én felajánlottam, hogy lenyúlok rajta a jó szándék jeléül, de akkor is bunkó voltál és csúnyákat mondtál. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Szőke gombaséró...aztán bezártam az ablakot... :wacko: Az a FlipperÖcsicsávó volt :wacko: Amúgy ott a hozzászólásra reagált a dal címe : Igen Tudom, nehéz az ilyen finom utalásokat befogadnod, de időval majd menni fog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Én is csak a levezetésre értem oda, amikor noszogattak hogy nyúlkálj le a torkodon és jobb lesz, én felajánlottam, hogy lenyúlok rajta a jó szándék jeléül, de akkor is bunkó voltál és csúnyákat mondtál. :D :wacko: Na ha lettél volna 2009-ben bw-n, akkor nem lepett volna meg a helyzet :D Láttunk már ilyet ugyebáááárrrrrr :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Én is csak a levezetésre értem oda, amikor noszogattak hogy nyúlkálj le a torkodon és jobb lesz, én felajánlottam, hogy lenyúlok rajta a jó szándék jeléül, de akkor is bunkó voltál és csúnyákat mondtál. :D :wacko: Megesik. :D Az a FlipperÖcsicsávó volt :D Amúgy ott a hozzászólásra reagált a dal címe : Igen Tudom, nehéz az ilyen finom utalásokat befogadnod, de időval majd menni fog :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Na ha lettél volna 2009-ben bw-n, akkor nem lepett volna meg a helyzet :wacko: Láttunk már ilyet ugyebáááárrrrrr :D :wacko: A bw már csak ilyen. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Na ha lettél volna 2009-ben bw-n, akkor nem lepett volna meg a helyzet :wacko: Láttunk már ilyet ugyebáááárrrrrr :D :wacko: Nekem még újdonságvolt, csak bánom hogy nem csináltam róla képeket. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Music(gondolom tudod) backbox(hátsókipuffdob). Nyomatod a szarabbnál szarabb zenéket és még füstölsz is. :wacko: :wacko: Délután is volt próbálkozás, de elég hamar elhalt. :D Rám gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Rám gondolsz? Momentán nem, de Rólad beszéltünk. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Megesik. :wacko: :D A bw már csak ilyen. :wacko: Azért figyeljünk. Ez a belegyezős, "én már csak ilyen vagyok", stb., stb. válasz az, amin nem lehet fogást találni. Mindeki számára alkalmazandó adott esetben :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Momentán nem, de Rólad beszéltünk. :D :wacko: Én nem akartam kötekedni. Meg tudom milyenek ezek a felnik, azért sem akarom visszatenni őket. Így el kellene passzolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Azért figyeljünk. Ez a belegyezős, "én már csak ilyen vagyok", stb., stb. válasz az, amin nem lehet fogást találni. Mindeki számára alkalmazandó adott esetben :wacko: :wacko: Mennyivel jobb lenne, ha órákon keresztül tagadnám, hogy ilyen nem is volt, és én különben se és jaaaj... ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Én nem akartam kötekedni. Meg tudom milyenek ezek a felnik, azért sem akarom visszatenni őket. Így el kellene passzolni. Szerintem nem nagyon keresnek ilyet. Ha nem megy el, használd el játékra, aztán még mindig van 4felni. 10ért csak elviszik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Szerintem nem nagyon keresnek ilyet. Ha nem megy el, használd el játékra, aztán még mindig van 4felni. 10ért csak elviszik... :D Tudod mennyibe kerül a 4 felni görgőzése? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Tudod mennyibe kerül a 4 felni görgőzése? Kb 2x annyiba, mint amennyit az egész cucc ér. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts