Opeles90 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Hopp hopp, azé' vigyázzunk csak .... :P :wacko: :wacko: :wacko: (azóta már nincs rajta :D) Neeeeem nem...nem ilyen mint ami Neked volt.. ilyesmi... :D csak háttámla nélkül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Neeeeem nem...nem ilyen mint ami Neked volt.. http://www.landstone.hu/webshop/images/sup...tikus%20pad.jpg ilyesmi... :D csak háttámla nélkül :D huh, már kezdtem megíjedni, hogy ellopták a licenszet :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 huh, már kezdtem megíjedni, hogy ellopták a licenszet :wacko: :wacko: :wacko: Neem :D Ilyen rusnya audit még nem láttam amúgy. :D Ha lenne egy A6os audim én nem tuningolnám... Szerintem az gyárilag a legszebb, legkifejezőbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Voltam kint az előbb a bankba... olyan "tuti" román audit láttam.. :D Audi A6.. senkinek sem kell bemutatni. Luxusautó, gyárilag a legszebb. Ezen: Sötétített üveg ( még belefér ), ilyen falusi lócára (fővárosiaknak: pad :wacko: ) emlékeztető spojler szerű vacak, hátul a lámpa kicserélve kristálylámpára, felni pedig suzokisok által kedvelt gagyi "tuningfelni", megfestve ilyen rikító vörösre. és persze a hátsó szélvédőn ////Apline matrica.... :wacko: szerk.: Jaaa és majdnem elfelejtettem, krómozott kályhacső. :wacko: :D :D Ez mekkora duma ;) (ne tévesszem meg a pesti tartózkodási helyem :P Peszéri parasztgyerek vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Ez gyári kormány bőrözve. Volt astraban is gyárilag bőrös... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Neem :D Ilyen rusnya audit még nem láttam amúgy. :D Ha lenne egy A6os audim én nem tuningolnám... Szerintem az gyárilag a legszebb, legkifejezőbb. Olyan mint egy gyönyörű passat. egyszerűen szép! :D :wacko: Minden álmom egy ilyen!:wacko: Tavaly majdnem ilyet vettem astra helyett (+ a Fábiát is eladtam volna) csak szűrkébe. Csak sajna nem jött össze. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 :P ;) ;) Ez mekkora duma :) (ne tévesszem meg a pesti tartózkodási helyem :P Peszéri parasztgyerek vagyok ;) ááá....sajnálom azokat amúgy akik nem tudják milyen vidéken élni. Faluban reggel elmenni az 1etlen boltba ( privát üzletlánc ) :D Vagy hogy mindenki köszön az utcán. Szerintem jó, én szeretem. Debreceni vagyok... de egészen tavalyig míg nem volt munkám nyaranta mindíg nyírábrányba voltam...Mekkora bulik voltak a kocsmába, meg a helyi 1etlen gyrososnál :D :D Meg a falunap... :P Olyan mint egy gyönyörű passat. egyszerűen szép! :wacko: :wacko: Minden álmom egy ilyen!:wacko: Tavaly majdnem ilyet vettem astra helyett (+ a Fábiát is eladtam volna) csak szűrkébe. Csak sajna nem jött össze. :D Valóban szép ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Olyan mint egy gyönyörű passat. egyszerűen szép! :wacko: :wacko: Minden álmom egy ilyen!:wacko: Tavaly majdnem ilyet vettem astra helyett (+ a Fábiát is eladtam volna) csak szűrkébe. Csak sajna nem jött össze. :D De akkor pdtdit vegyél, mert azok jók, és mindegyikben kevés a km. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 De akkor pdtdit vegyél, mert azok jók, és mindegyikben kevés a km. :D ;) azzz. De akkor is nagyon tetszenek, kinézetre, formára, és komolyan is mennek. (sógornak volt egy ilyesmi, kombi, 250.000-el vette németből, ő ment még vele 220.000-et, utánna eladta. ;) 1x túrbót kellett cserélni rajta,mert a szemit is kitaposta a verdának ;) , más baja nem volt. (igaz ez nem volt kis összeg, 100.000ért szereztünk egy szervízből "legálisan" :P "kihozottat" :D, de újat! Nagyon hajtja a gépeket, 210-et mentünk azzal a passattal, de nálla a gázpedál alapállása a padló. :wacko: Jó persze vannak rosszak is köztük az ilyenek közt, főleg a magyar piacon! :D Egyébként meg is néztem azt az autót, óra szerint 190.000 volt benne, 6-7 évesen. de gyanús volt azért... :wacko: Inkább maradtam a 2. autónak, az astránál, és nem bántam meg! :P Nagyon szeretem ezt is, igaz nem egy erőművész, de megbízható, és keveset eszik! ;) Ennyi nekem elég is! :) Ki tudja, a passattal lehet már valamelyik fáról vakartak volna le, mert elszaladt volna velem a ménes! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 De akkor pdtdit vegyél, mert azok jók, és mindegyikben kevés a km. :D aha...és a szervizelése is filléres művelet. De amúgyis....sose romlik el.. Igaz? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 aha...és a szervizelése is filléres művelet. De amúgyis....sose romlik el.. Igaz? :wacko: Jah és 1000km-en 1 liter olaj normális a szervíz szerint :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 aha...és a szervizelése is filléres művelet. De amúgyis....sose romlik el.. Igaz? :D Sógornak most ilyen az egyik autója. kép1 kép2 Eszméletlen gyönyörű... :wacko: újonnan vette, és még semmi gond nem volt vele... (de megjegyzem óvatosan járatta, de az első km-eken megnéztük azért, hogy mit megy. :wacko: :wacko: (nálla van pínz, nem számít. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Jah és 1000km-en 1 liter olaj normális a szervíz szerint :wacko: Ez baromság! sose ette neki az olajat! :wacko: Minden autónak van hibája, haverék új Astrája is megadta magát 20.000 km-nél, adagolót cseréltek rajta garanciában, azért az sem semmi egy 3millás autónál nem? :D Jó szerintem hagyjuk is, ez Opelfórum! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Sógornak most ilyen az egyik autója. kép1 kép2 Eszméletlen gyönyörű... :wacko: újonnan vette, és még semmi gond nem volt vele... (de megjegyzem óvatosan járatta, de az első km-eken megnéztük azért, hogy mit megy. :wacko: :wacko: (nálla van pínz, nem számít. :D ) Nem tudom, de volt már párszor szerencsém Borához, az a kék műszerfal-világítás az én szemem nagyon bántotta...hál' istennek a VW le is szokott róla és most már szép fehérrel hozza ki az új modelleket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Jah és 1000km-en 1 liter olaj normális a szervíz szerint :D Érdekes dolgot találtam ITT mégpedig ezt: O. János - OPEL CORSA 1,2 2003-as megengedett olaj fogyasztás Kérdésem az lenne,hogy kb mennyi az opel corsa 1,2 2003-as megengedett olaj fogyasztása.Az esetemben kb 8deci körül van/1000km.De ha pályán használom ez nő. Mi lehet a baja. Előre is köszönöm válaszukat. Janek Tisztelt Oláh János! Sajnos konstrukciós hibáról van szó, amit az Opel nem ver nagy dobra. A gyári olajfogyasztás 0.8l/100km. Amennyiben a gépkocsi ennél többet fogyaszt, a motorolajat adalékolni kell. Wyns adalékot szoktuk használni ebben az esetben. Némileg csökkent az olajfogyasztást. Üdvözlettel: Scheiling bt. Nem tudom, de volt már párszor szerencsém Borához, az a kék műszerfal-világítás az én szemem nagyon bántotta...hál' istennek a VW le is szokott róla és most már szép fehérrel hozza ki az új modelleket. Igaz, de lehet állítani, halványabban nem olyan gáz. De a fehér sooka szebb az biztos! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Nem tudom, de volt már párszor szerencsém Borához, az a kék műszerfal-világítás az én szemem nagyon bántotta...hál' istennek a VW le is szokott róla és most már szép fehérrel hozza ki az új modelleket. Jóbarátomnak egy 2002es VW Poloja van. Ott is kék a műszerfal, és vörös a mutató. Nekem tetszik. éjszaka se bántotta a szemem. Az az autó nagyon ott van. 1.2es 3hengeres 6V. Szerintem nagyon megy az az autó annak ellenére hogy 1.2 és 3 henger. ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Akkor is a régi 100-as skodánk volt a nyerő! 100-on benzinből evett szinte a legkevesebbet 6 L-t (mondjuk nem is ment :D ), vízből (mivel főzte állandóan 2-3 L-t öntöttünk utánna, Olajból meg 100-on 1L-t :wacko: mégis megjártuk vele 2x szlovákiát :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Akkor is a régi 100-as skodánk volt a nyerő! 100-on benzinből evett szinte a legkevesebbet 6 L-t (mondjuk nem is ment :D ), vízből (mivel főzte állandóan 2-3 L-t öntöttünk utánna, Olajból meg 100-on 1L-t :wacko: mégis megjártuk vele 2x szlovákiát :D :wacko: Júúú nekünk is volt ilyen régen :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Jóbarátomnak egy 2002es VW Poloja van. Ott is kék a műszerfal, és vörös a mutató. Nekem tetszik. éjszaka se bántotta a szemem. Az az autó nagyon ott van. 1.2es 3hengeres 6V. Szerintem nagyon megy az az autó annak ellenére hogy 1.2 és 3 henger. A Fábia 1.2 12V, ugyanaz a 3 henger, és igaz, elég jól megy, érdekes módon fogom vele az 1.4-es 80pacist, azt mondják ez a 3hengeres moci eléggé el van találva! :wacko: (Viszont könnyű megölni, nemigazán szereti a nagyon magas, tartós tempót! értsd 240 fölött :wacko: ) Összességében jó kis autó alföldre, de hegyekbe nem való, az astra 1000x jobban húz ott főleg 5 személlyel, és pakkal! :D (voltam a Fábiával is erdélyben körúton, átlag 6-6,5-ös fogyira jöttem ki, de ezért nem kaptam semmi élvezetet :D nemúgy mint az astrával, azzal dinamikusan lehet haladni, még fullba pakolva is! :D Ja és a klímát hegyekben el KELL felejteni, gyenge oda az 1.2-es moci, szörnyen gyenge! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 A Fábia 1.2 12V, ugyanaz a 3 henger, és igaz, elég jól megy, érdekes módon fogom vele az 1.4-es 80pacist, azt mondják ez a 3hengeres moci eléggé el van találva! :wacko: (Viszont könnyű megölni, nemigazán szereti a nagyon magas, tartós tempót! értsd 240 fölött :wacko: ) Összességében jó kis autó alföldre, de hegyekbe nem való, az astra 1000x jobban húz ott főleg 5 személlyel, és pakkal! :D (voltam a Fábiával is erdélyben körúton, átlag 6-6,5-ös fogyira jöttem ki, de ezért nem kaptam semmi élvezetet :D nemúgy mint az astrával, azzal dinamikusan lehet haladni, még fullba pakolva is! ;) Ja és a klímát hegyekben el KELL felejteni, gyenge oda az 1.2-es moci, szörnyen gyenge! :wacko: ááá a srác nem pörgeti nagyon. :D :P ;) ;) 1szer 4.-ben kihúzatta teljesen folytásig, valami 145 fölött volt, na akkor elrepedt 1 vákumcső az EGR szelepnél. De lehet hogy csak véletlen egybeesés. Tényleg nagyon jó a VW-nek a 3 hengerese. Mindíg megtéveszt amikor egy fábia megy el valahol..mindíg nézem hogy nem-e haver poloja :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Júúú nekünk is volt ilyen régen ;) Ilyenen tanultam meg vezetni! :D Szerettem azért! ;) Ekkor már vezettem a fater öléből! :wacko: ;) Komoly mi? :wacko: :wacko: :D Ez a legelső 100-as skodánk, a másik már extrásabb volt, azon szüllyesztett kilincsek voltak, hasonló mint az astrán! :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 ááá a srác nem pörgeti nagyon. :D :P ;) ;) 1szer 4.-ben kihúzatta teljesen folytásig, valami 145 fölött volt, na akkor elrepedt 1 vákumcső az EGR szelepnél. De lehet hogy csak véletlen egybeesés. Tényleg nagyon jó a VW-nek a 3 hengerese. Mindíg megtéveszt amikor egy fábia megy el valahol..mindíg nézem hogy nem-e haver poloja :P Én is nagyon szeretem! :D Formára is, meg azért 2-3 személlyel elég jó dinamikus! Fölötte már sajnos nem :wacko: , klímával meg pláme! :wacko: Én se hajtom agyon, végül is én fizetem a törlesztőjét, még majdnem egy évig. (egyem meg azt a jó kis svájci frankos hitelt! :wacko: ) De azért ha lassan is gyorsul 130 felett, de GPS-szerint a 180-at kiszedtük belőle a haverokkal! :D Haver 1.4-ese is ennyit megy! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Én is nagyon szeretem! :D Formára is, meg azért 2-3 személlyel elég jó dinamikus! Fölötte már sajnos nem :wacko: , klímával meg pláme! :wacko: Én se hajtom agyon, végül is én fizetem a törlesztőjét, még majdnem egy évig. (egyem meg azt a jó kis svájci frankos hitelt! :wacko: ) De azért ha lassan is gyorsul 130 felett, de GPS-szerint a 180-at kiszedtük belőle a haverokkal! :D Haver 1.4-ese is ennyit megy! :P ;) Ha benzines autót vennék amúgy ilyet vennék. 1.2es 3hengeres Polo, vagy Fábia. Amúgy a Fábiának a műszerfala is ilyen ugye? Link Csak ezen a fordulatszámmérő dízel.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Ilyenen tanultam meg vezetni! :D Szerettem azért! ;) Ekkor már vezettem a fater öléből! :wacko: :P http://s6.images.www.tvn.hu/2010/08/04/13/...434433b4672.jpg Komoly mi? :wacko: :wacko: :D Ez a legelső 100-as skodánk, a másik már extrásabb volt, azon szüllyesztett kilincsek voltak, hasonló mint az astrán! ;) :D :P Dekomoly ;) Én már nagypolskin kezdtem az ipart, akkor már a Skoda le volt támasztva. De ez a kép odab@sz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 :wacko: Ha benzines autót vennék amúgy ilyet vennék. 1.2es 3hengeres Polo, vagy Fábia. Amúgy a Fábiának a műszerfala is ilyen ugye? Link Csak ezen a fordulatszámmérő dízel.. :wacko: Hasonló, nem pont ilyen azért. :wacko: Ilyen. Képek róla ITT. És azért fogyasztásilag is eléggé rendben van! :D 5-6 L/100 km, ha ölöm, akkor 7L :D Kb ennyit megyek 1 tankkal (kb 48L-megy bele, ha nem tök üres a tank) Innen még van a végéig, de azért ez sem rossz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts