opel16v Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Neeeeeem! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Na azé! Az 1.4 16V is 14 alatt van! (ha jól emlékszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Na azé! Az 1.4 16V is 14 alatt van! (ha jól emlékszem)Nekem eddig (le sem merem írni) 18.5 volt a legjobb, de nem nagyon mertem nyomni neki. Azóta volt vezérlés cserélve, de most a comp romlott el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Gepard! 200-ra nem is rossz... :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Vót beszóni :?: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Jóóvannna nem tudtam kihagyni bocsi... :? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 De én legalább nem jelzek az indiánoknak :( :lol: Ja már te sem....... :wink: Egyébként no problem, értem én a a viccet :lol: :lol:, csak nem szeretem-->:axe: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Az enyim most még csak füstöt sem tud eregetni fél kasztni híjján... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Azért remélem B.szemesen meg tudjuk majd nézni milyen lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Addigra full kész lesz mindenestül... Majd ott felszenteljük... Már kicsit hiányzik, hogy lassan január óta nincs kocsim...mert valami mindig van vele... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 olyan 12-15s között normális. mijjen mocikódú? Nekem a c16nz 11s (de csak ha egyedül ülök benne, vagy még plusz az "OLDALBORDÁM"). :twisted: Ha le van terhelve, akkor már inkább csak erőlködik. Az 1.4 eco pedig legalább ennyi, ha nem jobb!? Annyi különbséget érzek a 2 autó közt, hogy a 16v -es leterhelve is jól megy. Szóval az 1.6 16v -nek ennél jobbnak kellene lenni! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Csak azt szeretném még mondani, hogy én vagyok a 20.000-dik hozzászóló az Astra F témában!!!!!!!!!! :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Szantazoli! És ezt mérted is? Szerintem meglepődnél, ha betennénk a komputerem, és lemérné a ténylegeset. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 hát igen az nztől vicces lenne ha ilyen ídőt produkálna akkor a gsimnek lenne vagy 4 slick nélkül :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Szantazoli! És ezt mérted is? Szerintem meglepődnél, ha betennénk a komputerem, és lemérné a ténylegeset. :( Csak karórával mértük, de az óra szerint annyi!!!! Azt tudom, hogy csal az Opeleknél az óra, de te írtad, hogy + irányba. Lehet hogy a komputered mást mutatna, de nekem csak az analóg km órám van, és az ezt mutatja! Egyébként nem tudom mi annyira meglepő benne, az osszesauto.hu kifejezetten megerősíti amit mondtam ('92-es 1.6i 75 LE FCC)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 én a 1xx LEval mentem 10 körül és a hengerenkénti volt és persze megszokottan - kibelezve :wink: so szerezz be egy gpst pikk pakk meglesz mennyi is pontosan - de készülj fel jóval rosszabb ídő lesz az fx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 "Csak karórával mértük, de az óra szerint annyi!!!! Azt tudom, hogy csal az Opeleknél az óra, de te írtad, hogy + irányba. " Pontosan ezért előbb állítod le az órát. :( Kérdezd Tápiószecső kartársat, neki C16NZ moci van ha jól emléxem, és nála bent van a komputer. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Csak karórával mértük, de az óra szerint annyi!!!! Azt tudom, hogy csal az Opeleknél az óra, de te írtad, hogy + irányba. Lehet hogy a komputered mást mutatna, de nekem csak az analóg km órám van, és az ezt mutatja! Egyébként nem tudom mi annyira meglepő benne, az osszesauto.hu kifejezetten megerősíti amit mondtam ('92-es 1.6i 75 LE FCC)! Ez így tényleg elég durva lenne, nekem a Gab i féle copm-al volt 18.5 és ugye az analóg óra ebben az esetben 100-nál már 110-et mutat. Tehát ha számolsz, akkor sokkal rosszabb lesz az eredményed. De a gps is jó megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Mondjuk az a 18,5 elég sok... Ennyire gyengus lenne a kicsikocsid, vagy csak félve autózod ki belőle a lehetőségeket? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Enyémet még nem mértem, de még ettől is nevetségesen sok lenne a 18.5... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Azért ne essünk túlzásba... Szerintem nem sokkal múlná alul... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Kérdezd Tápiószecső kartársat, neki C16NZ moci van ha jól emléxem, és nála bent van a komputer. :lol: Rosszul emlékszel. :( :wink: (X14NZ) De a 11 sec tényleg irreális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Az enyém c16nz caravan csak pont az a funkció nem müxik... Azt tudom hogy a 200 méter 13,025 . Ez jó vagy rossz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Azért ne essünk túlzásba... Szerintem nem sokkal múlná alul... :lol: Saccra 16-ra tippelnék. :( De meg kellene nézni a gyári adatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Mondjuk az a 18,5 elég sok... Ennyire gyengus lenne a kicsikocsid, vagy csak félve autózod ki belőle a lehetőségeket? :lol: nem, csak ennyire nem meri pörgetni, aztán hamar elvált szerintem! :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts