hening Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Akkor lassan itt Tatabányán is nagy zuhé lesz, de nembaj, kocsi lemosva, pihen a garázsban. Az enyém most "mosódik" épp. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Az enyém most "mosódik" épp. :D Én meg most mostam le. :wacko: Pestre nem jön ez a vihar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Jaaaaj ez a csutkára tekerve a kocsiba....húúúúú :D közbe szlalomozni az autók között a 2 sávban.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Én meg most mostam le. :D Pestre nem jön ez a vihar. Erre szerintem ne vegyél mérget :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Erre szerintem ne vegyél mérget :D Amikor írtam még úgy mutatta, hogy nein. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Jaaaaj ez a csutkára tekerve a kocsiba....húúúúú :D közbe szlalomozni az autók között a 2 sávban.. :wacko: Pont erre? Ez inkább elaltat. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Pont erre? Ez inkább elaltat. :D Én ilyenekre szoktam "randalírozni" ha rámjön. :wacko: De az Offspringra is lehetne :wacko: Igazából mindegy csak jó legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Mi a f*sznak dobják ki a cicit a nők, és emelik ki különböző tapadós nadrágokkal a seggüket????????? Aztán ha odapillantok akkor meg le vagyok szólva hogy "ne légy már ilyen bunkó hogy bámulsz...és ezt már más is észrevette hogy bámulod" :wacko: húzzanak akkor a kóchengeres f**ba...... :wacko: ;) ;) Igazam van? Engem csak akkor szoktak lebunkózni aikor meglátják, hogy folyik a nyálam. ;) :P Hali! Most értem haza melóból meleg volt egész nap és hulla fáradt vok! :D Zotya ti mennyit haladtatok? :D ;) Talán soha nem volt még ilyen szar a meló. 25 centi helyre kellett felnyomkodni egy 18 és egy 12 centis paplant létráról. Hiba mondtuk az ürgének, hogy pont az a lényeg, hogy laza legyen, a levegő szigetel benne, de nem, csak mondta tömködjök fel, toljuk el a takarást, stb....stb. :wacko: Ráadásul kész volt mér a fém profil váz, függesztve, nem fértél hozzá, potyogott a nyakadba a gyapot, azt hittem megőrülök.... :P Szerencsére maradt meló honapra a többieknek is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Én ilyenekre szoktam "randalírozni" ha rámjön. :wacko: De az Offspringra is lehetne :D Igazából mindegy csak jó legyen. Az Americana című albumuk volt a legjobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Én ilyenekre szoktam "randalírozni" ha rámjön. :wacko: De az Offspringra is lehetne :wacko: Igazából mindegy csak jó legyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Engem csak akkor szoktak lebunkózni aikor meglátják, hogy folyik a nyálam. :D :wacko: Én már a nézésért is kaptam.... ez van :D jóhogynem kiégetem már a két szememet miattuk...inkább akkor öltözzenek fel és ne félmeztelenül járjanak be dolgozni :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 :D A végén tetszik. :wacko: :wacko: Bár ezekszerint nem jó a rendszerem, mert az elején csak a mélyet lehetett hallani halkan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 A végén tetszik. :wacko: :D Bár ezekszerint nem jó a rendszerem, mert az elején csak a mélyet lehetett hallani halkan. Halk a felvétel. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Sziasztok!! Blitzre valaki nem tud nekem hozni egy vakdugót ami a szélvédőrácsot rögzítő csavaron van az ablaktörlő lapátok mellett? :D :wacko: Szombaton leszünk lent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Pont erre? Ez inkább elaltat. :wacko: Gyenge :D vagy :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Halk a felvétel. :D Ja, az más :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Most kezdek pakolni. :wacko: Csak a matrac elfoglalja a fél csomitartót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Gyenge :D vagy :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Most kezdek pakolni. :wacko: Csak a matrac elfoglalja a fél csomitartót. :D Hajtsd össze te faxx. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ja, az más :wacko: Grieg 1907-ben meghalt, akkor még csak ilyen mikorofonok voltak :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Hajtsd össze te faxx. :wacko: Feltekertem, és összefogattam két gumipókkal. De így is, 80X50X50-es. Vagy ki kellene ereszteni a levegőt? :D Amúgy szivacs, csak poén volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Grieg 1907-ben meghalt, akkor még csak ilyen mikorofonok voltak :D :wacko: Ja ez volt a csúcsminőség :wacko: :wacko: akkoriba ha lett volna számítógép ,internet, meg YT akkor odaírják, hogy [HQ]? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ma akarsz villogtatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ma akarsz villogtatni? Ha nem a, kkor nem hozol gémkapcsot ? :D Amúgy igen :wacko: Meg kellene venni olyan gyorssátrat is még :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ha nem a, kkor nem hozol gémkapcsot ? :D Amúgy igen :wacko: Meg kellene venni olyan gyorssátrat is még :wacko: Elvileg van a kocsiban, de egyszerűbb akkor most beraknom egyet.. :wacko: Most elképzeltem ahogy kicsomagolod és szétcsattan. "Váó" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts