Guest Sanci Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 a középkonzolt is meg kéne csinálni..mert ott nem az a baj, hogy sárgás, vagy 1-2 nem világít. Hanem az egész nem világít :wacko: azé' ez is vicces: 4 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot Ahhoz is lehet ledet kapni, nekem is az van benne -fehér :D bár nem annyira tuti a gyári helyre, hasonló mint az óráé meg reszelni kell a foglalatát mert nem megy be a gyári helyébe.. :wacko: Figyu már, hétfő van :D az igencsak dolgozik ilyenkor aki nem a szabiját tölti valahol, mondjuk Bálátóóónon.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Ahhoz is lehet ledet kapni, nekem is az van benne -fehér :D bár nem annyira tuti a gyári helyre, hasonló mint az óráé meg reszelni kell a foglalatát mert nem megy be a gyári helyébe.. :wacko: Figyu már, hétfő van :D az igencsak dolgozik ilyenkor aki nem a szabiját tölti valahol, mondjuk Bálátóóónon.. :wacko: Én is bent vagyok, csak pangás van. :wacko: aztán mit csinálhatnék ha nem fórumon lógnék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Én is bent vagyok, csak pangás van. :D aztán mit csinálhatnék ha nem fórumon lógnék... :D helyes..! :wacko: :wacko: :wacko: :P nekem jelenleg: 2 felhasználó:Opeles90, CoolAdam :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Hol a bánatba lehet hozzájutni generátor szíjtárcsához elfogadható áron? Sima szíjas Bosch generátor, és a csergőben 7ezer pézt mondtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Hol a bánatba lehet hozzájutni generátor szíjtárcsához elfogadható áron? Sima szíjas Bosch generátor, és a csergőben 7ezer pézt mondtak. az sok érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 az sok érte? Egy préselt ponthegesztett lemez szíjtárcsáért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 az sok érte? Szerintem reális ár.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Szerintem reális ár.. :D Szerintem meg nem. Még ha tömör vas lenne akkor azt mondanám, hogy talán, de egy présgépen kisajtolt, két félből összeponthegesztett cucc nem ér annyit. szerk.: Mit gondolsz, miért a generátoron megy tönkre mindig a tárcsa? Mert talán a főtengelyé kicsit jobb anyagminőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Egy préselt ponthegesztett lemez szíjtárcsáért? köszönöm a kiigazítást! :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Szerintem meg nem. Még ha tömör vas lenne akkor azt mondanám, hogy talán, de egy présgépen kisajtolt, két félből összeponthegesztett cucc nem ér annyit. szerk.: Mit gondolsz, miért a generátoron megy tönkre mindig a tárcsa? Mert talán a főtengelyé kicsit jobb anyagminőség. már bocs nekem még egyszer sem ment tönkre. :D És ami azt illeti, nekem nem egy kis préselt lemez...attól jóval tömörebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 már bocs nekem még egyszer sem ment tönkre. :wacko: És ami azt illeti, nekem nem egy kis préselt lemez...attól jóval tömörebb. azért kerül ennyibe..! :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 azért kerül ennyibe..! :D :wacko: :wacko: Hát, nemtudom...mivel nekem még nem volt cserélve, azt hittem hogy valami tömör cucc ami hosszú évekig bírja..és egy olyanért 7ezer pénz nem sok. Neked ment már tönkre? kellett már cserélni 2002 óta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Hát, nemtudom...mivel nekem még nem volt cserélve, azt hittem hogy valami tömör cucc ami hosszú évekig bírja..és egy olyanért 7ezer pénz nem sok. Neked ment már tönkre? kellett már cserélni 2002 óta? nemnem, ékszíjat kellene lassan..! :wacko: :D :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 nemnem, ékszíjat kellene lassan..! :wacko: :D :wacko: :D :D Bizony. :wacko: Azt tudom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Bizony. :wacko: Azt tudom :D leugrok Debrecenbe azt keresünk egy jót ott! :D :wacko: :wacko: :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 leugrok Debrecenbe azt keresünk egy jót ott! :D :wacko: :wacko: :P ;) :P Oké :wacko: :D :D Dáwid is itt van debrecenben, aztán akkor már beledezzük a tiedet is ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Oké, köszi, csak kedden megyek bontóba, viszont akkor kora reggel el kell indulnom. Ha ma fel tudnád tölteni a képeket még ma akár este is, akkor teljesen rendben van. Köszönöm még egyszer Üdv Gábor 1 2 3 4 Itt vannak a képek ! Most veszem észre, hogy milyen jól rozsdál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Dita! Ma este leszel msnen? :D Régen beszéltünk! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Hol a bánatba lehet hozzájutni generátor szíjtárcsához elfogadható áron? Sima szíjas Bosch generátor, és a csergőben 7ezer pézt mondtak. ha 7.000, akkor helyette inkább vennék a bontóból 10.000-ért egy generátort, és az még jó is lenne tartalélba! :D Iszonyat áruk van tényleg az ilyen kis apróságoknak! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Így van 4 literes átlagfogyi. Add kölcsön és csinálok én neked 6-6.5 literest :wacko: Hát nagyon nem volt egy okos ötlet mással jönni de nem is lesz ilyen mégegyszer :D ha nem szombatig lennénk esküszöm hazamennék a kocsimért, az a retek benzines zabál vagy 12 litert. :wacko: Na meg akkor nem kellene más céges szutyka miatt függeni senkitől sem, megvan a tanulópénz... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Add kölcsön és csinálok én neked 6-6.5 literest :D Hát nagyon nem volt egy okos ötlet mással jönni de nem is lesz ilyen mégegyszer :D ha nem szombatig lennénk esküszöm hazamennék a kocsimért, az a retek benzines zabál vagy 12 litert. :wacko: Na meg akkor nem kellene más céges szutyka miatt függeni senkitől sem, megvan a tanulópénz... :wacko: Monnyuk az igaz hogy nem taposom neki. Mikor Dávidot vittem vissza, akkor kicsit meghúzattam...én ott már úgy vagyok vele hogy húú nagyon pörög muszáj elváltanom ( ritka az ilyen ). És ugye Dávidnak van fordulatszámmérője... és mondta hogy kb ilyen hangnál a fordulat kb 3500. Szóval ritka ha én kihúzom akár 3,5ig. :D 1esből elindulok, 2esbe teszem..kimozdul a mutató 30nál 3.-ba 50nél 4.-be, országúton 70ig kihúzom és már 5.-ben van. :wacko: Így vezetem az astrát. Vigyázok rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 ... Hát nagyon nem volt egy okos ötlet mással jönni de nem is lesz ilyen mégegyszer :wacko: ha nem szombatig lennénk esküszöm hazamennék a kocsimért, az a retek benzines zabál vagy 12 litert. :wacko: Na meg akkor nem kellene más céges szutyka miatt függeni senkitől sem, megvan a tanulópénz... :wacko: Legjobb sajáttal, ezt már én is megtanultam! :D Nem függsz senkitől, azt csinálsz amit akarsz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Legjobb sajáttal, ezt már én is megtanultam! :D Nem függsz senkitől, azt csinálsz amit akarsz! :wacko: Még munkába is biciklivel járok...fog a franc várni a buszra, meg menni a megállóba meg sétálgatni a megállóból. :wacko: Legjobb a függetlenség közlekedés szempontjából :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Szerintem meg nem. Még ha tömör vas lenne akkor azt mondanám, hogy talán, de egy présgépen kisajtolt, két félből összeponthegesztett cucc nem ér annyit. szerk.: Mit gondolsz, miért a generátoron megy tönkre mindig a tárcsa? Mert talán a főtengelyé kicsit jobb anyagminőség. Az enyém nem volt ponthegesztve sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Monnyuk az igaz hogy nem taposom neki. Mikor Dávidot vittem vissza, akkor kicsit meghúzattam...én ott már úgy vagyok vele hogy húú nagyon pörög muszáj elváltanom ( ritka az ilyen ). És ugye Dávidnak van fordulatszámmérője... és mondta hogy kb ilyen hangnál a fordulat kb 3500. Szóval ritka ha én kihúzom akár 3,5ig. ;) 1esből elindulok, 2esbe teszem..kimozdul a mutató 30nál 3.-ba 50nél 4.-be, országúton 70ig kihúzom és már 5.-ben van. :D Így vezetem az astrát. Vigyázok rá. Nekem is fordulatmérős a műszer, de nemigazán figyelem, érzésre/hangra váltok! :wacko: Az igazság az, hogy nem szeretem kínozni, ha berezegteti a kasztnit (ol 5.be 50-60 alatt, pakolom vissza 4be, az is sokat számít! :wacko: Nem mindíg az a jó, hogy legmagasabb fokozatban legyen, me' úgy keveset fogyaszt! (De ezt ti is mind tudjátok! :P ) Még munkába is biciklivel járok...fog a franc várni a buszra, meg menni a megállóba meg sétálgatni a megállóból. ;) Legjobb a függetlenség közlekedés szempontjából :D Így igaz! :P És a bicikli még olcsóbb is! ;) :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts