Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Az ABS jeladója szerintem pedig ami rögtön a hernyóbigyós cső mellett van jobbra a képen, és egyben futnak fel a gólyalábbal párhuzamosan... :roll:

Szemből nézve,jobb oldal fékcső, bal oldal, fékbetét kopás jelző, ABS jeladó, szerintem ami a hernyó csőben van , :roll: az a ABS jeladó kanóca , szerintem.

Megosztás:

Sorry, nem jól írtam...

A középső az biztos betétkopásjelző... :wink:

Miről beszéltek ti ?

Arra amire gondolok ?

Miszerint, ha túl kopott a fékbetét, akkor a műszerfalon visszajelzi egy lámpa ??

Én a múlt cseréltettem tárcsákat, és fékbetéteket is, mert rossz volt már ránézni.:-(

Megosztás:

Megjöttem. :(

Astra kupás téma:

télleg 1.6Si motorosak, itt az országban jöttek le a szalagról, asszem 30db volt eredetileg. Nem rendelkeznek homológ lappal. Csak régi emlékek alapján vagdalózok az adatok között, asszem 106 lovasak, ~920kg súllyal. Ami nagyon el lett találva, az a futóműve, azzal tényleg sok nagyobb motoros autót el tud hupálni a ringen/hegyen. Ehhez még hozzájárul a kaszni megfelelő csövezése, ami jótékonyan módosítja a súlyelosztást és a kaszni merevségét.

Sajnos már eléggé szét vannak hullva ezek a vasak, némelyik többször volt törve, mint amennyire emlékezni lehetne...

Megosztás:

ELső ~5e körül van a Csergőben. Ha jobb első kell, akkor tudok egyet adni mondjuk 4-ért, tök újonnan, náluk vettem, de nem jó a kocsimra, mert az a fajta '94-es Astra verzió, ami még a régebbi. Úgyhogy csak porosodik a pincében.:(

Köszi LESLIE nekem se jó szerintem mert az enyém '97-es kiadású, de azért kösz.

Megosztás:

• 2 weeks later...

Sziasztok!!

Olyan kérdésem lenne, h kb. 125-135 km/h körül egy ciripelő hang hallatszik a műszerfal jobb eleje felől! Nem tudjátok, h mitől lehet ez? És ezzel kapcsolatban még egy kérdés! ugyan ezen sebesség tartományban az autó kissé vibrál! De mondjuk ha 140-150 körül van, akkor ezt teljesen megszünik!(remélem nem tűnik nagyképüsködésnek, nem annak szántam!!!!) Az autó egyébként az 1.4-es 60 LE-s!! Vmi elállítódhatott benne? Vagy csak szét hullahtott vmi a müszerfalban? Köszi szépen előre a segítségeteket!!

Megosztás:

Sziasztok!!

Olyan kérdésem lenne, h kb. 125-135 km/h körül egy ciripelő hang hallatszik a műszerfal jobb eleje felől! Nem tudjátok, h mitől lehet ez? És ezzel kapcsolatban még egy kérdés! ugyan ezen sebesség tartományban az autó kissé vibrál! De mondjuk ha 140-150 körül van, akkor ezt teljesen megszünik!(remélem nem tűnik nagyképüsködésnek, nem annak szántam!!!!) Az autó egyébként az 1.4-es 60 LE-s!! Vmi elállítódhatott benne? Vagy csak szét hullahtott vmi a müszerfalban? Köszi szépen előre a segítségeteket!!

Centíroztasd ki a kerekeket, aztán nyisd le a kesztyű tartót és nézd meg nem hagytál-e benne valamit :wink:

Megosztás:

S.O.S. Ma kb. 20 órakor szlovákiában elütöttem egy őzet. A belülről álltható ezüst színű bal első tükröm bánta a dolgot. Tudja esetleg valaki, hogy mennyibe kerül egy új ill. bontott tükör? Mennyiből lehet megcsináltatni?

Talán 2-3e.ft/db szokott lenni, + a fényezése esetleg.Ez a bontós ár.Az újat nyugodtan felejtsd el.Horror.Mint minden új alkatrész.

Megosztás:

Fényezni elvileg nem kell (feltéve ha több tükörből összelehet rakni a nekem megfelelőt), mert megtaláltam az útszélén. Egy-két karcolással megúszta, még a tükör sem törött össze benne. Sajnos a rögzítő "fülek" törtek ki, ezért gondolom , hogy kompletten kell cserélni? Esetleg tudnátok bontót ajánlani, amit Salgótarjánból viszonylag könnyen eltudok érni!

Megosztás:

Fényezni elvileg nem kell (feltéve ha több tükörből összelehet rakni a nekem megfelelőt), mert megtaláltam az útszélén. Egy-két karcolással megúszta, még a tükör sem törött össze benne. Sajnos a rögzítő "fülek" törtek ki, ezért gondolom , hogy kompletten kell cserélni? Esetleg tudnátok bontót ajánlani, amit Salgótarjánból viszonylag könnyen eltudok érni!

Eccerű!!!Keress egy ótóbontót ott nálatok Tarjánban, aztán lehet infózni!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.