Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

olyan 12-15s között normális.

mijjen mocikódú?

Nekem a c16nz 11s (de csak ha egyedül ülök benne, vagy még plusz az "OLDALBORDÁM"). :twisted:

Ha le van terhelve, akkor már inkább csak erőlködik. Az 1.4 eco pedig legalább ennyi, ha nem jobb!? Annyi különbséget érzek a 2 autó közt, hogy a 16v -es leterhelve is jól megy.

Szóval az 1.6 16v -nek ennél jobbnak kellene lenni! :twisted:

Megosztás:

Szantazoli!

És ezt mérted is? Szerintem meglepődnél, ha betennénk a komputerem,

és lemérné a ténylegeset. :(

Csak karórával mértük, de az óra szerint annyi!!!!

Azt tudom, hogy csal az Opeleknél az óra, de te írtad, hogy + irányba.

Lehet hogy a komputered mást mutatna, de nekem csak az analóg km órám van, és az ezt mutatja!

Egyébként nem tudom mi annyira meglepő benne, az osszesauto.hu kifejezetten megerősíti amit mondtam ('92-es 1.6i 75 LE FCC)!

Megosztás:

"Csak karórával mértük, de az óra szerint annyi!!!!

Azt tudom, hogy csal az Opeleknél az óra, de te írtad, hogy + irányba. "

Pontosan ezért előbb állítod le az órát. :(

Kérdezd Tápiószecső kartársat, neki C16NZ moci van ha jól emléxem, és nála bent van a komputer. :lol:

Megosztás:

Csak karórával mértük, de az óra szerint annyi!!!!

Azt tudom, hogy csal az Opeleknél az óra, de te írtad, hogy + irányba.

Lehet hogy a komputered mást mutatna, de nekem csak az analóg km órám van, és az ezt mutatja!

Egyébként nem tudom mi annyira meglepő benne, az osszesauto.hu kifejezetten megerősíti amit mondtam ('92-es 1.6i 75 LE FCC)!

Ez így tényleg elég durva lenne, nekem a Gab i féle copm-al volt 18.5 és ugye az analóg óra ebben az esetben 100-nál már 110-et mutat. Tehát ha számolsz, akkor sokkal rosszabb lesz az eredményed.

De a gps is jó megoldás.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.