Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Az ABS jeladója szerintem pedig ami rögtön a hernyóbigyós cső mellett van jobbra a képen, és egyben futnak fel a gólyalábbal párhuzamosan... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Az ABS jeladója szerintem pedig ami rögtön a hernyóbigyós cső mellett van jobbra a képen, és egyben futnak fel a gólyalábbal párhuzamosan... :roll: Emlkeim szerint az inkább a fékbetét kopottságát jelző bigzentyűhöz megy a jobboldali az abs jeladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Az ABS jeladója szerintem pedig ami rögtön a hernyóbigyós cső mellett van jobbra a képen, és egyben futnak fel a gólyalábbal párhuzamosan... :roll: Szemből nézve,jobb oldal fékcső, bal oldal, fékbetét kopás jelző, ABS jeladó, szerintem ami a hernyó csőben van , :roll: az a ABS jeladó kanóca , szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Sorry, nem jól írtam... A középső az biztos betétkopásjelző... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Sorry, nem jól írtam... A középső az biztos betétkopásjelző... :wink: Miről beszéltek ti ? Arra amire gondolok ? Miszerint, ha túl kopott a fékbetét, akkor a műszerfalon visszajelzi egy lámpa ?? Én a múlt cseréltettem tárcsákat, és fékbetéteket is, mert rossz volt már ránézni.:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Igen ilyesmiről cseverésztünk... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Mondjuk BC is kell hozzá. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Vagy digitműszerfal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Vagy digitműszerfal... Ahol a 156os hibakódot kell keresni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Hát még pár napig villog, aztán majd rövidre kötöm... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Sajnos nincs BC-m. :oops: Szóval akkor ez beégett. Dizelbe nem lehet ahogy olvastam korábban. De legalább újak a tárcsáim, és a fékbetétek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Hmm.. most elfilóztam. tényleg lehet kukac vok, és elnéztem, holnap megnézem hogy az most mi is.. fékcsű vagy jeladó vezetéke.. Mondjuk egyiknek se jó, ha tönkremegy. Max az egyik veszélyes, a másik kevésbé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci26 Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 HELLO SRÁCOK! Sűrgős segítségre lenne szükségem. Nem tudja véletlenül valaki, hogy ASTRA első ill. hátsó sárvédő gumi v. műanyag (nem tudom miből van :oops: )mennyibe kerül? külön-külön Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 ELső ~5e körül van a Csergőben. Ha jobb első kell, akkor tudok egyet adni mondjuk 4-ért, tök újonnan, náluk vettem, de nem jó a kocsimra, mert az a fajta '94-es Astra verzió, ami még a régebbi. Úgyhogy csak porosodik a pincében.:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 Megjöttem. :( Astra kupás téma: télleg 1.6Si motorosak, itt az országban jöttek le a szalagról, asszem 30db volt eredetileg. Nem rendelkeznek homológ lappal. Csak régi emlékek alapján vagdalózok az adatok között, asszem 106 lovasak, ~920kg súllyal. Ami nagyon el lett találva, az a futóműve, azzal tényleg sok nagyobb motoros autót el tud hupálni a ringen/hegyen. Ehhez még hozzájárul a kaszni megfelelő csövezése, ami jótékonyan módosítja a súlyelosztást és a kaszni merevségét. Sajnos már eléggé szét vannak hullva ezek a vasak, némelyik többször volt törve, mint amennyire emlékezni lehetne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci26 Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 ELső ~5e körül van a Csergőben. Ha jobb első kell, akkor tudok egyet adni mondjuk 4-ért, tök újonnan, náluk vettem, de nem jó a kocsimra, mert az a fajta '94-es Astra verzió, ami még a régebbi. Úgyhogy csak porosodik a pincében.:( Köszi LESLIE nekem se jó szerintem mert az enyém '97-es kiadású, de azért kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 Köszi LESLIE nekem se jó szerintem mert az enyém '97-es kiadású, de azért kösz. Pont azt mondom, h az enyémre nem jó, mert az új verziós darab. Szal 97-esre 110%, hogy jó. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci26 Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 Pont azt mondom, h az enyémre nem jó, mert az új verziós darab. Szal 97-esre 110%, hogy jó. :( Bocsi akkor én félreértettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
matthew Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Sziasztok!! Olyan kérdésem lenne, h kb. 125-135 km/h körül egy ciripelő hang hallatszik a műszerfal jobb eleje felől! Nem tudjátok, h mitől lehet ez? És ezzel kapcsolatban még egy kérdés! ugyan ezen sebesség tartományban az autó kissé vibrál! De mondjuk ha 140-150 körül van, akkor ezt teljesen megszünik!(remélem nem tűnik nagyképüsködésnek, nem annak szántam!!!!) Az autó egyébként az 1.4-es 60 LE-s!! Vmi elállítódhatott benne? Vagy csak szét hullahtott vmi a müszerfalban? Köszi szépen előre a segítségeteket!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Sziasztok!! Olyan kérdésem lenne, h kb. 125-135 km/h körül egy ciripelő hang hallatszik a műszerfal jobb eleje felől! Nem tudjátok, h mitől lehet ez? És ezzel kapcsolatban még egy kérdés! ugyan ezen sebesség tartományban az autó kissé vibrál! De mondjuk ha 140-150 körül van, akkor ezt teljesen megszünik!(remélem nem tűnik nagyképüsködésnek, nem annak szántam!!!!) Az autó egyébként az 1.4-es 60 LE-s!! Vmi elállítódhatott benne? Vagy csak szét hullahtott vmi a müszerfalban? Köszi szépen előre a segítségeteket!! Centíroztasd ki a kerekeket, aztán nyisd le a kesztyű tartót és nézd meg nem hagytál-e benne valamit :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Esetleg a kmóra spirál is zöröghet, nálam attól van ilyen hang. Link to comment Megosztás: More sharing options...
edocsa Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 S.O.S. Ma kb. 20 órakor szlovákiában elütöttem egy őzet. A belülről álltható ezüst színű bal első tükröm bánta a dolgot. Tudja esetleg valaki, hogy mennyibe kerül egy új ill. bontott tükör? Mennyiből lehet megcsináltatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 S.O.S. Ma kb. 20 órakor szlovákiában elütöttem egy őzet. A belülről álltható ezüst színű bal első tükröm bánta a dolgot. Tudja esetleg valaki, hogy mennyibe kerül egy új ill. bontott tükör? Mennyiből lehet megcsináltatni? Talán 2-3e.ft/db szokott lenni, + a fényezése esetleg.Ez a bontós ár.Az újat nyugodtan felejtsd el.Horror.Mint minden új alkatrész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
edocsa Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Fényezni elvileg nem kell (feltéve ha több tükörből összelehet rakni a nekem megfelelőt), mert megtaláltam az útszélén. Egy-két karcolással megúszta, még a tükör sem törött össze benne. Sajnos a rögzítő "fülek" törtek ki, ezért gondolom , hogy kompletten kell cserélni? Esetleg tudnátok bontót ajánlani, amit Salgótarjánból viszonylag könnyen eltudok érni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Fényezni elvileg nem kell (feltéve ha több tükörből összelehet rakni a nekem megfelelőt), mert megtaláltam az útszélén. Egy-két karcolással megúszta, még a tükör sem törött össze benne. Sajnos a rögzítő "fülek" törtek ki, ezért gondolom , hogy kompletten kell cserélni? Esetleg tudnátok bontót ajánlani, amit Salgótarjánból viszonylag könnyen eltudok érni! Eccerű!!!Keress egy ótóbontót ott nálatok Tarjánban, aztán lehet infózni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts