Atommanó Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Ha még szeretnéd, hogy hekkelje az autódat... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Antal! Maga akar menni valamikor a héten a kurgyishoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 ezt majd holnap meglátjuk... Meg amíg nincs kész addig minek menjek???? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 ezt majd holnap meglátjuk... Meg amíg nincs kész addig minek menjek???? :wink: Hát hogy kivigyük a hátsó hidam. Nem mintha ahhoz nem az én kocsim kéne... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Hát éppenséggel ráérek szóval kimehetünk... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Megsürgettem. Kész lesz. :roll: Ha mentek hozzá, akkor ne a régi helyén keressétek, és lehetőleg ne alacsony építésű autóval induljatok. :lol: Fent építkezik most a hegyen, és van egy rövid földes bekötőút. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Ha mentek hozzá, akkor ne a régi helyén keressétek, és lehetőleg ne alacsony építésű autóval induljatok. ;) No comment... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Tom! A tieddel mehettek, én is tegnap kivittem az Astrát, nem volt vele gond. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Tudtok valamit a GSI.HU-ról, nekem már nagyon régóta nem jön be. Volt rajta egy 1.4-es hengerenkénti fehér Astra, amiből 114 lovat hoztak ki. Megnézném milyen új gépek vannak azóta! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Tudtok valamit a GSI.HU-ról, nekem már nagyon régóta nem jön be. Volt rajta egy 1.4-es hengerenkénti fehér Astra, amiből 114 lovat hoztak ki. Megnézném milyen új gépek vannak azóta! :twisted: Keresd meg priviben Redline kollégát!Ő biztosan tud segíteni a honlappal kapcsolatban! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Keresd meg priviben Redline kollégát!Ő biztosan tud segíteni a honlappal kapcsolatban! :!: Kössz, megteszem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Ég ám a pofám. Valahogy túléltem a 7végét :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Világos. És a fórum az első, amit dobni kell. Hmmm... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Sztem a nő volt az első.. vagy ki tudja... 16DA fel a fejjel! Lesz ez még így se :? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 ui: és a lánglovagos beszólást meg se hallottam!!! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Sztem a nő volt az első.. vagy ki tudja... 16DA fel a fejjel! Lesz ez még így se :? :wink: 16DA csaj, ha nem esett volna le eléggé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 16DA csaj, ha nem esett volna le eléggé... Ezt miből gondolod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Ezt miből gondolod ? Pasi úgy nem búcsúzik, h "Mindenkinek puszi". Vagy ha igen, ott bajok vannak. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Pasi úgy nem búcsúzik, h "Mindenkinek puszi". Vagy ha igen, ott bajok vannak. :( És a "szucs__attila@freemail.hu" mail címre mit lépsz ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 16DA csaj, ha nem esett volna le eléggé... A kormányszervó topikban meg azt olvastam,hogy ő maga cserélte szervósra a kormányát ! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 És a "szucs__attila@freemail.hu" mail címre mit lépsz ? :( :lol: :lol: :lol: ex-pasijé? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Meg kéne kérdezni. Bár az is igaz, h baromira nem érdekel a téma, csak feltünt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 de ha szakított a sráccal, akinek volt netelérése és amúgy nincs, akkor már nem tudod elérni, valszeg ezért búcsúzott el ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 16DA csaj, ha nem esett volna le eléggé... :shock: :oops: őőőőő.. izé.. :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts